. Ma Márk napja van.
A cselekvés éve (Az Obama-kormány hírlevele)
2014-01-16 19:10:43
A cselekvés éve (Az Obama-kormány hírlevele)

A cselekvés éve (Az Obama-kormány hírlevele)

Az amerikai White Hall (Fehér Ház) hírleveleiből talán kizárólag mi fordítunk magyarra és adjuk közre a lakosság számára. Ezúttal is a legújabb hírlevelet olvashatják.

 

Fordította: Emma Paradigma
Megbízó és munkatárs: Molnár F. Árpád

 

 

A cselekvés éve

Üdvözlet Mindenkinek!

Túl az utóbbi heteken, visszanéztünk a múlt évre és egy kis időt tervezgetéssel töltöttünk. Obama elnök elhatározta, hogy 2014 a cselekvés éve lesz.

Ez nem csak üres beszédet, hanem mindannyiunk számára munkát jelent. Tehát, ha az elnökkel tartasz 2014-ben, akkor jelezd.

Az elnök minden rendelkezésére álló eszközt fel fog használni arra, hogy a középosztály számára új munkahelyeket teremtsen. Keresni fogja a kétpárti együttműködést, de nem fog ebben a tekintetben a Kongresszusra várni. Ehelyett az elnök élni fog a végrehajtói hatalmával, mind írásban, mind szóban, mindazok irányában - legyenek azok az üzleti élet, az oktatás, a kongresszus, az államok vagy a helyi közösségek vezetői -, akik az amerikai nép érdekében cselekvő együttműködést akarnak.

A múlt héten Obama elnök öt újabb "Ígéretes Környék"-et (Promise Zones) nevezett meg - országszerte olyan területeket, ahol a munkahelyteremtésben és a lehetőségek bővítésében partnerként állunk a helyi közösségek és vállalkozások mellé. Nagyobb hozzáférést biztosítunk a minőségi oktatáshoz, a megfizethető lakhatáshoz és javítjuk a közbiztonságot.

Az elnök szerdai north carolinai útján jelenti be az új köz- és magánszférát érintő erőfeszítéseket, a fejlett technológiájú beruházások szempontjából, amelyek vonzzák a jól fizető munkahelyeket és fenntartják a növekvő középosztályt. Másnap a Fehér Ház ad otthont egy a bővülő főiskolai lehetőségekről rendezendő eseménynek, amelyen olyan főiskolai és egyéb, a programhoz csatlakozott vezetők vesznek részt, akik konkrétan segítik a hallgatókat, nem csak a főiskolára bejutásban, hanem azoknak a képességeknek a megszerzésében is, amelyek a diplomaszerzéshez és a sikerhez szükségesek.

Ezekkel a kihívásokkal találjuk magunkat szemben. Már sok mindenen ment keresztül a nemzet az elmúlt néhány évben - de a tisztességesen dolgozó családoknak meg kell adni az előrejutás, a felemelkedés lehetőségét.

Azok a családok megérdemlik az erőfeszítéseket - és az elnök minden rendelkezésére álló eszköz révén ebben az évben biztosítani fogja, hogy el is jusson hozzájuk.

Tehát, ha Ön is benne van, tudassa Obama elnökkel, hogy támogatod:

http://www.whitehouse.gov/year-of-action

Menjünk dolgozni.

Dan

Dan Pfeiffer
Senior Advisor
The White House
@Pfeiffer44

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>