. Ma Márk napja van.
A fitnesz bajnoknő Romvári Gabi tartja formáját
2013-10-16 23:37:16
A fitnesz bajnoknő Romvári Gabi tartja formáját

A fitnesz bajnoknő Romvári Gabi tartja formáját

Romvári Gabival, a háromszoros fitnesz bajnoknővel az Alsóörsi Hírhatár újságírónője, Emma Paradigma beszélt.


 

Cikk: Emma Paradigma

 

 

 

"Ezek kicsit nehéz ételek nekem és most érzem is" - mondta Romvári Gabi - utalva a végigkóstolgatott magyaros ételekre. A feltűnően csinos, háromszoros fitnesz Magyar Bajnok figyel arra, hogy mit eszik és ez meg is látszik rajta. Nagy önfegyelemmel kell annak rendelkeznie, aki Gyuri bácsi halpaprikásából csak mértékkel szed, a parasztveknit pedig csak csipegeti hozzá.

Ő is egyike volt azon hírességeknek, akikkel az Erdőkertesi Horgásztó "Őszi Tóköszöntőjén" beszélgettünk. A body builder szépség elárulta, hogy kenyeret sosem eszik és főleg egészséges ételeket fogyaszt, de ezt el is várjuk az egészséges életmód papnőjétől. Személyi edzőként és életvezetési tanácsadóként egyaránt hiteles, hiszen ő a legjobb ajánlólevél a munkája eredményességére. Újfajta edzésmódszereinek köszönhetően garantálja a tartós fogyás és az egészségesebb életforma kialakítását.

Valószínűtlenül karcsú és izmos testét tudatosan építette fel, ami reményt ad mindazoknak, akik még csak fontolgatják, hogy formába hozzák magukat.

Elmondása szerint 2 évig luxushajón dolgozott fitnesz edzői munkakörben - ott ismerte meg olasz vőlegényét is.

Persze, nem kell mindenkinek body builder-eznie az előnyös külsőhöz. Gabi a testével dolgozik, napjait az edzőteremben tölti, tornacipőben. Úgy könnyű - mondhatnánk -, mert könnyen hozzáfér a konditeremhez - a spinning, az aerobic, a pilates az élete része -, főként, hogy efféle edzéseket is tart.

Hű is maradt a mozgáshoz: amint rázendített a Keszőhidegkúti Duó, már táncra is perdült és az egyik legkitartóbb táncosnőnek bizonyult.

De a láb mindig kéznél van másnak is, ha mozogni szeretne - a szájának meg mindenki maga parancsol, mármint, hogy milyen falatokat tesz bele.

 

 

Utoljára frissítve: 2013-10-17 01:56:58

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>