. Ma Márk napja van.
A leggyakoribb férfi álmok
2020-12-09 08:51:20
A leggyakoribb férfi álmok

A leggyakoribb férfi álmok

Miért fantáziálunk?

 

A felnőttfilmek népszerűsége bár töretlen, mégis fontos elmondani, hogy a férfiak nagy része jobban szereti elképzelni az együttlétet, mintsem másét nézegetni. Hiszen a fantázia végtelen, és minden úgy alakul benne, ahogy csak szeretnénk. Éppen ezért a lehetőségek tárháza szinte nem ismer határokat. 

 

Persze jogosan merül fel a kérdés, hogy miért is fantáziálunk. Nem, nem csak az izgalom fokozása érdekében, hanem még rengeteg más miatt is. Egy amerikai kutatás értelmében leggyakrabban a szexuális izgalom vagy épp a különféle tapasztalatok megélése és az azok iránti kíváncsiság az oka a fantáziáknak. Ide tartozik az önkielégítés is, mint indok, de akár egy jövőbeni aktus elképzelése is. Sőt a társadalom által nem feltétlenül jóváhagyott gondolatok elképzelésére is alkalmas lehet vagy épp unaloműzésnek. Bár az egyik legritkább a kutatási eredmények sorában, de egy kevésbé izgalmas partner esetében is hatékonyan működhetnek a szexuális fantáziák. 

 

Mik a leggyakoribbak?

 

Az első a sorban a szex több nővel. Ez lehet 2 vagy több, a lényeg, hogy a hagyományos felálláson túl mások is szerepet kapnak benne. Az, hogy ki és milyen formában vesz benne részt, maximálisan egyéni, hiszen mindenkinek a képzelete határozza meg a következő lépést. Akár különféle segédeszközt is igénybe lehet venni a kéj fokozására.

 

Népszerű elképzelés a BDSM-hez köthető álom is. Mivel elsősorban nem a szokványos szex, így szinte tabunak számít. De nem képzeletben. Azt szeretnéd, hogy kikötözzenek? Semmi akadálya! A leggyakrabban azok fantáziálnak alávetettségről, akik különben döntéshozatali státuszban vannak az élet más területén. 

 

Vonz a nyilvánosság? Semmi gond, amíg meg nem valósítod. Sokakat izgat, ha nézik, ahogy csinálják, így előszeretettel fantáziálnak róla. Ablakban, járműben, parkban? A választék végtelen. Kis titkok, kis leselkedés, mind izgalmas apróság, de kéjes örömet okozhat. 

 

A kukkolás is igen népszerű elképzelés, hiszen mindenki kíváncsi alapvetően, főleg olyankor, ha valamit tilos nézni. Ezt akár maszkokkal is elérhetjük, ha valóra szeretnénk váltani a fantáziát. 

 

Végül pedig az anális szex is ide tartozik, hiszen tilos, és ami tilos, az izgalmas. Ebben az esetben ellenben van pár apróság, aminek kiemelt figyelmet kell szentelni, bár fantáziálás közben ez elveszhet a térben és időben. 

 

Neked mi a legbujább szexfantáziád? Nem kötelező megvalósítani, elég, ha csak tudod, hogy hova kapj, ha lehetőséged lenne arra, hogy belevágj! 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>