. Ma György napja van.
A média bojkottálta a kétszer bebörtönzött sajtótájékoztatóját is!
2013-12-12 14:05:21
A média bojkottálta a kétszer bebörtönzött sajtótájékoztatóját is!

A média bojkottálta a kétszer bebörtönzött sajtótájékoztatóját is!

Bomba sztori, de a Fidesz-központú médiahálózat 100%-a eltitkolta! Az ugyanazért az otthonvédelemért duplán bebörtönzött otthonvédő, Horváth László ügyében összehívott sajtótájékoztatóra kizárólag mi mentünk el! (Fotókkal!)


Cikk: Molnár F. Árpád
Fotók: Domján Tibor, Molnár F. Árpád
 Munkatárs: Kovács Adrienn Nikoletta



Hírzárlat a kétszer bebörtönzött ügyében!

Horváth László Magyarország legjelentősebb eredményeket elért otthonvédő közösségének, a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoportnak a tagja.

Orbán Viktor XV. kerületi polgármestere és országgyűlési képviselője, László Tamás parancsára a rendőrség 2012. július 2-án kilakoltatta az akkor 68 éves, mindkét lábára tőből amputált, egyébként keresztény és roma származású Nagy Lajosnét (Emma nénit) és kiskorú unokáját. A kilakoltatás helyszíne XV. kerület, Pázmány Péter utca 108. (Klikk a dokumentumfilmünkre!) A kilakoltatásról erőszakkal, bilincsben elhurcolták Horváth Lászlót is, aki a vádak szerint nem volt hajlandó eltávozni a kilakoltatás helyszínéről. Horváth Lászlót ezért a rendőrség megfizethetetlen pénzbírságra, azaz börtönbüntetésre ítélte. Horváth László a büntetést - 10 nap letöltendőt - 2013 márciusával, a baracskai börtönben leülte.

Több, mint fél évvel később, 2013. december 3-án, hajnali 2 óra 30 perckor megjelentek a lakásán az újságíró-üldözéseiről is hírhedt (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15.) Gyetvai Tibor X. kerületi rendőrkapitány rendőrei. Horváth László hiába bizonygatta, hogy letöltötte az otthonvédelem megtorlására kirótt rendőrségi-bírósági börtönbüntetést, mégis elhurcolták. Gyetvai Tibor fogdájában könnygázzal lefújták és hasba is rúgták, hogy elesett. Az egész napos tortúrát követően - hiába bizonygatta végig ártatlanságát - elszállították a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe, hogy ismét bebörtönözzék azért a jótettért, amiért már elnyerte orbáni bosszúbüntetését. Az őt a börtönbe bilincsben és pórázon szállító közpénzrendőrök pedig útközben - demonstratív jelleggel - arról beszélgettek, hogy a baracskai börtönbe hurcoltakat addig kellene dolgoztatni, amíg össze nem esnek. Jegyezzük meg, hogy Baracskára hurcolják egyébként a hajléktalanokat (mert hajléktalanok), a bokorba vizelőket, azokat is, akik forgalmi engedélyüket véletlenül otthon hagyták, a rendőrség, ügyészség és bíróság által hamis vádakkal perbe fogott újságírókat, az emberjogvédőket, az otthonvédőket stb. A botrány-rendőrkapitány Gyetvai Tibor rendőrei azt is fennhéjázón közölték, hogy ez az út nagyon sokba fog kerülni Horváth Lászlónak, mert ezt is kiszámlázzák ellene, abban biztos lehet!

Baracskán, a börtönben azonban akadt 1, azaz egy darab közpénzen fizetett ember, aki egy rutinos mozdulattal belekukkantott a számítógépbe, amiből rögtön kiderült, hogy Horváth László már letöltötte a kilakoltatás elleni passzív tiltakozásáért megítélt börtönbüntetését. Eztán - mivel az 1, azaz egy darab ember ezt a tényt nem akarta lenyelni (nem tudni, előtte hány közpénzes követte el szándékosan a bűncselekményt) - a börtönből elengedték. Természetesen senki nem találta úgy, hogy a pusztából legalább a vasútállomásig elszállítsa, így Horváth László 8 kilométert gyalogolt, majd saját pénzén vonatjegyet vásárolt, visszautazott Budapestre, majd az ellene üldözést folytató Gyetvai-féle rendőrkapitányságra ment, hogy igazolást kérjen, miért maradt távol egész nap a munkahelyétől. Ekkor már tulajdonképpen este volt, hiszen a börtönből is délután talán 5 óra után szabadult. A rendőrség természetesen semmilyen igazolást nem volt hajlandó adni és a panaszát sem voltak hajlandók felvenni sehol.

A botrányt bizonyára sikerült volna 100 %-ban eltussolni, ha Horváth László nem fordul eztán Balogh Bélához, a Koppány Csoport elnökéhez, aki azonnal kézbe vette az ügyet. Amellett, hogy Balogh Béla panaszokat írt a rendőrségnek, értesítette az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztőjét (e cikk íróját) is, így a titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice (ami központilag rendelt, a média által végrehajtott eltitkolást jelent) nem tudott teljes egészében érvényesülni, hiszen a botrányt megírtam (Klikk 1. és 2.!).

Ugyanakkor a 2013. december 6-ára, a teve utcai rendőrpalota elé meghirdetett sajtótájékoztatóra ugyancsak kizárólag az Alsóörsi Hírhatár és a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, vagyis rajtam kívül Domján Tibor tette tiszteletét, de - bár az ügyet felkaphatná a világsajtó is - Magyarország összes többi médiuma távolmaradt.

Ennél sokkal lényegtelenebb esetekben is az a hétköznapi, hogy az Orbán Viktor személyes döntéséből egyetlen központi hatalmi kézbe helyezett és onnan leosztott médiahálózat (nevezzük csak maffiának, minthogy szerkezetileg és működésében is az!) kiadja a híranyagot és a megbízást az MTI-től a Magyar Televízión át az RTL Klubig és a tv2-ig, és mindenki kiszáll a helyszínre, aki pedig távol marad, a központi pártrendszernek köszönhetően a másik polipnyúlvány anyagából dolgozik, gyakorlatilag sajátjaként prezentálva azt. Most azonban teljes, totális a hírzárlat! A világon senki nem szólt egy nyikkanásnyit sem erről a példaértékű, elrettentő és roppant messzemenő következtetésekhez vezető esetről, hogy Magyarországon bárkit, bármikor, bármilyen hosszú időre be lehet börtönözni, elegendő egyetlen bűnöző hivatalnok szándékos bűncselekménye vagy egyvalaki tévedése, ami aztán az egész orbáni szociopata terrorrendszeren keresztülfut és végigmegy!

A magyarországi újságírók rendkívül súlyos bűnözői és maffiahálózatban működését konstatálják azok az esetek is, hogy amikor újságírókat vonnak nyilvánvalóan, egyértelműen bizonyítottan ártatlanul büntető perbe vagy börtönöznek be ártatlanul, ez a valóban undorító és gyomorforgató magyar újságíró-társadalom úgy lapít és úgy titkolja ezen ügyeket is, mintha az életük függne tőle! Nem véletlen, hogy ez a maffiahálózat kiérdemelte több közvélemény-kutatás során, hogy a lakosság az összes területből a legnépszerűtlenebbnek a magyar újságírókat nevezte meg, akik lemaradtak még a rendőrök, az ügyészek, a bírók, a pszichiáterek és a politikusok megítéléséhez képest is! A magyar újságírás mintegy 100 %-a állami szervezett bűnözői hálózatok csicskája, kiszolgálója, alattvalója és bértollnok talpnyalója és mi el is határolódunk a magyar újságíró-társadalomtól, minőségünk pedig garantálja, hogy a szélsőbaltól a szélsőjobbig mindenhol szívesen fogadnak minket, természetesen a Fidesz közpénzbanditáit kivéve.

Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke a következőképpen konstatálta a 6-án történteket:

- A sajtó a mai napon nem jelent meg. Nyilván ez annak tudható be, hogy hírzárlatot rendeltek el az ügyben, ugyanis 4-én levéllel fordultam az országos rendőrfőkapitányhoz [Papp Károlyhoz - a szerk.] illetve Gyetvai Tibor úrhoz, a X. kerület rendőrkapitányához; válaszokat várva kérdéseket tettem fel nekik arra vonatkozólag, hogy a rendőrség hogy követhette el azt a hibát, hogy olyan embert ültettek le, aki már letöltötte a 10 napos börtönbüntetését. A Koppány Csoportra vonatkozólag fordultam hozzájuk; mind a két helyről választ kaptam; a X. kerületben közölték, hogy az ügyet kézbe vették, vizsgálatot fognak indítani, majd az Országos Rendőr-főkapitányság e-mailben azt közölte, hogy a XIII. kerületet bízza meg az ügy lefolytatásával.

Horváth László, a kétszer bebörtönzött az Alsóörsi Hírhatárnak ezt nyilatkozta:

- Félig-meddig örülök, hogy elmaradt a sajtótájékoztató, mert nem szeretnék annyira rivaldafénybe kerülni; már így is zavarban vagyok a sok pozitív visszajelzéstől, hogy hősként kezelnek és én nem érzem úgy, hogy azért erre teljes mértékben rászolgáltam volna és azon sem lepődök meg, hogy rajtatok kívül egyetlen sajtó sem jelent meg, ugyanis itt egy politikai párt kezében van a média és az jelenik meg, amit ők szeretnének, hogy megjelenjen.

Az ügyről a továbbiakban is tudósítani fogunk és biztosíthatunk mindenkit, hogy nem fogjuk hagyni, hogy abból ne legyen legalább valamiféle emblematikus, történelmi példa.

 

A FOTÓKBÓL:

Horváth László társaságában otthonvédők, egy élelmiszerbolt asztalánál ülve.

 

Szekeres Mária kilakoltatott hajléktalan, aki azt állítja, Orbán Viktor rokona. Ő értesült a sajtótájékoztatóról és eljött arra, de Orbánisztán összes médiája távolmaradt. Mellette Domján Tibor, aki - Molnár F. Árpád mellett - szintén felvállalja és ingyen azokat az ügyeket, amiket Magyarország összes médiája és hatósági szerve eltussol.

 

Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke társaságában.

 

Otthonvédők az élelmiszerboltban. Magyarország következő újságíró-társadalmi bukása után - kávé és üdítőital mellett - beszélgetnek a rendőr- és politikai bűnözésről, érintve a központilag irányított sajtómaffializmust.

Utoljára frissítve: 2013-12-12 16:30:05

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>