. Ma Zoltán napja van.
A megerőszakolt Palácsik Vajnával Amerikába menne
2013-10-03 17:54:07
A megerőszakolt Palácsik Vajnával Amerikába menne

A megerőszakolt Palácsik Vajnával Amerikába menne

Volt élettársát, Damu Rolandot nemi erőszak vádjával börtönbe juttatott Palácsik Tímea, aki eztán Andrew G. Vajnával megházasodott, bejelentette: annyira rosszul bánik vele a nép, hogy férjével az USÁ-ba távozna.


A Damu Roland elleni büntetőper, valamint az azt követő, Palácsik Tímeához képest 38 évvel idősebb Andrew G. Vajna amerikai filmproducerrel kötött házasság népi céltáblává tette Palácsik Tímeát és Andy Vajnát. Az objektívebb és nem manipulatív szándékúak persze nem a korkülönbséget kérték számon - hiszen abban nincs semmi különleges -, hanem egyrészt Palácsik hitelességét (a házasságban és Damu vonatkozásában egyaránt), másrészt pl. Andrew Vajna általános erkölcsi hiányosságait.

Andrew G. Vajna - miután Hollywood-ban a Warner Brothers szuperproducere volt - úgy látta, hogy akkor jár a legjobban, ha a világsajtóban akkoriban már egyre erőteljesebben csak fasisztaként, máskor elmebetegként, megint máskor fasiszta elmebetegként címkézett Orbán Viktor beosztásába szegődik, mégpedig filmügyi kormánybiztosnak.

Andrew Vajna a lakosság és a politikai lobbik jelentős részénél - az orbáni összegyógyulással - máris elvesztette a hitelét és lerombolta imázsát, aminek kártékony hatása a Warner Brothers-ön túl egész Hollywoodra visszacsapódott. Ezt csak tetézte azzal, hogy magyarországi filmes cégeinek megbízott hivatalnokai, kapcsolattartói és szóvivői - megelőzve Orbán Viktor megannyi nyegle beosztottját - olyan udvariatlanok, durvák, otrombák, közönségesek, útszéliek és bunkók voltak, amik még Orbán Viktor e téren világhírhedt moslék stílusán is túltettek és Orbán közpénzből fizetett lakájainak minőségét is alulmúlták. Márpedig - amint azt mondani szokás, most is valószínűsíthető - amilyen a  gazda, olyanok a kutyái is, amilyen pedig az 'adjon Isten', olyan a 'fogadj Isten'.

Andrew G. Vajna így hamar elveszítette népszerűségét, amit a filmszakma is követett, minthogy sokan, akik még reménykedtek, akárhogy is próbálták az orbánivá vedlett producer guru fenekét fényesre ... csiszolni, Vajna bizony úgy tönkre tette a magyar filmgyártást, mint annak a rendje. Hiába figyelmeztettük a magyar filmszakmát, Vajnának már az első aktusaitól kezdve, ez a filmszakma csak nehezen ébredt rá arra, hogy az elnök diktátor hollywood-i beosztottjánál semmi keresni valója nincsen. Sem szakmai, sem erkölcsi szempontból.

Mint azt Palácsik Tímea - az ellenük irányult halmozottan negatív megítélés tengerei miatt mondja - :
- Amerikában sokkal kedvesebbek velem az emberek, elfogadnak.

Sokan egyetérthetnek abban, hogy amennyiben megy, vihetné magával Orbán Viktort is, pl. elnöknek és mindjárt nem csak a magyar nép, hanem a világsajtó is megvetésére járna az elnökdiktátori, furcsa álomhármasnak.

- Ha Andynek lejár ez a munkaszerződése, szeretnénk kimenni külföldre, Amerikába - mondta Palácsik Tímea, aki közölte, hogy rosszul érzi magát Magyarországon, de - mint mondotta - amíg Andy kormánybiztos, addig itthon maradunk.

A Palácsik Tímea ellen elkövetett nemi erőszak címén bebörtönzött előző párja, Damu Roland kapcsán a közéletben általánosan elterjedt az a nézet, hogy Damu Rolandot nem ítélte volna el a bíróság, ha Andrew G. Vajna ez iránt nem így intézkedik. Sokak szerint Andrew G. Vajnának ráhatása volt a bíróságra. Sokan vannak továbbá - köztük a nők elleni erőszak ellen fellépő nők között is -, akik egyértelműen kétségbe vonják, hogy Damu Roland egyáltalán megerőszakolta volna Palácsikot.

De ha valaki - bármilyen irányban - tud valamit, telefonszámunkon jelentkezzen.

 

 

Cikk: Molnár F. Árpád

Utoljára frissítve: 2013-10-03 18:05:52

További híreink
2971 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt 108 beteg
2971 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 322 514 főre nőtt beazonosított fertőzöttek száma hazánkban. A járvány kezdete óta elvégze...
2021-02-21 21:24:05, Hírek, Fókuszban Bővebben
Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök-jelöltje
A Momentum is bejelentette miniszterelnök-jelöltjét, így négyre nőtt a lehetséges ellenzéki jelöltek száma. A bejelentést felvezető videó már ízig-vérig kampányvideó volt...
2021-02-21 21:24:00, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ismerkedj meg a súlyemelő öv használatával és fontosságával!
Egyre népszerűbb sportágnak számít a súlyemelés, amely már sokkal szélesebb körben hódít. Így ma már nem lehet kifejezetten egy férfias sportágnak tekinteni, hiszen számo...
2021-02-11 20:53:00, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vegyük vissza az életünket! címen tartott demonstrációt a járványszkeptikus gyógyszerész, Gődény György vasárn...
Bővebben >>