. Ma Béla napja van.
A Tánczos-család telefonált: Karácsonyi áldás az üldözötteknek
2013-12-23 12:18:29
A Tánczos-család telefonált: Karácsonyi áldás az üldözötteknek

A Tánczos-család telefonált: Karácsonyi áldás az üldözötteknek

A roma származású Stefano (született nevén Lakatos János) három keresztény dalával kívánt kellemes karácsonyi ünnepeket Tánczos Istvánné, a gyerekgyilkosságért 10 évet - minden oknyomozó szerint is - ártatlanul ült Tánczos Gábor édesanyja.

 

Cikk: Molnár F. Árpád



Tánczos Istvánné (Gyöngyi), az 1998-ban 10 évre ítélt Tánczos Gábor édesanyja és fia, Tánczos Gábor tegnap kerestek telefonon, sokak felé üzenve jó kívánságaikat.

A Tánczos Gábor elleni bűnügyi botrányok legutóbbi esetei közé tartozott, amikor Magyarország leghíresebb grafológusa, Lépold Józsefné, aki hosszú éveken át a Magyar Grafológiai Társaság vezetője is volt, egy tévéműsorban közölte:

- Ott van a Tánczos-ügy. A mai napig állítom, hogy aki H. Zsófikát gyilkolta volna meg az ítélet szerint, nem ő az elkövető. Ma már tudjuk, hogy nem ő az elkövető, mert megvan az igazi. Csak mi történik nálunk? Ötven évre titkosították.

Lépold Józsefné azt is elmondta, hogy ő sem beszélhet a valódi tettesről, mert titoktartási kötelezettség terheli.

A magyar állam a titkosítást nem oldotta fel, viszont a tanúüldözésekben is az egyik vagy a leghírhedtebb megyei rendőrkapitányság, a vas megyei feljelentette, de a rendőrtársaság által indított pert végül - a bírósági tárgyalások után - a bíróság elutasította.

Mint azt megírtuk, a magyar állam annyira Tánczos Gáborra akarta kenni a gyilkosságot, hogy 1998-tól máig rengeteg hatósági és állami, titkosszolgálati fenyegetés és szervezett üldözés érte azokat, akik az ügyben akár csak nyomozni akartak vagy bármilyen információval rendelkeztek. A Tánczos Gábor elleni bírósági tárgyalások során a tanúkat megfélemlítették, Lépold Józsefnét és az ügyben azóta a Fideszhez beállt újságírót - rendőrségi rendszámú autóból kiugró személyek - megtámadták és összeverték, hogy Lépold Józsefnének csontja is tört, mivel Tánczos Gábor kézírása alapján már 1998-ban megállapította, hogy nem Tánczos Gábor a tettes. Ugyanakkor Tánczos Gábort a börtönben porrá tört, azonosítatlan kemikáliákkal kezelték, cellájába az IMEI (Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet) egyik brutális pszichopatáját ültették, aki fizikailag és lelkileg terrorizálta, reggelente pedig gyakran arra ébredt, hogy a vénájánál nyilvánvalóan injekciók általi tűszúrások voltak találhatók. A kemikáliás beavatkozások nem csak hullámvölgyszerű hangulatingadozásokat okoztak, de biztosították, hogy napi szinten változtassa - mindig a napi és órányi politikai irányelveknek megfelelően - a rendőrség által követelt tanúvallomásait. A kemikáliák miatt a feldobottságtól a mozgásképtelen rosszullétig mindenféle hatást produkáltak nála, kábítószerezését pedig éveken át, a bírósági tárgyalássorozat teljes ideje alatt folytatták.

Tánczos Gábor még börtönben ült, amikor édesanyja, Tánczos Istvánné (Gyöngyi) egy kézírást adott át nekem, amely Tánczos Gábor 1998-ban, a börtönben írt kézírása volt. Mint a grafológiában akkor már évtizedek óta jártas személy, Tánczos Gábor kézírására gyakorlatilag ránézésre kitűnt, hogy ez az ember sosem ölt meg senkit.

Mint azt a Tánczos-ügy egyik legjobban ismerője, akit nagyon sok szervezett állami inzultus ért a Tánczos Gábor vonatkozásában, egy korábbi cikkemben írtam:

"A magyar államnak olyannyira sok a rejtegetni valója a körmendi gyilkosságról, hogy Tánczos Gábor már 10 éve börtönben ült, amikor azzal szembesültem, hogy ahogyan korábban, 10 év elteltével is rendőrségi terror folyik azok ellen, akik az ügyben bármiképpen megmozdultak. Így ha pl. Kecskemétről tanúhoz utaztam Budapestre, egyenruhás rendőrök vegzáltak, igazoltatás címén, arról érdeklődve, hova megyek, miért megyek, de mégis mit akarok, ha budapesti parkon mentem keresztül, több oldalról civil ruhás nyomozók fogtak közre, akik még azt is leszkennelték, nincs-e nálam bármiféle jeladó, a titkosszolgálaton keresztül pedig ezeket megelőzően - így Orbán Viktornak a Demeter Ervin és Pintér Sándor által vezetett titkosszolgálata - számos alkalommal megfenyegetett, hogyha nem hagyom abba az olajügyek utáni nyomozást, én is úgy járok, mint Tánczos Gábor, azaz ártatlanul fogok börtönbe kerülni."

Tánczos Istvánné a tegnapi napon telefonon keresett és első szavaival az igazságszolgáltatás áldozatainak kívánt nagyon boldog Karácsonyt, miközben az "igazságszolgáltatás" szót "gazságszolgáltatás"-ra módosította. Eztán Tánczos Istvánné - Tánczos Gábor jelenlétében - a kilakoltatottak, a nélkülözők, az árvák és özvegyek, a jogtalanul fogvatartottak, a reményeiket vesztettek és betegek számára tolmácsolta karácsonyi és újévi jó kívánságait. Eztán kifejezte jó kívánságait az Istenben bízók iránt és azok számára, akik még nem találták meg az Istent. Családja nevében mondott köszönetet és küldte áldásait azoknak, akik kitartottak vagy hisznek Tánczos Gábor ártatlanságában, valamint akik jót szólnak vagy írnak felőle.

Túl mindezeken lapunk és a Multimédia Hírháttér minden olvasójának és szerkesztőjének kívánt áldott Karácsonyt és boldog új esztendőt.

Korábbi cikkeinkből is ajánlunk:
Tánczos Gábor Szíriáról nyilatkozott - És a Tánczos-ügy titkaiból
Felmentették a leghíresebb grafológust (Tánczos-ügy)

Tánczos Istvánné a következő három Stefano-dalt küldte:


Stefano: Köszönöm, Jézus


Eljön egyszer, Jézus, tudom, az a nap


Drága Istenem

Utoljára frissítve: 2013-12-23 12:30:49

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>