. Ma Ágnes napja van.
Brüsszel nem engedi! - hajléktalan panasza október 23-án
2013-10-23 19:47:32
Brüsszel nem engedi! - hajléktalan panasza október 23-án

Brüsszel nem engedi! - hajléktalan panasza október 23-án

Orbán Viktort és a fideszeseket bírálta az a hajléktalan, aki az Alsóörsi Hírhatárnak nyilatkozott ma, 2013. október 23-án. József a szegények jogait kérte számon és azt, hogy a külföldi tőkések extra jogokkal bírnak.


Az ellenzék több tízezres tömegtüntetésére tartván, a budapesti Blaha Lujza tér mellett állította meg az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztőjét egy hajléktalan, aki fennhangon azt panaszolta, hogy a pár méterre lévő vendéglátó helyről az imént kilökdöste az egyik ott dolgozó személy, mert a vendégektől egy szál cigarettát kért. Molnár F. Árpád főszerkesztő rögtön megkérte a hajléktalant, hogy interjú keretében panaszolja el, amit hirtelen közölni szeretne a nyilvánosságon keresztül.

Az interjú közben megérkezett Domján Tibor, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője is.

A hajléktalan férfi az interjú végeztével sem merte nagy nyilvánosság elé tárni a teljes nevét, mert - mint azt elmondta - fél a megtorlástól. Annyit mert elárulni, hogy Józsefnek hívják és Egerből való.

- Ilyen a világon nincsen - kezdte mondani a felé nyújtott mikrofonba József, aki Orbán Viktor ama új akciójáról beszélt, amivel mostantól a hajléktalanok bebörtönözhetők, ha az utcán tartózkodnak. - Ilyen a világon nincsen - mondta József -, hogy a szegény emberek, hogy ha az utcán vannak, még evvel is sújthatók. A fideszesek hazugsággal, álnoksággal módosították a törvényt és azért törölte el Orbán Viktor a köztársaságot, hogy a nép ne tudja a szavazatát, az akaratát érvényesíteni. Ez terrorizmus - jelentette ki József. - A világon nem volt még ilyen! Ezt Brüsszel nem engedi!

József úgy érzi, igazságtalan az is, hogy a külföldi pénzembereknek és vállalkozóknak több joguk van, mint nekik, magyaroknak. Mint mondja:

- A külföldi emberekről, akik ide befektették a tőkét, róluk azt mondták, azért, hogy Magyarország kimenjen a válságból. De ez mind hazugság, mert ők fölveszik a sok milliókat! A képviselők behozták a román állampolgárokat is, és az embereknek így szerzik meg a szavazatát! Ezt a törvényt is jogtalanul hozták a képviselők, akik tudják, hogy eladták a gyárakat és a népnek nem akarnak munkát adni semmilyen téren! Csak ígérgetnek mindent! A külföldi tőkét is azért fektették be, hogy őnekik a vagyonuk nagyobb legyen!

József ismét a saját helyzetükhöz és államilag szervezett üldöztetésükhöz hasonlította a külföldi tőkét és a külföldi állampolgárokat:

- Akkor a külföldi, többi nemzetiség is menjen ki innen, mert jogtalanul fektetik be a pénzüket, mert nincs állandó lakásuk, úgy, mint a hajléktalanoknak! Orbán Viktor és képviselőinek törvénye őrájuk is vonatkozik! Akkor ők is ingyenélők itt, ebben az országban! És ezáltal elveszik a munkánkat, a feleségünket, mindent elvesznek! - panaszolta élénken József.

 

Interjú: Molnár F. Árpád

Fotók: Molnár F. Árpád, Domján Tibor

További híreink
Orbán Gáspár ifjú katonaként 40 milliós angliai akadémiai tanulmányokba kezdett
Kadétonként közel negyvenmillió forintba kerülhet a brit katonai elit iskola, a Sandhurst Royal Military Academy (RMAS) kilenc hónapos kurzusa, amelyet a kormányfő fia, O...
2021-01-15 21:28:32, Hírek, Fókuszban Bővebben
Létrejött a végleges közös ellenzéki együttműködés 2022-re
Mind a hat párt közös listán indul, olyan jelöltet nem támogatnak, aki korrupciós bűncselekményben részt vett vagy összejátszott a Fidesszel – többek között erről állapod...
2020-12-21 17:49:22, Hírek, Fókuszban Bővebben
Párbeszéd: Orbánt csak két dolog érdekli – önmaga és a bosszú
„Ahány kormánydöntés, annyi tanúbizonyság: az Orbán-rezsimet sem a koronavírus-járvány kezelése, sem a magyar emberek, sem a mindannyiunkat kiszolgáló, megannyi közszolgá...
2020-12-19 19:17:24, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
34 000 000 forint támogatást kapott a Nemzeti Kulturális Alaptól Toót-Holló Tamás író, a kormányközeli Közép-E...
Bővebben >>