. Ma Ervin napja van.
Eddig 53-an fagytak halálra (Simó Endre, MSZF)
2014-01-09 10:18:00
Eddig 53-an fagytak halálra (Simó Endre, MSZF)

Eddig 53-an fagytak halálra (Simó Endre, MSZF)

A viszonylag enyhe időjárás dacára Magyarországon, január elejéig 53-an fagytak meg, ősz óta - adta hírül a mai napon Simó Endre és a szervezésére működő Magyar Szociális Fórum (MSZF).


"A viszonylag enyhe időjárás dacára Magyarországon, január elejéig 53-an fagytak meg, ősz óta" - adta hírül a mai napon Simó Endre és a szervezésére működő Magyar Szociális Fórum (MSZF). Mint azt megfogalmazták: "December közepéig 26-an, december közepe és január 4. között pedig 27-en" fagytak halálra. A halottak többsége saját otthonában lelte fagyhalálát.

A Magyar Szociális Fórum arra kérte a közszolgálati média irányítóit, hogy szakítsanak eddigi közönyös magatartásukkal és adjanak hírt az idén is pusztító fagyhalálról. A Magyar Szociális Fórum kifejezetten felhívta a figyelmet arra, hogy: "A keresztény értékekre hivatkozó közmédia tegyen eleget Ferenc pápa azon kívánságának, hogy a sajtó ne csak tőzsdei hírekkel foglalkozzon, hanem az emberek életével is."

Mint arra sokan felfigyelhettek, a Fidesz és olyan sajtóorgánumai, mint a Magyar Nemzet kifejezetten lejárató kampányt és széles háborút folytatott azért - volt, hogy belevonva a saját testvéreit is semmiért eláruló és fagyhalálra vető egyik gátlástalan roma vezetőt -, hogy ne kritizálja senki a fideszes önkormányzatokat sem, mert a Fidesz nem csak mindent megtett a fagyhalálok ellen, de - kampányolták a Fidesz közpénzen kitartott politikusai - elérte, hogy egyáltalán nem fenyegeti fagyhalál a helyi lakosságot! Bár önmagában is őrület és téboly olyat állítani, hogy biztosította bárki is, hogy egyáltalán senkit nem fenyeget fagyhalál, Orbániában ezek a pszichiátriai őrületek a napi kommunikáció elválaszthatatlan velejárói.

Az Alsóörsi Hírhatár is járt olyan kisvárosban, ahol és amelyről - miközben a lakosság jelentős része mélyszegénységben élt és stábunknak panaszkodott, aközben - a Fidesz közpénzesei és az Orbán Viktor magasztalására fenntartott és közpénzen tárolt Magyar Nemzet össze-vissza hazudozott és a szó szoros értelmében kuruc.info szinten alpári lejárató kampányt folytatott a jogvédők ellen, azt állítva, hogy a helyi lakosságot - a város nyomor- és gettóterületét - részletesen kikérdezték és mindenki maradéktalanul elégedett a Fidesz munkájával.

A pénzesebb magyar sajtó szegénységi bizonyítványa, hogy nincsen egyetlen médiacsoport sem, amelynek egy nagyobb médiumon belül az lenne a funkciója, hogy minden egyes ilyen abszolút nyilvánvalóan és valójában népirtó fideszes hazudozás után kiszállna a helyszínre és kamerával interjúzva cáfolná az antikrisztusi fideszes, mintegy a népirtások biztosítását és dicsfényben végrehajtott folytatólagos elkövetését célzó szervezkedéseket.

Mióta a Fidesz és Orbán Viktor legmeghatározóbb tanácsadója a zsidó származású amerikai Arthur J. Finkelstein, a lejárató kampányairól és a gyűlölködő, hazug propagandáiról a világ leghírhedtebb kampánytanácsadó, azóta a Fideszt és annak legfőbb médiumait a kuruc.info színvonalán és minőségén, valamint hitelességi szintjén lehet emlegetni. Legalább a II. Világháborút követő sztálini terrorizmusig visszamenőleg nem volt tanácsadó Magyarországon, aki ennyit ártott volna Magyarországnak és Magyarország megítélésének, mint a Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel is közvetlen kapcsolatokat ápolt (vagy most is ápoló?) Arthur J. Finkelstein.

Arthur J. Finkelstein az USA republikánus vonalához tartozik. Ők juttatták hatalomra minden idők legbutábbnak tartott amerikai elnökét, George W. Bush-t és ők felelősek azért, hogy - a Bush szájába adott, az egész világ elleni fenyegetőzések és negatív propagandájuk hatására - az Amerikai Egyesült Államok megítélése az egész világon olyan történelmi mélységekbe zuhant, amit az USA soha nem fog kiheverni. Amiképpen Magyarország sem Orbán Viktor és tanácsadója, Arthur J. Finkelstein egész világ elleni gyűlölettombolásának drámai következményeit. És amiképpen az USA sem fogja soha kiheverni azt a veszteséget sem, amellyel - a finkelsteini, egyébként abszolút Netanjahu politizálási módszereit idéző agresszív vonal miatt - az USA szó szerint pár nap alatt elveszítette addigi világrendőrség és igazságosztó imázsát. Valójában egy amerikai vagy egy magyar kormány- vagy titkosszolgálati hazafi számára Arthur J. Finkelstein nyugdíjaztatása, bebörtönzése vagy - mondjuk csak ki - likvidálása hazafias kötelesség.


Cikk és felvétel: Molnár F. Árpád

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>