. Ma Ulrik napja van.
Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot
2013-10-25 16:19:33
Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot

Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot

Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjakor a DK-elnök fő biztonsági embere volt Visontai Gábor, akivel egy budapesti gyorsétkezdében futottunk össze.


Gyurcsány Ferenc testőrével, aki a volt miniszterelnök Parlament melletti éhségsztrájkja idején volt a DK-elnök és országgyűlési képviselő társai legfőbb biztonsági embere, a budapesti Örs vezér terén található Ikea épületében futottunk össze, ahol az egyik modern vendéglátó egységben éppen egy kiflibe csomagolt hot-dogot evett, egy pohár üdítőital társaságában. Pár szavas beszélgetésünk során a testőr Visontai Gábor Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök legutóbbi intézkedéseit kifogásolta.

Visontai Gábor nem csak politizál, de otthonokat is véd. Amellett, hogy Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció (DK) híve, a legkeményebb otthonvédő közösségnek, a Koppány Csoportnak is tagja, aki kilakoltatásokon a rendőrök számára is ijesztően tud fellépni a teljes vagyonelkobzásra kijelölt hétköznapi állampolgárok - nők, férfiak, aggastyánok és gyermekek - oldalán.

Visontai Gáborról legutóbb pár nappal ezelőtt, 2013. október 23-án írtunk cikket, amikor interjút készítettünk vele az ellenzék október 23-ai közös rendezvényén. A cikk címe: "Villáminterjú Gyurcsány Ferenc fő biztonságijával".

 

 

Villámhír: Molnár F. Árpád

További híreink
Plusz 20 milliárdot kap kormánypropagandára a köztévé
Csütörtöki ülésén döntött a Költségvetési Bizottság a 2021-es költségvetéshez benyújtott utolsó körös javaslatokról, köztük arról is, hogy a megszokott 77 milliárd forint...
2020-06-26 20:27:41, Hírek, Fókuszban Bővebben
Brutálisan zuhant Orbán vagyona
Több mint tíz év után változott a miniszterelnök, Orbán Viktor fizetése - írta a Blikk a kormany.hu-ra feltöltött dokumentum alapján. E szerint a kormányfő a korábbi, bru...
2020-06-06 19:55:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elég volt – távozik a kormány célkeresztjéből az idősotthon igazgatója
A hónap végétől nyugdíjazását kérte a Pesti úti Idősek Otthonának igazgatója, Skultéti József - írta meg a hvg.hu.
2020-05-22 15:50:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Több mint tíz év után változott a miniszterelnök, Orbán Viktor fizetése - írta a Blikk a kormany.hu-ra feltölt...
Bővebben >>