. Ma Kelemen napja van.
Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot
2013-10-25 16:19:33
Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot

Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot

Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjakor a DK-elnök fő biztonsági embere volt Visontai Gábor, akivel egy budapesti gyorsétkezdében futottunk össze.


Gyurcsány Ferenc testőrével, aki a volt miniszterelnök Parlament melletti éhségsztrájkja idején volt a DK-elnök és országgyűlési képviselő társai legfőbb biztonsági embere, a budapesti Örs vezér terén található Ikea épületében futottunk össze, ahol az egyik modern vendéglátó egységben éppen egy kiflibe csomagolt hot-dogot evett, egy pohár üdítőital társaságában. Pár szavas beszélgetésünk során a testőr Visontai Gábor Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök legutóbbi intézkedéseit kifogásolta.

Visontai Gábor nem csak politizál, de otthonokat is véd. Amellett, hogy Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció (DK) híve, a legkeményebb otthonvédő közösségnek, a Koppány Csoportnak is tagja, aki kilakoltatásokon a rendőrök számára is ijesztően tud fellépni a teljes vagyonelkobzásra kijelölt hétköznapi állampolgárok - nők, férfiak, aggastyánok és gyermekek - oldalán.

Visontai Gáborról legutóbb pár nappal ezelőtt, 2013. október 23-án írtunk cikket, amikor interjút készítettünk vele az ellenzék október 23-ai közös rendezvényén. A cikk címe: "Villáminterjú Gyurcsány Ferenc fő biztonságijával".

 

 

Villámhír: Molnár F. Árpád

További híreink
Egyedi tok tervezése ajándékkal?
Ma egy igazi csemegével készültünk neked, kedves olvasó! Egy olyan kihagyhatatlan lehetőséget találtunk, amit mindenképp meg kellett, hogy osszunk mindenkivel.
2019-10-18 13:29:31, Hírek, Fókuszban Bővebben
Akkora a jólét, hogy húsvétra már 60 forintért is vehetünk tojást
A megnövekedett kereslet miatt a termelőknek ilyenkor több tyúkot kell tartaniuk, ez veri fel az árakat. Húsvét előtt megint jelentősen drágul a tojás. Jelenleg 35 forint...
2019-03-25 09:29:02, Hírek, Fókuszban Bővebben
Rudas fürdő, női szakasz: Egy budapesti történet 2019-ből
Női nap volt ma a Rudas gőzfürdőjében. Főszabály, hogy kötényben, vagy fürdőruhában lehet használni a medencéket. Mivel ma csak nők voltak, így megengedték a textilmentes...
2019-01-09 16:30:37, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megállapította a fővárosi kompenzációs listás eredményt pénteki ülésén a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) ...
Bővebben >>