. Ma Gedeon napja van.
Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot
2013-10-25 16:19:33
Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot

Gyurcsány testőre szereti a hot-dogot

Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjakor a DK-elnök fő biztonsági embere volt Visontai Gábor, akivel egy budapesti gyorsétkezdében futottunk össze.


Gyurcsány Ferenc testőrével, aki a volt miniszterelnök Parlament melletti éhségsztrájkja idején volt a DK-elnök és országgyűlési képviselő társai legfőbb biztonsági embere, a budapesti Örs vezér terén található Ikea épületében futottunk össze, ahol az egyik modern vendéglátó egységben éppen egy kiflibe csomagolt hot-dogot evett, egy pohár üdítőital társaságában. Pár szavas beszélgetésünk során a testőr Visontai Gábor Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök legutóbbi intézkedéseit kifogásolta.

Visontai Gábor nem csak politizál, de otthonokat is véd. Amellett, hogy Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció (DK) híve, a legkeményebb otthonvédő közösségnek, a Koppány Csoportnak is tagja, aki kilakoltatásokon a rendőrök számára is ijesztően tud fellépni a teljes vagyonelkobzásra kijelölt hétköznapi állampolgárok - nők, férfiak, aggastyánok és gyermekek - oldalán.

Visontai Gáborról legutóbb pár nappal ezelőtt, 2013. október 23-án írtunk cikket, amikor interjút készítettünk vele az ellenzék október 23-ai közös rendezvényén. A cikk címe: "Villáminterjú Gyurcsány Ferenc fő biztonságijával".

 

 

Villámhír: Molnár F. Árpád

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
250 ezer szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a kegyelmi botrány miatt – derült ki a 21 Kutatóközpont friss, r...
Bővebben >>