. Ma Auguszta napja van.
HAARP és ELF: Közérthetően az időjárás-szabályozásról
2013-04-06 11:47:01
HAARP és ELF: Közérthetően az időjárás-szabályozásról

HAARP és ELF: Közérthetően az időjárás-szabályozásról

Az alábbiakban a HAARP időjárás-szabályozási módszereinek tengeréből most a legegyszerűbb globális időjárás-szabályozó metódust ismertetjük a Kedves Olvasóval, rendkívül közérthető módon.


A HAARP elmeprogramozó hatására - hogy az ismertetés rövid legyen - e helyen most nem térünk ki. A HAARP egy mozaikszó; rövidítése a High Frequency Active Auroral Research Program kifejezésnek.

Az ionoszféra - mivel a Föld gömbölyű - olyan, mint egy homorú tükör. Az ELF-hullámok - a nevében benne van - extrém alacsony frekvenciájú rádiósugárzás. Az ELF az angol extremly low frequency rövidítése. A HAARP ezekkel az úgynevezett ELF-hullámokkal is operál. Az időjárás-szabályozás egyik - már Nikola Tesla által, közel 100 évvel ezelőtt (!) kidolgozott - módszere, hogy az ELF-hullámokat fellőjük a magas légkör azon tartományába, amit ionoszférának nevezünk. A rádióhullámok ugyanis ezen a frekvencián, az ionoszférában elnyelődve hősugárzás formájában (is) manifesztálódnak vissza.

A hőről tudjuk, hogy felfelé száll. Amikor tehát az ionoszférát az ELF-hullámokkal felmelegítjük, akkor olyan légtömeget kapunk, ami a hőmérséklete miatt megindul felfelé. Ezáltal alatta lecsökken a légnyomás, egyfajta részleges vákuum keletkezik, ahová emiatt máshonnan kényszerülnek a légtömegek behatolni. Amikor az inoszféra általunk választott méretű területeit felmelegítjük, akkor az inoszféra azon területe kidudorodik, mint ahogyan a léggömb gumijának elvékonyodott része is dudort képez a léggömb felszínén.

Jet Stream-nek nevezzük az egész Föld bolygót körbeérő, nagy sebességű, nedvességet szállító légfolyamokat. Ezen áradó, a Föld körül keringő hatalmas légtömegek olyanok, mint a földfelszíni folyók, és - amíg be nem avatkozunk - megbízhatóan konkrét irányokban haladnak, ahhoz hasonlóan, ahogyan a folyók a mederben. Ezek meghatározó szerepet töltenek be a Föld körüli csapadék szállításában.

Az időjárás-szabályozás ezen egyszerű módja az, amikor az említett jet stream-eket, azaz a légkör nedvességet szállító folyóinak irányát és magasságát megváltoztatjuk azzal, hogy az ionoszférát alacsony frekvenciás rádióhullámokkal felmelegítettük. Mert mint azt említettem, az ionoszféra felmelegítésével az inoszféra megemelkedik. Ami pedig a helyére betör, az éppen az a jet stream, azaz légköri folyam, ami a nedvességet szállította volna egyik kontinensről a másikra. Ahogyan a HAARP-pal - mint amikor folyómedret alakítunk ki, csak sokkal gyorsabban, továbbá extrém olcsón és extrém kényelmesen - szépen kialakítjuk a légfolyó új medrét, ezzel az új haladási, folyási, terjedési, áramlási irányát. Így amikor azt akarjuk, hogy az USA, Oroszország, Európa, Magyarország, Szlovákia stb. fölé ne kerüljenek esőt hozó légtömegek, akkor ezzel az egyszerű módszerrel szimplán eltereljük a légfolyam irányát. Amikor hatalmas áradásokat, belvizeket akarunk, akkor pedig egyszerűen odatereljük a nedvességet szállító légtömegeket, légfolyamokat, jet stream-eket. Így idézünk elő - pontos, előre meghatározott programtervek szerint gazdasági, politikai, hatalmi stb. célokból - tömegpusztító aszályokat, elsivatagosodásokat, irdatlan hatalmas áradásokat, árvizeket, belvizeket, gazdasági csapásokat és Bibliai méretű katasztrófákat, máshová pedig bőséges és egészséges termést, jólétet, gazdagságot.

Az időjárás-szabályozást természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy emberek állnak a kezelőpult előtt és nyomogatják a gombokat, hanem a legalsó szinteken is számítógépek írják a napi világprogramot az előzetesen meghatározott utasítások szerint. Pl. utasítjuk a számítógépet: nyugat-Magyarországon dagály és árvizek október 18-ára, kelet-Magyarországra 6 és fél hónapos szárazság. A computer végzi el a számítási műveleteket, nem emberek görnyednek a papírok fölött.

 

Mióta megszaporodtak a HAARP-projectek, azóta emelkedik az időjárási anomáliák és csapások gyakorisága. A találmányok itt sem jólétet, hanem szándékos, tudatos, tervszerű pusztítást és tömegpusztítást eredményeztek.

 


HAARP-projektek publikusan léteznek az USÁ-tól Oroszországon át Skandináviáig, de őrültség feltételezni, hogy miközben a HAARP időjárás-szabályozó elvét már közel 100 évvel ezelőtt lefektették, 100 éven át senki nem építette meg, mert - miközben évtizedeken át nyíltan tartott a interkontinentális termonukleáris világháború globális hidegháborús fenyegetése is - lett volna olyan világvezető és lokális demokrata vagy diktátor, aki azt mondta volna, hogy minek pl. a HAARP-pal úgy irányítás alá vonni a világot és diktálni a világ tőzsdéitől a világ országainak gazdaságáig és politikai hatalmáig bezárólag mindent, hogy azt mások észre sem veszik. A magyarországi nácik nagy bánatára és főleg nagy gyűlöletére az évek során engem is több amerikai és skandináv HAARP-építő, továbbá tanácsadó keresett meg. Nem róható fel a világ értelmeseinek, hogy nem a magyar nácikat és azok szennylapjait keresték, hiszen a magyar nácik - Orbán Viktorral és Vona Gáborral az élen, akiket sem jó, sem rossz szóval, sem sehogyan nem lehetett jóindulatra és a nemzet, valamint az Emberiség iránti felelős viselkedés legcsekélyebb szintjére sem sarkallni - jobban üldözték ezen tényfeltárásokat és tényfeltárókat, mint azt a világ bármely más népéből és nemzetéből való szélsőjobboldali, rasszista és náci pártrétegei tették. Bizony, Orbán Viktor és Vona Gábor rasszistái és fasisztái bizonyultak a világ legsötétebb és a legprimitívebb szélsőségeseinek, a világ népeinek összes hírhedt náci mozgalmait, pártmédiáit és párthordalékát überelve.

Az Emberiség legmeghatározóbb világi területeivel, az időjárás-szabályozás és az elmeprogramozás leleplezésével szemben tehát a legellenségesebb az Orbán Viktor vezette Fidesz, valamint a Vona Gábor vezette Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű párt és annak lakájszervei voltak. A Fidesz esetében főleg Orbán Viktor, Pintér Sándor, Navracsics Tibor, a párt rendőrsége, az ügyészség, az önkormányzatok, míg Vona Gábor esetében Vona Gábor, a Jobbik nevű párt több rosszindulatú országgyűlési képviselője, valamint a Jobbik és azzal szimpatizáns összes lakájmédiuma, egyebek mellett a Nemzeti Hírháló, kuruc.info, Barikád stb., tehát azon médiumok, amik az értelem, a racionalitás és az erkölcs ellenében perdöntően az alacsonyrendű és önpusztító, primitív ösztönöket preferálták.

Míg az USÁ-ban az Echelon-tanúk visszatérően arról adtak számot, hogy az USÁ-ban a nácik igen szorgalmasan terjesztik az elmeprogramozás tudományát és tényeit, addig az elmeprogramozások leleplezésének velem történő megjelenésével Magyarország produkálta a Föld bolygó legbutább, legostobább nácijait és szélsőjobboldali pszichopatáit, ezzel - ahogyan azt Előre Bejelentettem - végleg megfosztva magukat és Magyarországot tengernyi olyan abszolút kiváltságtól és világelsőségtől, amire egyszer kapott lehetőséget Magyarország és soha többet nem lesz benne része.

A magyarság ellen elkövetett, minden idők legnagyobb árulásának és az Emberiség elárulásának vezéralakjai kezdettől fogva Orbán Viktor és Vona Gábor voltak.

Ahol az értelem és az erkölcsi felelősségérzet helyét az alacsonyrendű ösztönök akarása váltja fel, ahol az értelem és a tudás - mint Adolf Hitler idején - eltitkolandó és intézményesítetten, maffiában üldözendő ellenség, ott nem csak azt látja az értelem, ahogyan a bölcsességet felemészti az elmét rákként felzabáló harag, gyűlölet és ösztön, de azt is látjuk, ahogyan Hitler korához hasonlóan az értelmesek a tudást és a logikát olyan népekhez és nemzetekhez viszik, akik viszont megépítik az atombombát, hogy megnyerjék a Világháborút.

S miközben az istenek és a zsenik a világelsők lesznek, addig a majmok ennek láttán is csak jobban és jobban vonítanak.


  Villámcikk: Molnár F. Árpád (ELI), 2013.04.06.



Utoljára frissítve: 2013-04-08 14:37:46

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>