. Ma Andrea napja van.
Házkutatás után elhurcolták az otthonvédő Póka Lászlót
2013-09-16 23:59:05
Házkutatás után elhurcolták az otthonvédő Póka Lászlót

Házkutatás után elhurcolták az otthonvédő Póka Lászlót

Otthonvédő barátaink jelentették, hogy a készenléti rendőrség rátört Póka Lászlóra, a "Nem adom a házamat" nevű otthonvédő szervezet vezetőjére és családjára, házkutatást tartottak, majd a Nemzeti Nyomozóirodába hurcolták. Előtte - amióta Orbán Viktor házánál tartott éhségsztrájkját befejezte - civil ruhás rendőrnyomozók követték.

 

Molnár F. Árpád villámcikke.

 


Talán 15 otthonvédő tartózkodik a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) előtt, ahol jelenleg fogva tartják Magyarország két legnevesebb és leghíresebb otthonvédőjének egyikét, Póka Lászlót, aki a "Nem adom a házamat" nevű otthonvédő szervezet villámgyorsan híressé vált vezetője. Az egyébként közismerten rendkívül jólelkű otthonvédő, Póka László Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök házánál folytatott éhségsztrájkjával került az utóbbi időben a média homlokterébe. A harcban állandó hű társa Magyarország legerősebb otthonvédője, Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke. Ők ketten számos nagyszabású és nagyhatású, valamint rendkívül változatos demonstrációt szerveztek és vezettek.

Mint arról a fősodratúnak nevezett média is beszámolt: Póka László - miközben társaival Orbán Viktor extrém milliárdos politikus házánál éhségsztrájkolt - videoüzenetében bejelentette, hogy amennyiben Orbán Viktor részéről vagy felől nem érkezik ígéret a kilakoltatások megállítására, úgy kedden reggel be fogja törni egy bankfiók kirakatát.

Póka Lászlót - amióta az éhségsztrájkot befejezte - civil ruhás rendőrnyomozók követték. Mint azt egy nappal ezelőtti Facebook-bejegyzésében írta: "Jobban örülnék, ha nem civil autókkal, hanem rendőrségi kocsikkal követnének. Nem kellene annyira figyelnem."

Orbán Viktor és másfél évtizede legfőbb társa, Pintér Sándor - aki már jóval több, mint 10 évvel ezelőtt is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, nem mellesleg a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekmény legfőbb szervezője és eltussolója - tehát tovább gyártják a halhatatlan nemzeti hősöket és tovább ütik-verik Magyarország kleptokrata és extrém szociopata bűnöző és cezaromániás rendszerébe a koporsószögeket.

 

Korábbi becslések szerint is legalább több ezerre tehető az Orbán-Pintér-éra azon halálos áldozatainak száma, akik a kifizethetetlenné vált rezsik, a munkahelyek elvesztése, az Orbán óta elszabadított deviza- és egyéb hitelek, az egészségügyi káosz, a rokkant- és betegüldözések, a rokkantnyugdíjak megsemmisítése stb. miatt lettek öngyilkosok, valamint haltak bele a kormány tömeges egészségkárosításába. Mint arra felhívtuk a figyelmet, Orbán Viktor intézkedései kimerítik nem csak a régi, de az új Büntető Törvénykönyv (Btk.) szerinti Népirtás bűntettét is, ami uszkve életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő, különösen politikus, nemhogy vezető politikusok esetében.

Információink szerint többen bűnügyi leleplező kampánnyal is készülnek megtorlásul Orbán Viktor és családja, különösen Orbán Viktor lánya, azaz Orbán Ráhel és férje, valamint kapcsolataik bűncselekményeinek leleplezésére és az ifjú milliárdos pár élete naponkénti megkeserítésére.

 

2013.09.16.

Utoljára frissítve: 2013-09-17 00:22:57

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>