. Ma Márk napja van.
Kovács Adrienn újságírót is börtönbe zárnák
2013-11-04 00:48:35
Kovács Adrienn újságírót is börtönbe zárnák

Kovács Adrienn újságírót is börtönbe zárnák

Kovács Adrienn Nikoletta újságíró is büntető feljelentést tesz Ott István főügyészségi és vezető ügyész ellen, amiért kb. 10 újságírót és civilt próbál ártatlanul börtönbe juttatni - az elkövető rendőrök tisztára mosásán kívül.


Általános felháborodást keltett az újságírók körében a csak "Orbán bűnöző ügyésze"-ként emlegetett Ott István főügyészségi és vezető ügyész következő akciója is, amellyel Polt Péter (egyébként nemrégiben előléptetett) embere ismét minden újságírót és más civilt bűnösnek, minden rendőrt ártatlannak nyilvánított annak a kilakoltatásnak kapcsán, amelyet Orbán Viktor kőbányai polgármestere, Kovács Róbert adott utasításba a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné és családja ellen, 2013. június 11-ére. Ott István ez ügyben kiszemelt következő konkrét célpontja Kovács Adrienn Nikoletta, a Multimédia Hírháttér és az Alsóörsi Hírhatár fotóriportere volt.

Mint azt korábbi cikkeinkben ismertettük, Kovács Adrienn Nikoletta is jelen volt a 10 gyermekes Faragóné Emőke lakásában, amikor az otthonvédő aktivisták által kívülről lezárt lakás vasrácsát a rendőrök felnyitották. Amint azonban a bejárati rácsos ajtót a rendőrök kinyitották, a lakásban lévő, készenlétben álló aktivisták közül ketten odatoltak a bejárat elé egy hatalmas szekrényt. Így az ajtón át senki nem távozhatott. A rendőrök - bár ott álltak vagy 30-an - nem tolták el a szekrényt, hanem felszólították a lakásban tartózkodókat az ingatlan elhagyására. (A helyszínen jelenlévők közül többen utóbb elmondták, hogy a rendőrök nyilvánvaló rosszindulatból nem tolták el a szekrényt, hanem helyette felszólításokat eszközöltek.)

A jelenetet és minden alábbit is (ezért vagyok én is ennyire tájékozott) a lakáson belülről filmezte a szintén hamisan vádolt és jelenleg bíróság előtt álló Molnár F. Árpád, aki többek között a Multimédia Hírháttér és az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, valamint Való Gábor, az MTM-SBS tv2 riportere és operatőre.

Mivel a rendőrök értelmetlen utasítást adtak - hiszen a lakásból csak az 5. emeleti ablakon kiugorva lehetett volna távozni -, ezért Molnár F. Árpád is otthagyta őket és bement a lakás szobájába, megvárni a rendőröket, ahogyan mindenki más is tette. Mint utóbb mondotta: a rendőrök vagy eltolják a szekrényt és bejönnek, vagy szétbontják azt és úgy jönnek be. Az újságírók igazmondása és a rendőrbűnözők, valamint Polt Péter vezető ügyészének, Ott Istvánnak hazudozásai cáfolhatatlan bizonyítéka a Molnár F. Árpád által rögzített és az Interneten is vágatlanul publikált filmfelvételek, amiket a rendőrség és az ügyészség teljes egészében megpróbált lenyelni, így hozva meg egyik köztörvényes elmarasztaló határozatot a másik után.

A rendőrök pár perc alatt bejöttek a lakásba, és első felszólításukat követően minden újságíró, aktivista és civil elhagyta a lakást. Ezt szintén a Molnár F. Árpád által készített, az Interneten publikált, továbbá a rendőrség és az ügyészség összes bevont résztvevője által eltussolt, lenyelt filmfelvételek bizonyítják.

A rendőrök ezt követően mindenki ellen egy kitalált történetet írtak arról, hogy bejövén a lakásba, hiába kértek mindenkit, hogy igazolja magát, senki nem tette meg. Többször kérték, de hiába, mindenki megtagadta - írták az összes rendőrségi és ügyészségi hamisítványban. Valójában - ahogyan azt a publikált, vágatlanul közzétett filmfelvételek teljes körűen bizonyítják - senkit nem igazoltattak a bent lévők közül, hanem mindenkit felszólítottak a lakás elhagyására, amit mindenki teljesített. Igazoltatásokra csak a 10 emeletes épületen kívül illetve más épületekben került sor. Az igazoltatásnak mindenki az első felszólításra engedelmeskedett.

A rendőrök - tovább hazudozva - azt állították, hogy többször felszólították a bent lévőket, hogy hagyják el a lakást, de annak sem engedelmeskedett senki. Többször próbálkoztak, de teljesen süket fülekre találtak. A Molnár F. Árpád által készített és az Interneten vágatlanul publikált filmfelvételek teljes körűen bizonyítják, hogy az összes rendőr és ügyész, kivétel nélkül az összes civil és újságíró ellen itt is össze-vissza hazudozott. Ezért Polt Péter frissen kinevezett főügyészségi ügyésze, Ott István is hamisan vádaskodott, lenyelte a filmfelvételeket, minden panaszost bűnössé, minden bukott rendőrbűnözőt tökéletesen ártatlanná nyilvánított, azaz minden ártatlan továbbüldözéséhez és bebörtönzéséhez a teljes tőle telhető utat, folytatólagosan szervezte és biztosította.

Ezért az elmarasztaló határozatok összeséből hiányzik, hogy a népes sereglet mégis hogyan hagyta el a lakást, hiszen ha senki nem engedelmeskedett, akkor erőszakot kellett volna alkalmazni, amire nem került sor. A rendőrök nem merték azt is odahazudni, hogy mindenki bilincsben távozott, hanem a hamis vádak kedvéért egyszerűen kihagyták a kellemetlen részeket.

A rendőrség korlátlan és mindenki ellen kiterjedő, bűnszervezetbe rendeződve, folytatólagosan elkövetett hamis vádjai miatt széles felháborodási hullám söpört végig az újságírók és a civilek között, számos büntető feljelentés is született, továbbá több médiavezető, több ízben kezdeményezte az Európai Unió felülvizsgálatát abban, hogy Magyarország alkalmas-e arra, hogy az Európai Unió vagy bármiféle más nemzetközi, demokratikus közösség tagja legyen.

A további büntető feljelentéseket indukálta, hogy az újságírók és civilek rendőrök elleni feljelentéseit - kiemelten Ott István főügyészségi és vezető ügyész vezetésével, aki eddig is hírhedt volt a rendőrbűnözés és az ügyészbűnözés védelméről, valamint a civilek ellen szervezett koncepciós perekről - nem csak eltussolta, de minden újságírót és civilt köztörvényesnek állított be, szándékosan össze-vissza hamisítva, csúsztatva és hazudozva.

Ott István legújabb - hozzánk eljutott - akciója Kovács Adrienn Nikoletta újságíró és fotóriporter rendőrök elleni feljelentésének eltussolása és az újságírónő bűnössé nyilvánítása. Magyarán őt is megpróbálja börtönbe juttatni, miközben a civilek között már beszéltünk olyan, a lakásban akkor jelen lévő ártatlan személlyel, aki már csak a börtönbehívót várja. Ugyanis mivel az időben történő fellebbezésről lemaradt, ezért az új orbán-pintéri törvények miatt neki már bírósági tárgyalásra sincs esélye, hanem csak arra fog ülésezni a bíróság, hogy megállapítsa, milyen hosszú időre kell börtönbe vonulnia.

Ott István főügyészségi és vezető ügyész - mivel számos és nagyon botrányos feljelentés érkezett ellene amiatt is, hogy a filmfelvételeket lenyelte és kizárólag úgy határozott a rendőrök felmentésére és az újságírók és civilek elmarasztalására, hogy kizárólag a rendőrök jelentéseit vette figyelembe, ezért most - Kovács Adrienn Nikoletta esetében már bekérte a filmfelvételeket és annak alapján hamisított és rágalmazott tovább. Ott István egyszerűen kihagyta azt a részt, hogy amint a rendőrök a rácsot eltávolították, aktivisták azon minutumban egy hatalmas szerényt toltak a bejárat elé, ami miatt senki nem távozhatott a lakásból. Hanem Ott István főügyészségi és vezető ügyész azért, hogy a hamis vád vétségét ismét elkövethesse, a sorozatosan bűnöző rendőröket pedig köztörvényes módon felmentse, az áldozataikat, köztük az újságírókat súlyos pénzbüntetésekre vagy börtönbüntetésekre ítéltethesse, e mentő körülményt elhallgatta és úgy tett, mintha a szekrény nem létezne, hanem a rendőrök a nyitott ajtó előtt állva hiába szólították volna fel a lakásban lévőket, mert azok a gazemberek csak nem akarták elhagyni a lakást! Korábbi hamis vádjait ezért - ahogyan a rossz bűnözők változó tanúvallomásaiból megszokhattuk - ezúttal módosította és azt állította, hogy amikor bejöttek a rendőrök, hiába engedelmeskedett mindenki az első szóra, mert akkor már elkövették a jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenséget, hiszen amikor a rendőrök a rácsos ajtót kinyitották, kétszer felszólították őket az ingatlan elhagyására.

Ott István tehát - hogy újságírókat börtönbe juttasson - szándékosan eltitkolta a mentő körülményt, hogy amikor a rendőrségi felszólítások történtek, a bejáratot egy hatalmas szekrény torlaszolta el. Azt sem akarta furcsának tartani a rosszindulatáról hírhedt vezető ügyész, hogy miért szónokol a rendőrség a bejárat előtt, ahelyett, hogy az ott tobzódó, 30 közpénzfizetett eltartott rendőrrel egyszerűen eltolnák a szekrényt és besétálnának.

Mint azt Kovács Adrienn Nikoletta, az Ott István által börtönbe juttatni akart újságírónő lapunknak nyilatkozva elmondta:
- Hozzám személy szerint egyetlen egy rendőr sem szólt. Hogy a távolban, a folyosón ki, kinek, mit kiabál, azt én nem hallottam, mert nem arra figyeltem. Egyébként sem tudtam volna elhagyni a lakást, mivel a rácsos ajtó után azonnal egy szekrény került az ajtó helyére. Ha a szekrény nem lett volna ott és hozzám egy rendőr odalép vagy felszólít a távozásra, azonnal megtettem volna, amint ez meg is történt! Ezenkívül nem gondoltam volna egy percig sem, hogy bűncselekményt vagy vétséget követek el, mivel szerintem törvény sincs arra, hogy újságírókat büntetni kellene azért, mert tudósítanak egy eseményről. Egy újságíró szerintem ilyen esetben levegő kellene, hogy legyen a rendőrök számára, olyan, mintha ott sem lenne. Mert nem ellenálló, hanem tudósító. Ha nem volna a rendőröknek takargatni valójuk, eszükbe sem jutna szabálysértésért büntetgetni. Hát én ezt az embert feljelentem Mentő körülmény elhallgatása, Bűnpártolás és Hivatali visszaélés bűntette miatt.

Molnár F. Árpád, aki több médiának is tudósított a kilakoltatásról, és akit (a filmfelvételeket látva) szintén abszolút egyértelműen hamis vádakkal marasztalt el a végletekig lebukott rendőrbanda és a megbukott főügyészségi ügyész, nekem a következő nyilatkozatot tette:
- Ha Ott István a bűnüldözésben lenne olyan buzgó, mint az újságírók üldözésében és a rendőrbűnözés gátlástalan védelmében, talán nem tűnne az újságíró- és emberjogvédő-, valamint a civil társadalom szemében egy utolsó, orbáni pénznyelő, rosszindulatú parazitának. De tájékoztatnám Ott István vezető ügyészt, hogy a rendőrbűnözői, akiket az ellenem ugyanezen hamis vádak miatt folyó perben bíróság elé idéztek, arra a bírói kérdésre, hogy ha egyszer ott volt a szekrény, a bejáratot eltorlaszolva, akkor hogyan hagyhattuk volna el a lakást, a rendőrbűnözője azt felelte, hogy sehogyan sem! Hanem - azzal védekezett a rendőr, hogy - mivel ők már órák óta készülődtek, ezért nekünk volt időnk, hogy a felszólítások előtt távozzunk! Tehát ebből is láthatja Ott István, hogy ahogyan ő, úgy a rendőrök is - ahogyan azt a rossz bűnözőktől megszoktuk - össze-vissza kénytelenek egyik tanúvallomásukat kiütni a következőkkel és új és új tanúvallomásokat tenni, hiszen a korábbiakba is belebuktak. Éppen most ajánlották figyelmembe Sándor István (Papa), a KBI egykori főnyomozója egyik nyilatkozatát (merthogy én erről legalább egy-két filmet is publikáltam), miszerint az ügyészbűnözés miatt ideje lenne minden ügyészre alkalmassági és átfogó pszichiátriai vizsgálatot lefolytatni, mivel amiket művelnek, az katasztrofális. Biztos vagyok benne, hogy az a jó Ott Istvánnak, ha a kézírása sem kerül a szemem elé, mivel híresen és rettegetten a veséjükbe látok az ilyen bűnözőknek és úgy ízeikre tudom őket szedni gyakran egy pillantással, amit egész életükre megemlegetnek. Súlyosan paranoid antiszociális és bűnöző alkatú pszichopátiás személyiséget demonstrál az, ahogyan Ott István az ügyeket kezeli. Csak egy ilyen halmozottan antiszociális és paranoid bűnöző jellem ront rá neki semmit nem ártó ártatlan civilekre, csak egy ilyen súlyosan terhelt rombolja porig ilyen önpusztító módon saját hírnevét, egyébként is közundort és közmegvetést kiváltó ügyészi szakmája hírnevét és az ország hírnevét, és csak egy ilyen súlyosan terhelt beteg ember próbálja megoldani bukását ilyen kontraproduktív, a legcsekélyebb jószándéktól és lelkiismerettől mentes módon, ahol az általa és fajtája által előállított konfliktusokat nem a problémák megoldása irányában kezeli - hogy az ártatlanokat felmentse, ha már egyszer a rendőrbűnözés teljes körű védelméhez ennyire ragaszkodik -, hanem annyira sötét és rosszindulatú pszichopata, hogy az élete árán is kész a rendőrbűnözés adekvát védelmezése mellett az ártatlanok elleni büntetőjogi, köztörvényes megtorlásra. Ez egy súlyosan, nagyon súlyosan beteg ember, és az, hogy egy ilyen sereghajtó banditaállamban ilyen nyilvánosan garázdálkodhat és követhet el mindenféle bűntettet, ráadásul Polt Péter legfőbb ügyész friss kinevezettjeként, Polt Péteren túl a sereghajtó banditaállam Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort és annak belügyminiszterét és polgári titkosszolgálati miniszterét, Pintér Sándort minősíti, aki már 15 évvel ezelőtt is nemzetközi keresztapaként és tömeggyilkosként volt hírhedt. Aki továbbá a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos merényletnek is a legfőbb szervezője és legfőbb eltussolója.

 

Sz. L.

Utoljára frissítve: 2013-11-04 16:38:18

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

tomi81
Mi lett végül Nikolettával? Olyan okos és szép lány, remélem minden rendben vele.
2014-01-01 14:23:01

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>