. Ma Virág napja van.
Kulcsgondolatok az Emberiségről is (Avar János)
2014-01-14 20:12:08
Kulcsgondolatok az Emberiségről is (Avar János)

Kulcsgondolatok az Emberiségről is (Avar János)

Nagyon fontos gondolatokat osztott meg Avar János, amelyek a magyarság és az Emberiség egyik fő kudarcába és az Emberiség hátralevő, Magyarországon - Orbán óta - hanyatló jövőjébe is bevezetnek. Avar János az ATV "Újságíróklub" című műsorában beszélt a tegnapi napon, 2014. január 13-án.


- A XX. századig - kezdte Avar János -, gyakorlatilag az egész történelemben a társadalom nagy többségét kitevő nép körülményeivel senki nem törődött. A XX. században végre bekövetkezett az, hogy a kapitalizmusnak a modern változatában a többséget is megpróbálták fölemelni. Most megkezdődött az ellenhatás - folytatta Avar János -, mert egyes emberek [elkezdték, hogy] ez a dologtalanok, meg egyéb ilyen szövegek... Ezek valamikor a '70-es évek végén, Amerikából, Kaliforniából indult, akik az adójukat sokallták és elkezdték ezeket a szövegeket, hogy itt a dologtalanokat, az ingyenélőket segítik... Vissza akarták nyomni a társadalmat a XIX. századba! - mondta fennhangon Avar János. - Itt most ez a harc ekörül folyik, most nekünk van egy kormányunk, amelyik ezt nyíltan képviseli - mondta.

Avar János ezzel zárta szavait:

- Nagyon is örülnék, ha ilyen témák bekerülnének, hogy a társadalomnak ez a szegény többsége rájöjjön, hogy ha nem megy el szavazni, akkor hogy' bünteti meg saját magát! Nem a politikusokat, hanem önmagát.

Mint arra emlékezhetünk, a lakosság elleni, az Emberiség történelmét csaknem mindvégig meghatározó uszítást, miszerint a nép tömegeinek semmi nem jár, mert dologkerülő, semmire való ingyenélő az, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezette be. A rendkívül gyenge és puhány MSZP-kormány ráült a Jobbik népgyűlölő uszításaira és elkezdte a vadkapitalista arisztokrácia törvényeivel sarcolni a megbélyegzett lakosságot. A Fidesz 2010-es kormányra kerülése után pedig minden addigit meghaladóan elszabadult a pokol. Arthur J. Finkelstein hátszelével - akit a világ leggyűlölködőbb és leguszítóbb kampánytanácsadójának tartanak - Orbán Viktor olyan diktatúrát hozott létre, amely Magyarországot csakhamar az egész Európai Unió demokratikus sereghajtójává tette. A Fidesz további leplezett és abszolút nyilvános törekvései pedig egyöntetűen bizonyítják, hogy a Finkelstein-Orbán-Pintér-vonal nem akar, de semmiképpen nem akar megállni azon a lejtőn, amelyen Magyarországot az utolsó helyre taszította és amellyel a lakosság jogait visszalökné - Avar János szavaival - a XIX. századba.

A 2014-es választások - és itt utalni kell Tamás Gáspár Miklós napokban kelt szavaira is - egyáltalán nem biztos, hogy az elkövetkező négy évről szólnak, mert lehet, hogy az elkövetkező évtizedekről hoznak döntést.

Tegyük hozzá: vagy a magyarság végleges, visszafordíthatatlan jövőjéről...


Molnár F. Árpád villámcikke

Utoljára frissítve: 2014-01-15 18:10:03

További híreink
Másfél milliós jutalmat kapott tavaly a Klebelsberg Központ vezetője
A Momentum politikusa Hajnal Gabriella fenyegető levele ellenére hozta nyilvánosságra az információt.
2022-11-18 18:12:52, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az Orbán-kormány ismét kihirdette a háborús veszélyhelyzetet
A kormány a novembertől életbe lépő alaptörvény-módosítás miatt újra kihirdette az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktus, illetve humanitárius katasztrófa miatt...
2022-10-30 13:08:27, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tudjátok mibe lehet kurv@ra belefáradni?
Abba, hogy ebbe' a kurvaországba' a megosztottság nem csak ott van, hogy balmegjobb - miközben a fél ország nem tudja definiálni azt, hogy jobbközép, hogy balliberális, h...
2022-10-19 10:41:09, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Momentum frakcióvezető-helyettese és szóvivője, Tompos Márton már hetek óta nyomoz a Budapesten található, ...
Bővebben >>