. Ma Auguszta napja van.
Many Mornings kreatív zoknik őszre
2020-10-15 19:39:57
Many Mornings kreatív zoknik őszre

Many Mornings kreatív zoknik őszre

Azonban nekünk sem könnyebb, ugyanis a felnőttek lába is nagyon érzékeny a változékony időre. A következő cikkben ezért a Many Mornings unisex zoknikról lesz szó, amelyek nemcsak kényelmesek, de ultra aranyosak is. 

 

Lábról felfázás

 

Nem véletlenül mondogatják mindig az idősek; hogy lábról fázik fel a legkönnyebben az ember, éppen ezért fontos, hogy már az átmeneti időben húzzunk zoknit! Az a tartós “tizenvalahány” fok tud a legveszélyesebb lenni, mivel még látszólag öltözhetünk lazán, azonban nagyon komoly betegség lehet az alulöltözöttség vége. 

 

A normál megfázástól kezdve a lázzal járó megbetegedéseken át egészen a felfázásig belekerülhetünk a legkellemetlenebb állapotba, amelyből hosszú ideig tart majd kilábalni. 

 

A Many Mornings története

 

A Many Mornings egy viszonylag friss vállalkozásnak számít, mivel 2014-ben alapította a céget két lelkes fiatal, azzal a céllal, hogy olyan zoknikat készítsenek, amelyek a fiatalok körében is igen divatosak. Az általuk készített zoknik érdekessége, hogy a téma azonos, de a két zokni közel sem ugyanolyan mintában készül el. A kreatív zoknikat Lengyelországban gyártják le, minőségi alapanyagok segítségével és folyamatosan megújuló desingokkal. 

 

Many Mornings felnőtteknek is!

 

A csodálatosan kreatív zoknikat nemcsak a gyerekek és a fiatalok értékelik, hiszen számos bohókás darab fityeg a felnőttek szekrényében is. Ki tudna ellenállni egy Espresso, Csirke-Tojás, Fiesta Mexicana, Football Fan, Ocean Life vagy Monkey Business darabnak? A mintákat akár a végtelenségig is sorolhatnánk, és a rajzos küllem mellett az élénk színek is elkápráztatóak.

 

Ha ismersz olyat, akinek jól jönne néhány belevaló zokni, akkor a LifeStyleShop Many Mornings kreatív zoknijai között Te is megtalálod a neki valót!

 

Many Mornings gyerekzoknik

 

Természetesen a kicsikről sem felejtkeztek el a gyártók, és számos gyerekzokni látott napvilágot a kollekció keretein belül. A legelterjedtebb a kiskutyás vagy az unikornisos minta. Valljuk be, ezen zoknik előnye, hogy biztosan nem kell majd többet azon aggódnunk, akar-e a gyerek zoknit húzni, mivel ezentúl ő maga szeretné majd felvenni azt! 

 

Ráadásul a webáruházban az egész család számára megvehetitek a téli “zokni adagot”, sőt, talán néhány minőségi, márkás lábbelit is hazavihettek! Végre, most mindenki egy helyen “letudhatja” az őszi nagybevásárlást, és melegebbre változtathatja ruhatárát! Na és nektek mi a kedvenc színetek? Itt az ősz, vegyétek komolyan az öltözködést!

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>