. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak
2013-10-28 09:08:05
Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak

Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak

Szombat hajnalban elhunyt Sebestyén Lajosné; az a halálos beteg asszony, akit férjével együtt Orbán Viktor XV. kerületi polgármestere lakoltatott ki a Drégelyvár utcából. A Koppány Csoport saját halottjának tekinti.

 

(A felvételen Szabó Zsoltné és édesanyja,

az akkor már halálos beteg Sebestyén Lajosné.)



Orbán Viktor emberei 2012. 07. 07-én dobták utcára a férjet és a halálos beteg asszonyt. A Fidesz polgármestere és országgyűlési képviselője, László Tamás által utasításba adott kilakoltatásáig rendezett körülmények között élő pár - Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke közleménye szerint - a gyáli úti hajléktalan szállóban keresett menedéket. Az utcára dobott halálos beteg asszony rákos volt, de a Fidesz - ahogyan ezt Orbánék kapcsán mintegy 100 %-ban megszokhattuk - nem akarta megvárni a halálát sem. A botrányos kilakoltatásról készült dokumentumfilmet e cikkünkben is láthatják.

A kilakoltatásról Balogh Béla elnök többek között a következőket írta mostani, friss közleményében:

"Az eset nagy port kavart fel, hiszen furcsa körülmények között jutott az ingatlanhoz az az illető, aki külföldön éppen börtönben ült."

A család a kilakoltatása után pert kezdeményezett Orbán Viktor polgármestere ellen, amit egy szintén tehetséges és harcias jogvédő, Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) elnöke indított el. Mint azt Balogh Béla a kilakoltatott családról írja:

"Pénteken volt a polgármesterrel a tárgyalásuk, de az asszony már nem érhette meg az eredményt. A tárgyaláson rosszul lett és a kórházba szállítást követően szombaton hajnalban a teremtőjéhez távozott. A polgármester a tárgyaláson sem jelent meg. Aki szeretne a családnak részvétet nyilvánítani, az keresse lányát, Zsoltné Ildikó Szabót (...)."

Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke így fejezi be rövid közleményét:

"A Koppány csoport részvétét fejezi ki a családnak és Sebestyén Lajosnét saját halottjának tekinti. Nyugodjék békében.
Ébredni kellene emberek."


Sebestyén Lajosné lánya, Szabó Zsoltné Ildikó így adta hírül édesanyja halálát:

"Kedves Ismerőseim! Sajnos ma éjszaka Drága Édesanyám örökre elment!

Drága Anyuci!

Nagyon hiányzol és soha nem feledünk! Nem fogod már mondani nekem, hogy "Drága Kislányom", "Kicsim" és ez borzasztóan fáj! A lányaimat is így szólítom, hiszen mindig ezt hallottam tőled! Üres lett a szívem és nem tud nyugodni, hisz olyan gyorsan elmentél!

Szeretünk és köszönöm, hogy voltál nekem!"


Az elhunyt Sebestyén Lajosné kilakoltatásáról készült dokumentumfilm világszerte feltöltésre került, ahogyan az egy hónappal a kilakoltatás után rögzített "Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)" című film is. Az alábbiakban bármelyiket megtekintheti.

 


A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje





Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)


 

Alsóörsi Hírhatár
2013.10.28.

Utoljára frissítve: 2013-10-28 09:30:09

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Podmaniczky Zsolt
A helyszín ugyan az,Budapest XV. kerület.Egy elbontandó épületre kértem ideiglenes fent maradási engedélyt, hiszen,egy beteg idős nénin segítettünk pár évvel korábban azzal, hogy befogadtuk.Tudtuk, hogy le kell bontani de bíztam benne, hogy amíg él a néni,mivel 85 éves az épület a helyén maradhat. De nem. Senkit nem érdekelt a tény a kerületi építésügyi osztályon, nekik csak az volt a fontos, hogy egy volt baloldali képviselő fiának bebizonyítsák, hogy az ő szavuk fog győzni minden áron. Több hónapi levelezés ,kérelem, után, megbírságoltak, és mint akik jól végezték dolgukat hátradőlnek a forgószékben és röhögnek a markukba.Pedig,.......van, ( volt ) rá mód, hogy legalább ideiglenesen megmaradjon, mert a bíróság azt a határozatot hozta, hogy a kerületen belül ,méltányossági alapon fent maradhat az épület, de csak addig míg nem született bírság az ügyben.Nosza rajta gyorsan megbírságoltak, hogy erre sem lehessen hivatkozni.Most bontok. Télen. A nénivel még nem tiszta, hogy mi lesz? Azt hiszem rajtam kívül ez nem érdekel senkit. Főleg nem az Önkormányzatnál.Ez nem is értem miért nem kisbetűvel írtam?
2014-01-04 08:31:21

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>