. Ma Auguszta napja van.
Molnár Csaba (DK) fideszes focipamfletet írt
2013-10-16 10:20:25
Molnár Csaba (DK) fideszes focipamfletet írt

Molnár Csaba (DK) fideszes focipamfletet írt

Gyurcsány Ferenc pártjának (DK) két képviselője fideszes, orbáni stílusú összeesküvés-nyilatkozatot (pamfletet, gúnyiratot) adott be Kövér Lászlónak a magyar és EU-s kommunisták gaz összeesküvéséről, amelyet a magyar futball ellen indítottak.


"Az Országgyűlés..../2013 (....) Úgy sz. Politikai Nyilatkozata a magyar futballnak a nemzetközi nagytőke és az európai szocialista-liberális-zöld-kommunista összeesküvésével szembeni megvédéséről".

Ezzel a címmel, megtévesztésig orbáni és pártdrukker stílusú parlamenti álnyilatkozat-tervezetet nyújtott be Kövér László fideszes házelnök részére a Demokratikus Koalíció (DK) két képviselője, Oláh Lajos és Molnár Csaba. Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök pártjának két képviselője akként fogalmazták meg a Fidesz retorikáját és minőségét imitáló, utánzó pamfletet (gúnyiratot), hogy akik csak látták, mindannyian azonnal elhitték, hogy komoly fideszes beadványról van szó. Bár a Gyurcsány Ferenc irányítása alatt működő Demokratikus Koalíció gúnyiratnak szánta a dokumentumot, sokkal inkább rátapintottak a valóságra, mint azt gondolták. Egyszerűen mindenki elhitte - iskolai végzettségre és nemre tekintet nélkül -, hogy ez egyike a következő orbán viktori őrületeknek.

A parlamenti álnyilatkozat-tervezet annyira kifejezi az egyarcúra formált elnök diktátor Orbán Viktor és köre, valamint médiumai - mint pl. a rekordmennyiségű sajtópert vesztett Magyar Nemzet és a hasonlóan megbízhatatlan és demagóg Hír tv - napi retorikáját és hozzáállását, hogy akár egy az egyben átvehetné sok fideszes képviselő és büszkén kérkedhetne vele, mint saját szellemi termékkel, ahogyan büszkén lobogtathatná ekként a Magyar Nemzet szinte bármely újságírója vagy a Hír tv szinte akármelyik politikai, demagóg futballkommentátora.

A Demokratikus Koalíció két képviselője által benyújtott álnyilatkozat-tervezet teljes szövegét ezen hiperhivatkozásra kattintva elolvashatják.

 

Molnár F. Árpád

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>