. Ma Emma napja van.
Nem dumálni kéne! - Bajnai Gordon megmondta
2013-11-23 09:36:24
Nem dumálni kéne! - Bajnai Gordon megmondta

Nem dumálni kéne! - Bajnai Gordon megmondta

Négyszer annyi bajban lévő devizás család, a bankoktól devizásmentés címén elvont 500 milliárd, amit nem a devizások védelmére, hanem Orbán egykulcsos adója miatti veszteségek tömködésére fordítottak - mondta Bajnai Gordon.


Bajnai Gordon - aki Orbán Viktor második kormányra kerülése előtt volt miniszterelnök - Kálmán Olga ATV-ben sugárzott "Egyenes beszéd" című műsorában, tegnap nyilatkozott. Mint azt Bajnai Gordon, az Együtt-PM elnöke elmondta:

- Amikor átadtam a kormányzás kulcsait Orbán Viktornak, akkor 60 ezer devizahiteles család volt bajban Magyarországon. Az is nagyon sok. Most 220 ezer család van bajban. Úgy, hogy a kormány minden félévben bejelent egy mentőcsomagot. Nem dumálni kéne, hanem valóban segíteni ezeken az embereken. 500 milliárd forintot vontak el az elmúlt 3 évben a bankoktól, büntetésként, különadó címén, devizahitelesekre hivatkozva! Ebből az 500 milliárdból eddig egyetlenegy fillért sem kaptak a devizahitelesek! Már rég' túl lehetnének a nehezén, ha a kormány arra használja ezt a pénzt, amire elvonta. A devizahitelesek kárára hivatkoznak, de valójában annak a pénznek a nagy része az egykulcsos adó ütötte lyuk betömködésére ment a kormányzati büdzsébe.

 

Molnár F. Árpád

Utoljára frissítve: 2013-11-23 09:36:51

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>