. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Netanjahu izraeli elnök személyisége az aláírása alapján
2014-01-09 14:50:32
Netanjahu izraeli elnök személyisége az aláírása alapján

Netanjahu izraeli elnök személyisége az aláírása alapján

Egy gyors grafológiai villámelemzés a jelenlegi izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu aláírása alapján.

 

Villámelemzés: Molnár F. Árpád

 

 

Benjamin Netanjahu lendületes, életerős, tetterős, harcias, akarnok. A szellemi foglalatosságokban érvényesülni akarás és az anyagi, materiális ambíciók - a fizikai test vágyai kiszolgálásának igényével együtt - egyaránt kiemelkedők és messze átlag fölöttiek. Ugyanakkor látható, hogy a személy kevésbé tudományos beállítottságú, de sokkal inkább materiális és fizikai függő (mint pénz, vagyon, világi hatalom stb.). Olykor gyaníthatóan harsányan közönséges, amit a nyilvánosság előtt igyekszik kontrollálni.

Összefüggésekben, rendszerekben gondolkodik; inkább egészlátó, mint a részletek rabja. Dinamikus és energikus, amit sokszor túlzott harciasság vagy harsányság, akár harsány közönségesség válthat fel.

Erőteljes és erőszakos, gyakorta heves vérmérsékletű. Csökkentebb alkalmazkodóképesség és csökkentebb feszültségmentesség.

Érzelmeiben és indulataiban gyakran nyitott. Saját és mások titkainak kibeszélésére hajlamos lehet.

Neurotikus tünetek is egyértelműen explorálhatók. Élete során számos olyan lelki trauma érte, amik személyiségében mélybe vésődtek és ellenállását, erőszakosságát hátrányos irányban befolyásolták. Lelki sérülések és lelki törés nyoma jelen van.

A kézmozgást befolyásoló klinikai elváltozások is manifesztáltak (életkorból, a kisagy vagy az agy csekély működési rendellenességéből fakadóan, melyek tehát klinikai, nem pszichiátriai természetűek).

Az ilyen kézírású személyek sok mozgással járó, szélesebb spektrumú, lendületesebb munkakörökben szeretnek inkább mozogni, ahol a türelmetlenség és a dinamizmus energiái, valamint a pszichopátiás motivációk redukálhatók vagy alkalmazhatók.

(Megjegyzés: a villámelemzés gyorsan, távolról sem a teljes személyiségspektrum felvázolásának igényével íródott.)


2014. január 9.; Budapest, Hungary.



Utoljára frissítve: 2014-01-09 15:01:17

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>