. Ma Márk napja van.
Nyilatkozatot adott ki az EGYSÉGFRONT EGYESÜLET
2013-03-08 23:32:08
Nyilatkozatot adott ki az EGYSÉGFRONT EGYESÜLET

Nyilatkozatot adott ki az EGYSÉGFRONT EGYESÜLET

A Fidesz székháznál, a tegnapi napon (03.07.) rendezett spontánnak csak nagyon magyarsajtós túlzással nevezhető tüntetés spontán résztvevői, spontán azonnal megakadályozni igyekeztek (információink szerint karhatalmi segítséget kérve) egy az oda valóban spontán érkező, és a Flashmobot látva, a náluk lévő, éppen elkészült nyilatkozatot beolvasni kívánó Egységfront egyesület tagjait, noha még a követelésük is hasonló volt! A nyilatkozat változatlan formában, teljes terjedelemben és további kommentár  és képek nélkül olvasható! (DT)





Tisztelt EMBEREK!

 

A mai napon lezárult az a tárgyalás sorozat, melyet az MSZP hívott össze az ellenzéki erők részére azzal a céllal, hogy a jogállamiságról és az alkotmányosságról tárgyaljanak és próbáljanak konszenzusra jutni ezen kérdéskörökben. Mi, az Egységfront Egyesület képviselői, a Centrum párttal, a Kalóz párttal és a Kárpát-medencei Élet Közösség Egyesületi Körrel közösen akció egységet alkotva vettünk részt a tárgyalásokon, amin közösen egyetlen egy elvet képviseltünk és képviselünk jelen pillanatban is, a népszuverenitás elvét. A tárgyalássorozatot összehívó magukat ellenzéki erőknek nevező szervezetek felé 4 tárgyaláson keresztül jeleztük következetesen és alaposan megindokolva ezen elv fontosságát és alapvető jelentőségét a jogállamiság és alkotmányosság szempontjából. Mert ők ezt az elvet, kifelejtették a saját alkotmányos alapelveik közül! Minden tárgyalás előtt ún. pozíciós papírokban részletesen kifejtve és megindokolva jeleztük, hogy a népszuverenitás kérdéséről szeretnénk tárgyalni, ám a megdöbbentő valóság sajnos az, hogy gyakorlatilag végig ignoráltak bennünket.

 

Többször tettük fel nyíltan a kérdést, hogy alapelvüknek tekintik e a jelenlévő politikusok a népszuverenitás elvét és szintén többször és sorozatosan hívtuk fel a figyelmüket mind írásban, mind szóban a jelenlegi alkotmányellenes helyzetre mely az alaptörvény hatályba lépése óta áll fenn hazánkban. Érdemi választ egyszer sem kaptunk! És a mai napon, az alkotmányosságról, a demokráciáról és jogállamról folytatott tárgyalások lezárásra kerültek. A záró nyilatkozatból kiderül, hogy az ún. ellenzék nem hogy vissza akarná állítani az alkotmányos rendet az országban hanem elfogadja azt az alaptörvényt, mely alaptörvény a III. Magyar Köztársaság jogrendje szerint érvénytelen, mert megfosztja a népet a hatalmától és mert a nép nélkül, alkotmányozó joggal nem rendelkező képviselők által lett megalkotva! Ha egyszer az az ideiglenes alkotmányba foglalt megállapodás, hogy Magyarország alkotmányát a nép és a képviselők KÖZÖSEN változtathatják meg, akkor az alapok politikai elit általi felszedése olyan arcátlan alkotmánysértés a képviselők részéről, ami az egész politikai elit hitelességét és alkalmasságát kérdőjelezi meg. Az után nincs jogállam és demokrácia, főleg nincs képviselői alkotmányozás.

 

Ha az ellenzéki pártok nem ennek az alkotmányellenes helyzetnek a megszüntetésére építik a stratégiájukat, akkor a nép elveszti annak lehetőségét, hogy demokratikusan szüntesse meg a Fidesz Alaptörvényével létrehozott diktatúrát. Akkor a diktatúra többé nem Fidesz diktatúra, amit az ellenzék demokratikusan meg tud szüntetni, hanem a politikai elit nép feletti diktatúrája, amit a nép csak forradalommal tud megszüntetni. Ez a felelőssége az ellenzéknek, és ez lehet a következménye a hibás stratégiának, az erre épített tárgyalásoknak, illetve az ezt leleplező záró közleménynek, ha az általunk javasolt módosításokat nem fogadják el. Azzal, hogy nem mondják ki az Alaptörvény alkotmány ellenességét, és nem az alkotmányos rendet akarják helyreállítani, a Fidesz diktatúrájából a politikai elit diktatúráját hozzák létre.

 

Történelmi ez a pillanat, bár a történelmi pillanatokat csak kevesen veszik észre, de az utókor emlékezni fog rá.. Mert a mai napon kiderült és egyértelmű bizonyítást nyert, hogy nincs ún. ellenzék, se politikai jobb vagy baloldal, csak a diktatúrát elfogadó, azt csak esetlegesen finomítani akaró, a népet eláruló politikai elit van!

 

Ebben a helyzetben, mi a szabadságszerető magyar nép tagjai csak egyet tehetünk. A magyar nép 800 éves alkotmányos ellenállási joga és a politikai elit diktatúrájának alaptörvénye C) cikk (2) bekezdése alapján a magyarországi magyar népre kiterjedő alkotmányos és törvényes ellenállást hirdetünk, a hatalmat alkotmányellenesen bitorló politikai elit ellen. Csatlakozásra szólítjuk fel a nép egyszerű polgárain túl a magyar értelmiséget, az állami közszolgálat, a gazdasági, jogi, tudományos és kulturális élet elitjéből azokat, akik tudásukkal, munkájukkal a magyar népet és nem a nép fölött diktatúrát gyakorló politikai elitet akarják szolgálni. 

 

Célunk a politikai elit diktatúrájának megszüntetése, a népszuverenitás elvének visszaállítása és egy Nép Alkotmányában való érvényre juttatása, valamint a magyar nép történelmi államának visszaállítása két lépésben. Első lépésben felszámoljuk a diktatúra államát, és a népszuverenitás elve alapján létrehozzuk a magyar nép államát. Második lépcsőben a Kárpát-medencei népekkel, a szomszédos államokkal, az ENSZ-el, az EU-val és a nemzetközi szervezetekkel együttműködve létrehozzuk a magyar nép ezer éves magyar államának jogutód és jogfolytonos államát.

 

Kijelentjük, hogy a Magyarország Alaptörvénye nevű törvény nem a magyar nép alkotmánya, és a készítésekor hatályban levő magyar jog szerint közjogilag érvénytelen jog. Ugyanúgy a diktatúra által terület, lakosság és legfőbb államhatalmi szerv (azaz az állami lét minden feltételének hiányával) létrehozott Magyarország nevű fantomállam nem a magyar nép állama, és csak úgy és annyiban ismerjük el és tartjuk be a jogait, mint ahogy egy megszálló állam jogát betartja a helyi lakosság. 

 

A fentiekre tekintettel felhívjuk a Magyarország nevű állam vezetőit, képviselőit, hogy a diktatúra békés lebontása, a hatalom zökkenőmentes átadásának, az ország működőképességének folyamatos biztosítása érdekében nemzetközi szerződést ne kössenek, hatalmukat biztosító vagy azt megerősítő törvényt ne hozzanak, és működjenek együtt a magyar nép polgári ellenállását vezető képviselőinkkel.  Felhívjuk a nemzetközi szervezetek, az EU vezetőinek, tagállamai vezetőinek valamint a környező országok vezetőinek és polgárainak figyelmét, hogy ellenállásunk csak a hazájukat és népüket eláruló magyar politikai elit diktatúrájának felszámolására irányul, és kérjük őket, támogassák a magyar nép demokratikus törekvését.  A magyar nép népszuverenitásra épülő új államát nem csak a magyar nemzethez tartozó polgáraival, hanem az államalkotó joggal Magyarország területén élő valamennyi, bármely nemzetiséghez tartozó polgárral együtt kívánjuk létrehozni, a határon túl élő magyar nemzetiségűekkel, a szomszéd népekkel és államokkal egyetértésben és velük együttműködve. 

 

Felszólítjuk a Magyarország nevű fantomállam senki által meg nem választott, önmagát kinevező miniszterelnökét – Orbán Viktort – hogy azonnali hatállyal mondjon le, és felkérjük a helyére lépő Navracsics Tibor ügyvezető miniszterelnököt, hogy a fentiek szellemében járjon el, és azonnal kezdje meg a tárgyalások előkészítését.  

 

 

Máté Tamás / Egységfront Egyesület elnök ; Geri Tibor / Egységfront Egyesület alelnök ; Nyári Edina / Egységfront Egyesület alelnök

 

2013.március.07, Budapest 

 

 

A Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmány

 

 

I . RÉSZ 

 

1. cikk 

 

1. Minden népnek joga van az önrendelkezésre. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket. 

 

Ideiglenes Alkotmány 1989

 

A többpártrendszert, a parlamenti demokráciát és a szociális piacgazdaságot megvalósító jogállamba való békés politikai átmenet elősegítése érdekében az Országgyűlés - hazánk új Alkotmányának elfogadásáig - Magyarország Alkotmányának szövegét a következők szerint állapítja meg:

 

Általános rendelkezések, 2 paragrafus 2-es pont:

 

A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.

 

3.paragrafus 2-es pont:

 

A pártok közreműködnek a népakarat kialakításában és kinyilvánításában.

Utoljára frissítve: 2013-03-15 10:51:43

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>