. Ma Andrea napja van.
Olajbűnöző! - üzente Pintér Sándornak a 10 gyermekes anya!
2013-10-09 15:19:20
Olajbűnöző! - üzente Pintér Sándornak a 10 gyermekes anya!

Olajbűnöző! - üzente Pintér Sándornak a 10 gyermekes anya!

Olajbűnöző, olajszőkítő maffiózó a belügyminiszterünk, és ő az, aki a robbantásos cselekményeket megszervezte - ezeket is üzente Pintér Sándornak az orbán-pintéri politikai üldözésekkel nemzeti hőssé vált, vele élő gyermekeivel együtt kilakoltatott és az utcára dobott 10 gyermekes család anyja, Faragó Ferenc Mihályné.


A 10 gyermekes asszony, akinek küzdelmei példaértékűvé váltak, a Koppány Csoport e hó 6-ai összejövetelén kívánt üzenni Pintér Sándornak, Magyarország belügyminiszterének és polgári titkosszolgálati miniszterének. Faragó Ferenc Mihálynét (Emőkét) gyermekeivel a fideszes, közpénzből multimilliomos kőbányai polgármester, Kovács Róbert közvetlen utasítására lakoltatta ki hatalmas haditechnológiai arzenált felvonultatva a hajléktalanok által is csak a Fidesz rendőrségének nevezett rendőrség. Az akció olyan sokba került, amiből többszörösen lehetett volna rendezni a nagy család lakhatását és összes adósságát!

A kormánypárt brutális szociopata akciója során számos emberjogvédőt és otthonvédőt is elhurcoltak, továbbá az Alsóörsi Hírhatár akkori főszerkesztő-helyettesét, mostani főszerkesztőjét, Molnár F. Árpádot is előállították, azzal a filmfelvételek által is bizonyítottan hamis váddal, hogy a rendőrség számára nem volt hajlandó magát igazolni, valamint a rendőrség lakásba behatolása után, többszöri felszólításra sem volt hajlandó elhagyni a lakást. A büntetés is példaértékű: Molnár F. Árpádot feltehetően azért, mert újságíróként tudósított a kilakoltatásról és betartotta a törvényeket, ráadásul ő a Molnár F. Árpád, többször akkora pénzbírságra ítélték (hamis vádakkal), mint amekkorára a rendőrségi terrorral szembeni ellenállókat, akik addig nem mozdultak a 10 gyermekes anya lakása bejáratától, amíg a párt utasításaira ugró közpénzrendőrség fizetett egyenruhásai meg nem ragadták és el nem vitték őket. Ugyancsak a filmfelvételekkel bizonyítottan hamis vádakkal marasztalták el és kötelezték pénzbírság kifizetésére, ingyen munkára vagy börtönbüntetésre a Multimédia Hírháttér és az Alsóörsi Hírhatár egy másik tudósító újságíróját is, Kovács Adrienn Nikolettát. A rendőrség sima köztörvényes ámokfutásához lényegileg teljes védelmét (bűnpártolását) fejezte ki a BRFK X. kerületi rendőrkapitánya, Gyetvai Tibor, aki állásfoglalását Molnár F. Árpáddal és Domján Tiborral, a Debreceni Hírhatár mostani főszerkesztőjével a kapitány rendőrségi irodájában közölte.

Érdekes esemény, hogy ahogyan az várható volt, az ugyancsak a lakásban tudósító MTM-SBS tv2-jének operatőrét, Való Gábort nem büntették meg. Sokak szerint azért nem, mert a nemzetközi MTM-SBS tévécsatornának túl sok pénze van, a kormány iránt igen lojális, ráadásul újságíróinak összese eddig is 100 %-ban hallgatta el az újságíró-üldözéseket is. Ugyancsak sajtótapasztalat, hogy Orbán Viktor gyakorlatilag kézi vezérlésű Hír tv-je olyankor is nyugodtan tovább trécsel a rendőrökkel, amikor a rendőrség már minden más civilt és újságírót eltávolított. A Hír tv-re mintha nem vonatkoznának sem a gyakran teljesen nyíltan a Fidesz utasításai szerint megfogalmazott rendőrségi utasítások, sem az Orbánnál és Pintérnél látványosan előírásszerűen és bűnszövetségben elkövetett mániákus rendőrségi bűnözés.

S hogy lássuk még és még az orbáni szociopata családüldözések következményeit: Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), a kilakoltatása után két nappal már Orbán Viktor házi, militáns titkosszolgálatával, a Magyar Terrorelhárítási Központ (TEK) embereivel csapott össze, amikor Orbán Viktor géppisztolyokkal is felfegyverkezett, közpénzeink súlyos milliárdjaiból agyonfizetett emberei egy másik nagycsalád, Balázsné Mészáros Mariann és gyermekei kilakoltatására törtek.

Faragó Ferenc Mihályné az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztőjén, Molnár F. Árpádon keresztül kívánt üzenni Pintér Sándornak, aki felé a következőket mondta:

- Tisztelt belügyminiszter úr! Egyet szeretnék üzenni. Van egy régi magyar közmondás, amit nagyon a figyelmébe ajánlok Önnek: sok lúd disznót győz! Tisztelt belügyminiszter úr: elég szomorú, hogy Magyarországon Önök felállították a TEK-et, miközben olajbűnöző, olajszőkítő maffiózó a belügyminiszterünk, és ő az, aki a robbantásos cselekményeket megszervezte. Önöket kéne a TEK-nek lecsatolnia. De kérdezem én: ki a nagyobb bűnöző? A fizetni képtelen családok vagy az olajszőkítők? Kérem, gondolkozzon el ezen! - fejezte be Pintér Sándornak szánt gondolatait az orbáni szociopátiás és szuicid téboly által nemzeti hőssé emelt 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné. A nyilatkozat helyszínén Faragóné Emőke több lánya is jelen volt, akik örömmel és hangos méltatással fogadták édesanyjuk példás kiállását és nyílt, lényegre törő szavait.

A 10 gyermekes családanya kilakoltatása és annak nyilvános állami bűnszervezeti cselekményei és következményei miatt Molnár F. Árpád nem csak a magyar hatóságoknál, hanem az Európai Uniónál is feljelentést tett (az EU-nál a magyar állam és a magyar kormány ellen is, többek között Viviane Redingnek címezve), nyíltan felvetve Magyarországnak az Európai Unióból történő kizárása szükségességének lehetőségét is.

Legutóbb akkor írtunk részletesebben a 10 gyermekes családanyáról, amikor általunk üzent Orbán Viktornak egy otthonvédelmi demonstráción (Klikk!).

 

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>