. Ma Botond, Mózes napja van.
Orbán-Finkelstein: A nép bizonyíték nélkül elítélhető
2013-09-24 14:38:42
Orbán-Finkelstein: A nép bizonyíték nélkül elítélhető

Orbán-Finkelstein: A nép bizonyíték nélkül elítélhető

A megszállott hazudozás, népgyűlölet, rokkantüldözés, féktelen korrupció és lakosság elleni terror mögött Orbán Viktor legfőbb tanácsadója, a világ egyik leghírhedtebb kampánystratégája, származási helyét, Izraelt és szülőhazáját, az USÁ-t is naponként eláruló Arthur J. Finkelstein áll.


Szabó Máté ombudsman is csak a sajtóból tudta meg, hogy 2012. áprilisával az Orbán-kormány törvénybe iktatta azt az elnöki diktatúrákban alkalmazott módszert, hogy puszta rendőri bemondás alapján, minden további bizonyíték nélkül elmarasztalható legyen bárki különféle szabálysértési perekben. Az a tény, hogy fénykép sem kell egy állampolgár bűnössége kimondásához, az ombudsman szerint visszás mind a jogbiztonság, mind pedig az érintettek tisztességes eljáráshoz való joga szempontjából. Szabó Máté ombudsman három közlekedési szabálysértés kapcsán értesült a rendőrállami elnöki visszaélésekről, mégpedig a behajtási tilalomra, a kötelező haladási irányra, valamint a korlátozott övezetre vonatkozó szabálysértéseket illetően, de mint azt egy a neve elhallgatását kért fideszes politikus az Alsóörsi Hírhatár egyik újságírójával közölte: "ahogyan ti is tapasztaltátok, a rendőrség és ezért a bíróság minden bizonyítékok nélkül ítélkezik az otthonvédelmi ügyekben is, meg mindenféle más ügyben is". Mint azt a fideszes országgyűlési képviselők közül jó néhánnyal közeli kapcsolatot ápoló politikus elmondta: az ilyen diktatorikus eljárások eredeti ötletgazdája Orbán Viktor és a Fidesz legfőbb tanácsadója, az egész világon erkölcstelenségéről és szociopátiájáról hírhedt Arthur J. Finkelstein.

A kormányközeli fideszes politikus eredetileg a Fidesz és Orbán Viktor legfőbb tanácsadója, Arthur J. Finkelstein módszerei és felforgató, nemzetközi szinten is bűnöző tevékenysége kapcsán osztotta meg információit az Alsóörsi Hírhatárral. A polgári lakosság bizonyítékok nélküli, fent említett illegitim, törvénybe iktatott törvénytelen elmarasztalása és terrorizálása csak érintőlegesen lett megemlítve azzal, hogy amit naponta tapasztalunk, arra Orbán Viktor már törvényt hozott.

'A hajléktalanok üldözése, a ti üldözésetek, mint újságírók üldözése, a rokkantak szociális ellátásból való kizárása jelentős részben Finkelstein ötlete - mondta a Fidesz politikusa -, Orbán pedig olyan, mint a vak ló, amit megüt a zsoké, arra rohan, amerre ütik.'

A minket a napokban tájékoztató kormányközeli fideszes politikus Finkelstein 'ördögi tanácsaiként' emlegette, hogy Orbán Viktor ennyire szélsőségesen hazudik, hogy az sem számít, hogy azonnal lebukik, és mint akinek semmit nem számít, hogy nem a kérdésekre válaszol, hogy fűt-fát hamisan vádol, hogy külföldön és belföldön egyaránt megosztó és gyűlöletpolitikát folytat és azt is Finkelsteintől tanulta - állítja hírforrásunk -, hogy a Fidesz egyáltalán nem arra reagál, amit az ellenzéki politikusok és mások mondanak, hanem mintha figyelembe sem venné mások mondandóit, ahogyan a sajátjait is akár óránként cáfolja. Mint mondja:
'Finkelstein a nép és itt a magyar nép birkaságára, butaságára, tanulatlan tahóságára alapoz', akiknek mindegy, mit és hogyan ömlesztenek az orruk elé, mert 'mindent, ami szar, azt megeszik'.

Munkatársunknak ama közbevetésére, miszerint Finkelsteint - előélete és napi tettei miatt - nem csak Izraelből és az Amerikai Egyesült Államokból, de Magyarországról is ki kellene tiltani, nemzetközi körözés alá helyezve, hiszen tettei magával az emberrel ellenkeznek, erkölcsi és magyar, valamint nemzetközi jogi szempontból pedig magával az emberiességgel és az Emberiséggel ellenségesek, a fideszes képviselő úgy reagált:
- Persze, agyon kellene lőni! Hát tönkre teszi az egész országot!

Arthur J. Finkelstein az Amerikai Egyesült Államokban, 1945-ben született egy zsidó család utódjaként. Gyermekéveit jó ideig New York-ban, Brooklyn-ban töltötte. A jelenleg Barack Obama által navigált demokratákkal ellenséges Finkelstein az amerikai Republikánus Párt (GOP) tanácsadója és egyben ő a világ egyik leghírhedtebb választási tanácsadója is, aki mindig a megosztásra, a gyűlölet szítására, a rágalmazásra, ellenfelei köztörvényes lejáratására építi választási "stratégiáját" és amerre jár, azt az országot lelakja. Finkelstein egyébként a mai napig büszkén és nyilvánosan hirdeti, hogy ő intézte el, hogy Orbán és a Fidesz kétharmados győzelmet arasson a 2010-es választásokon.

 

Bár Finkelstein homoszexuális kapcsolatban él, számára a legfőbb érték mindig önmaga és az ő saját pénze volt, ezért gyakran markánsan alapoz egy-egy országban a homoszexuálisok hatósági és lakossági üldözése kialakítására és kiterjesztésére.

 

Finkelstein az a típus, aki saját magán és sikerein kívül a világon senkire és semmire nincs tekintettel, hacsak úgy nem, hogy két megoldás közül mindig azt választja, ami megbízója hazájának és megbízója népének a legtöbb kárt okozza.

Hogy az amerikai republikánusoknál nem csak valami nagyon nagy erkölcsi és intellektuális baj lehet, de külföldről szemlélve felveti, hogy az amerikai republikánusok akár legalább zöme eleve rendkívül közveszélyes az Emberiségre, igazolja az is, hogy minden idők legbutább amerikai elnöke, George W. Bush, a háborús fenevad, aki morálisan és stratégiailag is retardált tanácsadói miatt az USA 100 év fáradtságos munkájával felépített világrendőrség imázsát is szó szerint 48 órán belül lerombolta, szintén republikánus volt, a Republikánus Párt mögött pedig mindig ott állt Arthur J. Finkelstein, a Föld bolygó egyik leghírhedtebb és legmegbízhatatlanabb kampánystratégája, aki bárhová megy, nyomában hazugság, rosszindulat, szellemi és erkölcsi lezüllés, rothadás, törvénytelenség, kapzsiság, féktelen bűnözői tombolás, gyorsan kitermelt és büntetőjogilag totálisan eladósodott sátáni állami vezetők és oligarcha  maffiaslepp, Emberiség-ellenes elévülhetetlen bűntettek, népirtó bűnözők és halál, halál és halál pusztít.

A Jézus Krisztus azt mondta: "Ha a Sátán gonosz, mennyivel gonoszabb a háza népe!" És ezt láthatjuk naponként megvalósulni Orbán Viktor és adminisztrációja egészen súlyosan szociopata esetében, ami kisebb méretben, de a szintén republikánus Bush-féle terrorista adminisztrációt idézi, ami - mint George W. Bush és Sztálin - szintén háborút indított saját népe ellen és lehet, hogy Orbán csak azért nem támadta meg az Európai Unió tagállamait vagy a környező, szláv államokat, mert nincs meg hozzá az a katonai potenciálja, ami Bush-éknak viszont rendelkezésükre állt ahhoz, hogy akik ellen akartak, azok ellen háborút indítottak, finkelsteinistán szanaszét lelakva és tönkre téve a megtámadott államokat, jó fideszes finkelsteini oligarcha stílusban annyit ellopva a csődbe vitt és lerombolt országokból, amennyit lehetett.

Igen: a Finkelstein-jelenség olyan, mint a pestisjárvány. A fekete halálhoz hasonló az, amely amerre jár, nyomában halálos vírusokkal fertőzött vérszívó bolhák, élősködők, paraziták és rusnya tetvek általi züllés, elbutulás és pusztulás. De ott, ahol Orbán Viktornak a Büntető Törvénykönyv (Btk.) szerinti Népirtás és Terrorcselekmény bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésen a helye, ott - majd csak megtudja a magyar lakosság is - legfőbb tanácsadójának, Arthur J. Finkelsteinnek is örökre fegyházban a helye, akiről képletesen szólva nem is érthető, hogyan lehet, hogy sem Izrael, sem az Amerikai Egyesült Államok nem gondolta úgy, hogy mint a nemzetbiztonságukra nézve kiemelten közveszélyes bűnözőt és terroristát, ha nem is börtönbe zárja, de tradicionális szokás szerint egyszerűen megöleti.

Hát csakis az tűnik magyarázatként arra, hogy a finkelsteinizmusból - ami az USÁ-nak is jóvá tehetetlen károkat, pusztítást és rombolást okozott - néhány hazaáruló mind Izraelben, mind az Egyesült Államokban - és itt lásd Bush-t és háborús fenevad társait is - busásan meggazdagodott.

Márpedig ki vonná kétségbe, hogy egy a hazudozásáról és megbízhatatlanságáról világhírhedt Moszad-főnök vagy például néhány egészen súlyosan szociopata amerikai terrorista kedvéért - amilyen az utóbbiak közül Paul Wolfowitz és George W. Bush - megéri elárulni Izraelt, az Egyesült Államokat, Magyarországot és minden soron következő áldozatállamot, minden nap. És minden nap és minden nap és naponként, amíg él...

 

Cikk: Molnár F. Árpád

Utoljára frissítve: 2013-10-07 20:37:20

További híreink
A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet
A Pestisracok.hu főszerkesztője a Fidesz és a média kapcsolatával ironizált közösségi oldalán, majd azt írta, a Pestisracok.hu finanszírozása is bizonytalanná vált.
2022-05-12 18:53:04, Hírek, Fókuszban Bővebben
Csődben a Tungsram, inkasszó a bankszámlájukon, veszélyben az 1600 elbocsátandó dolgozó végkielégítése
A Tungsram Operations Kft. hitelező partnere, az Eximbank Zrt. törvény biztosította jogával élve ma inkasszót nyújtott be a vállalat bankszámláira. Ez azt jelenti, hogy a...
2022-05-12 18:53:01, Hírek, Fókuszban Bővebben
Két járművezető, két történet a 17-es villamoson
Két esetet mutatunk be, amelyekben az a közös, hogy a 17-es villamos járművezetőiről szól.
2022-05-04 20:30:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sajnos – egyelőre – kedvenc hobbijának nem tud élni a helyszínen a szerény életvitelű Áder, mivel egy pecázásr...
Bővebben >>