. Ma Béla napja van.
Orbán Viktornak üzent a kilakoltatott, 10 gyermekes anya
2013-09-24 18:28:57
Orbán Viktornak üzent a kilakoltatott, 10 gyermekes anya

Orbán Viktornak üzent a kilakoltatott, 10 gyermekes anya

A Hírhatár újságíróin keresztül üzent Orbán Viktor miniszterelnöknek Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), a rendkívüli botrányok és rendőri bűncselekmények közepette kilakoltatott 10 gyermekes családanya, akivel tegnap a Póka László (A "Nem adom a házamat" vezetője) és Balogh Béla (a Koppány Csoport elnöke) által szervezett tüntetésen találkoztunk.


Az üldözés faragott belőle hőst, ahogyan Orbán Viktor napról napra egyre több üldözöttjéből. Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), aki az újságírók körében is kezdettől népszerű volt - a kormányközeli sajtóorgánumok újságírói körében is -, egy tegnapi tüntetésen kívánt általunk üzenni Orbán Viktor miniszterelnöknek. A 10 gyermekes családanyát és több gyermekét 2013. június 11-én lakoltatta ki - közvetlenül a fideszes polgármester, Kovács Róbert határozott döntésére - a hajléktalanok körében is csak fideszesnek nevezett rendőrség.

Ahogyan ez Orbán Viktor tébolyországlása óta megszokott: az extrémmilliárdos futballhuligánok felcsúti közgép-oligarchiája közpénz-politikusainak ismét sikerült egy új hőst faragniuk: Faragóné, a 10 gyermeket szült asszony - miután összes vele élő gyermekével az utcára dobták - másnap már az otthonvédő Balázsné Mészáros Mariann és gyermekei házánál csapott össze a Terrorelhárítási Központ orbáni pártszolgáival, ahol Orbánék annyira ki akarták lakoltatni a szintén sok gyermekes családot, hogy TEK-es, géppisztolyos közpénz-pártkatonákat vezényeltek a fegyvertelen otthonvédőkre, emberjogvédőkre, nőkre, férfiakra és idős asszonyokra. Bencsik András nyilvánvalóan nem véletlenül nem jött el soha egyetlen kilakoltatásra sem, hiszen azon szavait, hogy "az angyali értékrend jeles képviselője Orbán Viktor", az emberjogvédők és az áldozatok hol nevetve, hol haraggal, de mindenképpen az újkori magyar történelem egyik legorbitálisabb marhaságaként hajítanák mélységes megvetéssel a világ szemétdombjának tetejére, hadd lássa mindenki a Mennyben és a Földön egyaránt!

Az angyali kontra orbánsátáni értékrendre jellemző, hogy Faragóné Emőke és családja kilakoltatását követő elszállásolásukról sem az orbáni angyalok, hanem egy budapesti civil otthonvédő gondoskodott, abszolút ingyen, majd állandó elszállásolásukat is egy civil magánszemély biztosította, aki vidéki házát adta ingyen, hogy Faragónénak és családjának csak a rezsit kelljen havonta fizetnie. A felsőrendű otthonvédők értékrendje és örök, eltörölhetetlen bizonyságtételei ezek Orbánék mélysötét, ördögi, sátáni és antikrisztusi rendjével szemben, ahol mint Ceausescu és felesége, a feudalista diktatúrákhoz méltó módon Orbán családja is hatalmas fölbirtokokra telepszik, miközben a lakosság tömegeit minden létező vagyonuktól megfosztja. A rá és társaira szavazó néptömegektől (a börtönt kivéve) az utolsó négyzetmétert is elkobozva, legalább több millió embert közvetlenül üldöz, büntet, zsarol, terrorizál és fenyeget, minden isteni és földi törvényeken fideszes vascsizmákkal taposva és tiporva. Ha tényleg ez volna az angyali értékrend, akkor minden fordítva lenne és a Pokol biztos, hogy a Paradicsom volna.

Ahogyan Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), a 10 gyermekes családanya a Hírhatár újságíróin keresztül legújabb üzenetében megfogalmazta:
- Tisztelt miniszterelnök úr! Önökre most már a szó legszorosabb értelmében ki lehet jelenteni, hogy Önöknek most már nem csak a betegek, a nyomorékok, az elesett, beteg gyermekek vannak útban, hanem a nyugdíjasok is! Önök két héten belül két 90 éven felüli idős embert szerettek volna kitenni az otthonaikból! Kérdezem én Önöktől, miniszterelnök úr: mi ez, ha nem gyilkosság?! Családok hullanak szét, fiatalok, idősek és kétségbeesett apák és anyák lesznek öngyilkosok! Felbecsülhetetlen, hányan haltak bele az Ön és az Önök intézkedéseibe!

Az extrémmilliárdos simicska-féle oligarcha-klán üldözéseivel acélos ellenállóvá nevelt 10 gyermekes családanya így indokolta a legújabb budapesti tüntetésen való megjelenését, ahol egyébként a bankoknál önálló szónoklatot is tartott:
- A mai rendezvény miatt jöttem föl, ők is jöttek nekünk segíteni. Bajtársiasságból és köszönésképpen is köztük a helyem. Ugyanúgy devizások, mint mi, akik önkormányzati bérlakásból ki lettünk lakoltatva. Tehát a sorsunk is egy és közös és nem hagyhatjuk, hogy az a sok jogfosztott ember belehaljon Orbán Viktor politikájába!

Faragó Ferenc Mihályné és családja kilakoltatásáról - egyébként a tv2 riporter-operatőrével, Való Gáborral egy társaságban - Faragóné és népes családja lakásából tudósítottunk (Molnár F. Árpád és Kovács Adrienn Nikoletta, egy ideig Domján Tiborral közösen). Mivel a korábbi rendőrségi hamis vádakból megtapasztaltuk, hogy a lakásba betörő, minden önkormányzati kilakoltatásánál közvetlenül a párt polgármestereinek utasítására meglóduló kormányrendőrség mániákusan hamis vádakkal üldözi, jelenti fel és marasztalja el pénzbüntetésekre, közmunkákra és szabadságvesztésekre Magyarország újságíróit, ezért következetesen figyeltünk és az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyetteseként utasításba adtam, hogy mivel most csapdát készítünk a rendőrség számára, akik valószínűleg most is feltétlenül el fogják követni a bűncselekményeket, ezért semmiképpen, senki nem folyhat bele az otthonvédők ellenállásába, hanem szigorúan a tudósítás mellett maradunk.

Semmit nem kellett csalódnunk: Gyetvai Tibor, a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányságának vezetője, Kőbánya rendőrkapitánya és a kormány készenléti rendőrsége - az extrém milliárdos MTM-SBS tv2-jének operatőrén kívül - a sajtóigazolványok ellenére is mindenkit egyöntetűen a rendőrséggel szembeni ellenállóknak minősítettek és kivétel nélkül mindenkit pénzbüntetésre, közmunkára vagy szabadságvesztésre ítéltek. Olyan durva és átlátszó, filmfelvételekkel azonnal bizonyított hamis vádakkal, amilyenekkel egy iráni vagy más, szintén elnöki diktatúrában találkozhatunk. A rendőrség által kéz a kézben elkövetett bűncselekmények és újságíró-üldözések bűnügyei természetesen Strasbourgba fognak kerülni.

Gyetvai Tiborban, Kőbánya rendőrkapitányában eztán sem kellett csalódnunk. Amikor a rendőrkapitányi fogadóórán személyesen tárgyaltunk vele, udvariasan ugyan, de gyakorlatilag 100 %-os mellszélességgel kiállt a ránézésre bizonyítottan bűnöző rendőrök mellett azzal, hogy majd az általunk tett feljelentések hatására megindított vizsgálatok kiderítik, mi történt, de ő nem fog csinálni semmit. Mint rendőrkapitány, a rendelkezésre álló filmfelvételek elnyomó bizonyító súlya alatt, az újságíró-üldözések evidenciájára a világon semmiféle intézkedésnek nem látta okát saját - általunk pedig közpénzből kitartott - rendőrségi beosztottjai ellen. A rendőrkapitány gyakorlata azt mutatja, hogy ő nem azért van, hogy törvényt és rendet tartson, rendőrsége példát mutasson vagy méltó legyen az Európai Uniós és civilizációs normákhoz, hanem hogy közpénzen fizetett bűnözőket tartson, akik nemzetbiztonsági, büntetőjogi - és a rendőrség hitelét is totálisan aláásó módon, minden lényegi - szempontból alkalmatlanok még portaszolgálatra is, nemhogy a törvények és a rend őreinek.

 

Cikk: Molnár F. Árpád

Munkatárs: Kovács Adrienn Nikoletta

Utoljára frissítve: 2013-09-25 07:42:04

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>