. Ma György napja van.
Póka László: Orbán elárulta népét és sokak haláláért felelős
2013-10-21 11:19:03
Póka László: Orbán elárulta népét és sokak haláláért felelős

Póka László: Orbán elárulta népét és sokak haláláért felelős

Póka Lászlóval, az otthonvédelem egyik legfőbb etalonjával tegnap, október 20-án készítettünk villáminterjút a budapesti Hősök terén.

 

Interjúalany: Póka László,
a "Nem adom a házamat" vezetője.
Riporter: Molnár F. Árpád.
Munkatársak: Domján Tibor,
Kovács Adrienn Nikoletta.

 

 

Póka László a magyarországi otthonvédelem egyik etalonja. Tehetséges és folyékonyan beszélő szónok, aki sosem papírból olvassa beszédeit. Bátor harcos, aki a kilakoltatásokon odabilincseli magát az utcára dobásra és teljes vagyonelkobzásra ítélt családosok lakása vagy háza bejáratához, így feltartva a kormány rendőreit. Bátor hazafi, aki ötleteinek megvalósításában sosem másokat küld előre, hanem mindig ő áll a tűzvonalba, az első sorba, a legtöbb találatot és a legnagyobb kormányzati büntetéseket vállalva.

A "Nem adom a házamat" nevű jogvédő mozgalmat vezető Póka László ellen széles lejárató kampánnyal is próbálkozott pl. az Orbán Viktor vezette Hír tv, valamint - ha már a minőségnél tartunk - Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter évek óta teljesen nyíltan védett és teljesen nyíltan bűnöző interkontinentális számítógépes hekkerbűnözői, akiknek fideszes tevékenysége alatt Magyarország a világ majdnem legutolsó országává vált abban is, hogy Magyarországról indítják a világ államai elleni 10. legtöbb számítógépes hekkertámadást. A primitív és átlátszó, államilag szervezett támadások nem gyengítették, hanem erősítették Póka Lászlót és hírnevét, amiképpen Balogh Béla, az otthonvédő Koppány Csoport vezetője elleni, államilag szervezett támadások után is mintegy rekordlétszámú gyűlésen Balogh Bélát is abszolút 100 %-os többséggel választották újra elnöknek, miután lemondott.


Póka Lászlóval tegnap, október 20-án készítettünk villáminterjút a budapesti Hősök terén, a Városliget sarkán, egy ugrása a japán étteremtől.

Molnár F. Árpád riporter:
- Orbán Viktor a jövő évre eddig tízszer annyit kötött le stadionépítésekre, mint amennyiből fel lehetne számolni a teljes hajléktalanságot, úgy, hogy minden egyes hajléktalanra 10 zárható, önálló lakásként funkcionáló lakókonténer jutna. 40 ezer hajléktalannal számolva. Mi a véleményed erről, s hogy a stadionokra tízszer annyi jut, miközben a hajléktalanok börtönbe kerülnek?

Póka László válasza:
- Így van. Hát teljesen irreális, hogy stadionokra tízszer annyit költünk, mint amennyiből a hajléktalanokat meg lehetne menteni. Egész egyszerűen arról van itt szó, hogy rázzuk a rongyot, mutatunk kifelé valamit, amit most már nem hisz el a nyugat sem, tehát egyre több külföldi újságíró is jön és készít egyre több riportot olyanokkal, akiket kilakoltattak, akik az utcán élnek, akik elveszítették a jövedelmüket vagy bármi egyebet. Hiába próbálják ezeket már kozmetikázni, nem fog menni, az teljesen irreális, hogy a stadionok fontosabbak, mint az emberek élete.

Molnár F. Árpád:
- Ez nagyon finoman lett megfogalmazva. Keményebb szavakkal?

Póka László egy másodpercig elhallgatott, megállt, majd hirtelen válaszolt:
- Hát egy mocskos hazaáruló, aki a népét elárulja és hagyja az embereket meghalni, ki tudja, milyen érdekek miatt, leginkább a pénzhatalom érdekei miatt. Neki oda kellene állnia; tehát azt gondolom, akkor a vezetője egy országnak valaki, ha a nép érdekében tesz és ha ennek ez az ára, hogy elvágják a torkát, akkor álljon oda és mondja azt, hogy vágják el, de akkor is a népemet helyezem előre, nem pedig a mocskos bankárokat - nyilatkozta Póka László, aki vizet iszik és vizet prédikál, hiszen mint írtuk, mindig a tömeg élén vonult, minden szempontból, mindig a legtöbb felelősséget vállalta és mindig őt érte az első találat, egyes bankok részéről pedig - így pl. az OTP felől - a legtöbb gyűlölet is.

A "Nem adom a házamat" vezetője egyébként mostani nyilatkozata végén arra célzott, amikor Orbán Viktor háza előtti éhségsztrájkjuknál Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó odament hozzájuk és - miközben nem vette észre, hogy egy webkamera be van kapcsolva - úgy próbált férje védelmére kelni, hogy olyasmit mondott, hogy a bankárok el is vágnák a Viktor torkát, ha ezt vagy azt csinálná.

Molnár F. Árpád, Kovács Adrienn Nikoletta, Póka László.

 


Póka László a hírek élére került, amikor Orbán Viktor házához szervezett éhségsztrájkot. A hírek élére került, amikor Orbán háza előtt bejelentette, hogy ha nem állnak le a rengeteg ember életét követelt és követelő kilakoltatások, bezúzza egy bank kirakatát. A hírek élére került, amikor a Csányi Sándor által vezetett OTP Bank ezért feljelentette Terrorcselekménnyel fenyegetés bűntette címén, Póka Lászlóhoz pedig készségesen kiszállt az Orbán Viktor és Pintér Sándor irányítása alatt működött rendőrség, házkutatást tartott és 72 órára őrizetbe vette az életvédő és jogvédő vezetőt, megindítva ellene a büntető eljárást. A hírek élére került, amikor szabadulása után Orbán Viktor az egyik magán-titkosszolgálatán, a Terrorelhárítási Központon (TEK) keresztül azzal tiltotta ki a polgárjogi aktivistákat a saját (néppénzen vásárolt) házától, hogy szinte mindent egy az egyben Izrael budapesti nagykövetére, Ilan Morra kent. Póka László a média homlokterébe került, amikor - mivel elhitte az Orbán Viktor volt (és nyilván jelenlegi) bizalmi tanácsadója, Hajdu János által vezetett terrorelhárítás lejárató propagandáját - az Izraeli Nagykövetség közelébe ment, hogy megszervezzen oda egy tüntetést, mire Izrael nagykövete - egy váratlan és zseniális diplomáciai fordulattal - behívta a nagykövetségre teázni, ahol közölte, hogy semmi közük a TEK döntéséhez és az otthonvédők kitiltásához.

Póka László jelenleg az október 23-ai tüntetéseket szervezi.

Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Póka László.

Utoljára frissítve: 2013-10-21 17:55:26

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>