. Ma Béla napja van.
Saját választási csalásaira készül a Fidesz!
2013-10-30 12:54:36
Saját választási csalásaira készül a Fidesz!

Saját választási csalásaira készül a Fidesz!

Az EU demokratikus sereghajtója, Orbán Magyarországa tovább akarja korlátozni az emberi jogokat és a sajtószabadságot, mégpedig nagy valószínűséggel a hatalom törvénytelen megszerzése és megtartása céljából!


Az Európai Unió demokratikus szempontból sereghajtója, az Orbán Viktor és Pintér Sándor páros által vezetett Magyarország tovább akarja korlátozni az emberi jogokat, a szólásszabadságot és a sajtószabadságot, mégpedig nagy valószínűséggel a hatalom törvénytelen megszerzése és megtartása céljából. A lényeg halálosan egyszerű.

Miután az azonosítatlan háttérből elkészített, választási csalásról szóló hamis videót a sajtó megkapta és nyilvánosságra hozta - mintha csak a Fidesz készítette volna el ezt a mini Reichstag felgyújtásához hasonló videót -, máris lecsapott: a magyar sajtóra! Mielőtt a HVG a videót nyilvánosságra hozta, elküldte a Fidesz vezetősége számára, azonban az Orbán-párt egy kukkot sem szólt, hanem teljes egészében hallgatott és először is megvárták, hogy nyilvánosságra kerüljön, aztán csaptak le!

Amennyire hallgattak, annyira nagy hanggal folytatták, mint akik Lukasenko Fehéroroszországában kiáltanak farkast az elnöki diktatúra alatt roskadozó ellenzék és a sajtószabadság ellen. Orbán Viktor - aki nélkül egyetlen ilyen elmebeteg döntés sem születik meg soha - máris döntést hozott és hűséges alattvalóján és lakáján keresztül gyorsan törvény-tervezetet nyújtott be: eszerint aki olyan videót vagy képet készít, ami hamisan azt a látszatot kelti, hogy választási csalás történt, mindössze egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

De aki azt - állampolgári kötelességeinek és a józan észnek eleget téve - elérhetővé teszi, már 2 évig terjedő börtönnel büntetendő, aki pedig nagy nyilvánosság számára teszi hozzáférhetővé - amiről pl. azt gyanítja, hogy Orbánék bajai választási csalása vagy annak ezrei, ahogyan Lukasenko és Mugabe szokott országos választásokat nyerni -, azt az elnök diktátor rezsimje már 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtja!

Van értelmes ember az országban vagy a Föld bolygón, aki számára nem az első gondolatok között szerepel, hogy Orbán Viktornak és bandájának célja az, hogy a választási csalások tömegei, amikre 2014-re készülnek, ahogyan azt Baján nagy pénzekkel és sokakat bevonva elkövették, azokat ne merje nyilvánosságra hozni senki? Orbán ténylegesen nem a választási csalásokat vette üldözőbe, hanem azokat, akik azt leleplezik! A választási csalások nem érdekes! De hogy arról bárki fotót vagy videofelvételt publikáljon, hát az már megengedhetetlen! Azért már börtön dukál!

Ismétlem: Orbán Viktor, Pintér Sándor és társai - tehát akiket az egész bolygón egy hanyatló demokrácia vezetőinek tartanak, és akik miatt Magyarországot ma már az Európai Unió legsötétebb államának nevezik - a választási csalásokra nyilvánvalóan készülnek, hiszen a bajai választási csalások garmada és az azokhoz való tébolyult fideszes ragaszkodás ezt egyértelművé teszik!

Pénzügyi korlátja sincs Orbán Viktornak, Pintér Sándornak és bandájának arra, hogy ne vásárolják fel Magyarország akár összes településéről azokat, akiknek elegendő némi tűzifát vagy egy csekély pénzt ígérniük arra, hogy rájuk szavazzanak! Az ellenzéknek az Orbán-társasághoz képest fillérjei vannak, nekik esélyük sincs egy-egy békemenetnek nevezett kelet-európai, putyini őrület kifizetésére, továbbá a választási csalások gátlástalan rendszerét abszolút a Fidesz vezette be Magyarországon!

A rezsimnek - álljon annak élén akár Lukasenko, akár Ceausescu, akár Mugabe vagy Orbán - ugyanaz a célja: aki választási csalásokról bizonyítékokhoz jut hozzá, ne hozza nyilvánosságra, hanem forduljon Lukasenko, Ceausescu, Orbán vagy Mugabe hatóságához! Majd az eldönti - a hatályos törvények szerint is Pintér Sándor belügyminisztertől és polgári titkosszolgálati minisztertől függve -, hogy kell-e egyáltalán nyomozni az ügyben vagy azonnal lezárható azzal, hogy nem történt bűncselekmény! A bizonyítékot pedig természetesen köteles az állampárt számára beszolgáltatni, hiszen az hatósági bizonyíték és a feljelentő örülhet, ha nem tartanak nála házkutatást is, lefoglalva az összes számítástechnikai stb. eszközét! Hiszen súlyos bűncselekmény gyanúja áll fenn, amiben pártunk és kormányunk a leghatározottabban lép fel a bizonyítékok megszerzésére és pártunk, kormányunk szerinti kiértékelésére!

Tisztelt Olvasók! Ezért hát legyenek résen, terjesszék e cikkünket, mert mindannyiunk életéről és minden gyermekünk életéről és jövőjéről, akár a túléléséről van van szó, és nekünk szóljanak, ha választási csalásokról vagy egyébről tudomást szereznek, nekünk küldjék el a felvételt vagy a videót, ha választási csalás kapcsán ilyenre szert tesznek, mert minket nem érdekelnek sem Mugabe, sem Orbán, sem Lukasenko, sem Putyin semmiféle börtönbüntetései, sem semmilyen üldözései, zaklatásai, politikai gyilkosságai, sem semmiféle elnökdiktátori fenyegetések! Sőt, ahogyan ez a szélesedő elnöki diktatúrák és katonai junták idején lenni szokott, mégpedig a világon mindenhol: napról napra egyre kevésbé érdekel minket!

Aki választási csalásokról tudomást szerez vagy arról fényképfelvételt, hangfelvételt vagy filmfelvételt készít, vagy ilyen képhez vagy bármi ilyesmihez hozzájut, keressen meg minket az alábbi telefonszámunkon vagy a stabil, politikai menekülésektől mentes e-mail címünkön:
Tel.: +36/30/919-6386
hirhatter.multimedia@gmail.com

Megígérjük, hogy amint lehetőségünk lesz rá, nem csak azokat számoltatjuk el, akik ilyen, a világháborúk idején bevezetett és a legelmebetegebb elnöki diktatúrákba való törvényeket hoznak, de azokat is, akik ezek nyilvánosságra hozatalát megakadályozzák!

Van-e olyan politikai elemző, akinek nem volt egyértelmű, mire készül minimum Orbán és bandája, amikor tulajdonképpen alig több, mint pár órával ezelőtt Kocsis Máté, a Fidesz hajléktalan- és szegényüldöző, a Btk. értelmében sokunk meggyőződése szerint népirtás minősített bűntettéért életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő eminense kísérteties hanghordozással azt ismételte, hogy az ellenzék bármire képes a hatalom megszerzéséért, de bármire képes a hatalom megszerzéséért... Van olyan politikai elemző, akinek hétköznapi IQ-jánál fogva nem volt egyértelmű számára, a Világtörténelem legborzasztóbb diktatúrái kiépülésének retorikáját hallva az, hogy Orbánék azért sugallják ezeket a szavakat, mert ők maguk azok, akik arra készülnek, hogy ha úgy alakul, akkor bármire képesek a hatalom megszerzéséért és megtartásáért?

Lapít az ellenzék? Élettelen rongybaba nyilatkozatokat tesz, amilyeneket Bajnai Gordontól és Mesterházy Attilától hallunk folyamatosan? Pedig van mitől félniük és van mitől rettegniük! Mert Kocsis Máté szavai szándékosan a Btk. életfogytig tartó fegyházbüntetéses paragrafusából idéznek! Olyan koncepciós perekről, amiknek - ha a Fidesz eme abszolút nyitott kalkulációi és tervei ebben is beteljesednek - ők lehetnek az első áldozatai!

Félnek az ellenzék gyenge beszédű, stratégiailag ostoba vezetői, de fél Orbán és bandája is! Ugyanis Orbánék annyi és olyan súlyú nyilvános gazdasági bűncselekményeket követtek el és követnek el folyamatosan, amikre nem volt példa Magyarországon legalább a II. Világháború nyílt despotizmusa óta! Tudja Orbán és bandája a számukra, elpuhult szociopata milliárdosokra nézve a borzalmas fenyegetést, hogy bukásukkal tömegesen kerülhetnek legalább 10 éves börtönbüntetésekre, mert ezekből a gaztettekből soha az életben, senki nem fogja tudni őket kimosni! Hát csodálkozhatunk azon, hogy ez az egyébként is antiszociális, szociopata, az egész világon a szegények, a rokkantak és az újságírók üldözéséről hírhedt futballista, aljasútbeli beltenyészet bármire képes a hatalom megszerzéséért és a hatalom megtartásáért?! Semmin nem csodálkozhatunk és tudjuk, hogy ezeknek csak az alkalom kell, hogy bárki ellen, bármit megtehessenek. Azok, akik nem csupán emberek tömegeit, hanem az egész országot akarták kifosztani, lelakni, elnöki diktatúrába dönteni és kivetni a világ összes civilizált államából és államrendszeréből.

A sötét és hideg kelet-európába és a putyini elnöki diktatúrák világának mélyszegénységébe, diktatúrájába, esélytelenségébe, kilátástalanságába, egymással szembeni és az egész világot ellenségnek nevező hidegháborús, primitív, gyűlölködő, a demokráciákat diktatúráknak, a diktatúrákat a szabadság és a demokrácia megtestesítőjének nevező állati dögkútjába vetni.

 

Társalogjanak a semmiről nyugodtan tovább, mesterségesen előállított stratégiai nihilizmussal Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és társaik továbbra is kenetteljes, öltönyben udvariaskodó, a nép számára bonyolult és érthetetlen beszédeket mormolva, miközben a Fidesz egy és kétszavas jelszavakkal megnyeri a választásokat. De aki a jó tippeket és tanácsokat adja, az azért adja, mert előre figyelmeztetett és tudta jelezni Gergényi Pétert, Iraq-ot, Orbán és Pintér despotizmusra irányuló akaratát, valamint Spanyolországot, Indonéziát, Sichuan-t, Sendai-t és Fukushimát, de még döntést is hozott Lech Katzynski és 100 társa ügyében!

 

Villámcikk: Molnár F. Árpád

Utoljára frissítve: 2013-10-30 13:25:56

További híreink
Madárnyelven
Tanmese a barázdabillegetőről,. aki most a csizmát...
2014-10-04 21:58:46, Hírek, Vélemény Bővebben
A gyömrői polgármester kálváriája
A népszerű blogger Rózsa Mihály írása Gyömrő polgármesteréről. Valahogy így fest Gyenes Levente megítélése a város határain túlról, és valószínűség szerint ezen még az se...
2014-10-02 00:51:06, Hírek, Vélemény Bővebben
Elkezdődött: nácik pózolnak a Szabadság téri szoborral
Nagy az öröm, csak az a sok zsidó ne ajvékolna a dicsőséges emlékmű körül! Nem is hagyták szó nélkül a hazafias fiatalok ezt a héber szívű vircsaftot. Egy idős hölgy, a v...
2014-08-11 21:22:19, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>