. Ma Emma napja van.
Tetten ért rendőri hamis vádak az újságírónk ellen
2013-08-11 15:37:56
Tetten ért rendőri hamis vádak az újságírónk ellen

Tetten ért rendőri hamis vádak az újságírónk ellen

Lapunk és más médium újságírója, Kovács Adrienn Nikoletta a 10 gyermekes család elleni botrány-kilakoltatásról tudósított, a család lakásából. Ezért ahogy lenni szokott, a rendőrök hamisan megvádolták és el is ítélték! Az alábbiakban Kovács Adrienn Nikoletta és a HHMM Jogsegélyszolgálata feljelentését olvashatják.

(A fotókon Kovács Adrienn Nikoletta, Pintér Sándor és Gyetvai Tibor, a BRFK. X. kerületének a kilakoltatást és az azt követő atrocitásokat irányító rendőrkapitánya)

 

 

Tisztelt Hatvani Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Igazgatásrendészeti Alosztály!


  Én, Kovács Adrienn Nikoletta (született: Hatvan, 1980.08.01.; anyja neve: (...); állandó lakcím: (...)) az 10804/386-1/2013. szabs. ügyszámon iktatott, ellenem a Btk. 268. §-a szerinti Hamis vád bűntettét megvalósító Határozat ellen
 meghallgatást kérek.
 
 Indoklás:
 2013. június 11-én a Budapest, X. kerület, Kápolna utca 13., V. emelet 36. szám alóli lakásból kilakoltatták Faragó Ferenc Mihályné 10 gyermekes családanyát, férjét és gyermekeit. A helyszíni eseményekről újságíróként tudósítottam az Alsóörsi Hírhatár és a Hírháttér Multimédia számára. A Hamis vád bűntettét ellenem megvalósító Határozatban az esetről a következő szerepel:
 
 "Az intézkedő rendőrök a lakásban tartózkodó Kovács Adrienn Nikoletta apci lakost felszólították, hogy igazolja magát, melynek nem tett eleget, valamint felszólították, hogy a helyszínen lévő kilakoltatással kapcsolatos rendőri intézkedést ne akadályozza. A rendőri felszólításnak többszöri elismétlését követően sem tett eleget nevezett személy. A jogszerű rendőri intézkedéssel szemben engedetlenséget tanúsított."
 
 1. A rendőrség filmfelvételei, továbbá a Hírháttér Multimédia számomra teljes terjedelmében, vágatlanul hozzáférhető filmfelvételei bizonyítják, hogy a rendőrség a Hamis vád vétségét követte el, amikor azt állította, hogy amikor a lakásban tartózkodtam, a rendőrség felszólított személyazonosságom igazolására. Ilyen felszólítás egyáltalán senki felé nem történt. A rendőrség a Hamis vád vétségét követte el, amikor a kitalált, sosem megtörtént mesét azzal fűzte tovább, hogy a felszólításnak nem tettem eleget, hanem megtagadtam személyazonosságom igazolását. Én egyáltalán egy szót sem váltottam rendőrökkel, sem a kilakoltatást megelőzőleg, sem közben, sem azután még egy jó ideig.
 
 2. A rendőrség a Hamis vád vétségét követte el, amikor a Határozatban az általa kreált koholt bizonyítékok alapján, bűntettet elkövetve megállapította, hogy a rendőrség többszöri felszólítására, miszerint a rendőri intézkedést ne akadályozzam, annak nem tettem eleget. A tényállás az, hogy a lakásba be voltunk zárva, miután az aktivisták lezárták a kijáratot, így a lakás elhagyására addig, amíg a rendőrök nem jöttek be, egyetlen út volt csupán: az ablakon keresztül, az 5. emeletről kiugorva. Miután a bejáratot a rendőrség akadálymentesítette, kivétel nélkül mindenki, aki a lakásban tartózkodott, az első felszólítást követően távozott. Ezt is film- és hangfelvételek rögzítik mind a rendőrség, mind a Hírháttér Multimédia kamerái részéről. Én nem akadálymentesíthettem volna a bejáratot, mivel a magasságom 158 cm, súlyom 50 kg, a rendőrök viszont ott álltak az akadályuk előtt 30-an, amit Molnár F. Árpád (a HHMM főszerkesztője, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese) és Való Gábor (a tv2 operatőre) egyidejűleg, a lakásból rögzített. (Való Gábor neve lentebb külön is fontos lesz a rendőrök bűncselekményeinek halmozásában és megítélésük súlyosbításában.)
 
 3. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a szintén a lakásban tartózkodó Való Gábort, a tv2 riporter-operatőrét nem büntették meg, mert a tv2 operatőre. Azzal pedig, hogy a rendőrség szándékosan szelektíven járt el ugyanabban az ügyben, mert az egyik a tv2 operatőre, a többiek viszont nem, ezzel a rendőrség ismeretlen tettesei elkövették a Btk. 305. §-a szerinti Hivatali visszaélés bűntettét, melyet a törvény 3 évig terjedő szabadságvesztéssel követel büntetni. Kérem ezért a Tisztelt Hatóságot, hogy mivel hivatalból köteles büntető feljelentést tenni, a közérdekű bejelentők és a tanúk üldözése helyett tegyen feljelentést a sorozatos bűntetteket már régóta bizonyítottan elkövető rendőrök ellen.
 
 4. Általában egy kezdő nyomozó számára is feltűnő kell legyen - hacsak nem követi el a Bűnpártolás bűntettét és/vagy a Hivatali visszaélés bűntettét -, hogy az ellenem megfogalmazott Határozatban a hamis vádakkal ömlesztett és halmozott rövid indoklás története hirtelen megszakad, amikor mondatokon keresztül azt a hamis vádat fogalmazza meg, hogy tőlem bármit kért a rendőrség, ezt is, azt is megtagadtam, ezt is, azt is elkövettem, miközben semmit. Ekkora ellenállás esetén ugyanis előállítottak volna, ami nem történt meg. Nagyon feltűnő általában egy kezdő számára is, hogy a rendőrség fiktív története hirtelen véget ér ott, hogy semmiben nem engedelmeskedtem, mert mindenkiben rögtön az a kérdés merül fel: akkor hogyan távoztam vagy hogyan vittek el a lakásból? Rendkívüli módon kilóg a lóláb, hogy a rendőrök nagyon jól tudták, pontosan tudták, hogy ellenem a Hamis vád vétségét követik el. Ezért és annak érdekében, hogy engem még inkább hamis színben tüntessenek fel, a koholt, kreált bizonyítékok ellenem alkalmazása után nem deklarálták, hogy a lakásból magamtól távoztam, hanem inkább egyszerűen eltitkolták a tényt, ezzel tovább súlyosbítva a Btk. 269. §-a szerinti, ellenem elkövetett Hamis vád vétségét.
 
 5. Az én igazoltatásomra első ízben az épületen kívül került sor, összesen háromszor. A harmadik igazoltatásra a közterületen, a rendőrök ellen kiabáló tömeg előtt került sor, ami után egy ismeretlen rendőr közölte, hogy amiért az épületben voltam, ezért feljelentést tesz ellenem jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség címén. Hogy hogyan képes feljelentést tenni egy civil ellen, akibe belebotlik az utcán, hogy ugyanakkor ne kövesse el a Hamis vád vétségét, és milyen kitalált történetet kell írnia arról, aminek sem szemtanúja, sem fültanúja nem volt, sőt, azt is onnan tudja, hogy az épületben voltam, hogy én azt mondtam neki, hogy ott voltam, nem kíván külön kommentárt. Jogász és újságíró ismerőseim többen hamar kiszúrták, hogy mivel hárman is igazoltattak, könnyen megeshet, hogy ezért három különböző tartalmú, teljesen eltérő koncepciós forgatókönyvű feljelentést tettek ellenem, külön-külön is elkövetve a Hamis vád vétségét. Felháborítónak tartom és lelkileg nagyon megvisel, hogy a rendőrség összes tagja, akivel csak találkoztam, ennyire mérhetetlen rosszindulattal viseltetik minden újságíró és magánszemély ellen (bizonyára kizárólag a tv2 operatőre ellen), holott én és sokan mások egyiküknek sem ártottak soha. Nem értem, miért ez a rendőri gyűlölködés, agresszió és rosszindulat. Rendkívüli rosszindulat.
 
 Bizonyítékként csatolni kívánok egy CD-t, amely tartalmazza már a kilakoltatást követő 8. napon, 2013. június 19-én publikált és az egész bolygó számára elérhetővé tett és büntető feljelentésként a hatóságok és az elkövető hatóság számára eljuttatott ama Kordokumentumfilmet, amely állításaimat bizonyítja és amelynek a címe: "Kápolna utca, Echelon 8! - A 10 gyermekes család kilakoltatási akció-thriller-

dokumentumfilmje". Az Interneten világszerte feltöltésre került. Megtekinthető például ezekről az Internetes címekről is:
 http://www.echelon8.org/kapolna_utca.htm
 http://siteground189.com/~hirhatte/kapolna_utca.htm
 vagy pl.: 1. rész: https://www.youtube.com/watch?v=ufoDr0NIdDg
 2. rész: https://www.youtube.com/watch?v=pD9MVggjJx0
 
 A bizonyíték CD-re csatolok több olyan cikket és büntető feljelentést is, amik több médiában megjelentek és bizonyítják az ellenem (is) elkövetett hamis vád bűntettét, valamint az általam elmondottak igazságát és valóságát.
 
 Kérem a Tisztelt Hatóságot, hogy e meghallgatási kérelmemet csatolják a tanúvallomásomhoz és a bizonyítékokhoz, egyúttal kérem, hogy büntető feljelentésként továbbítsák az illetékes hatóságok számára, továbbá a Független Rendészeti Panasztestület részére!
 
 Aláírás: Kovács Adrienn Nikoletta újságíró és a HHMM jogsegélyszolgálata.
 Budapest, 2013.08.05.

Utoljára frissítve: 2013-08-11 15:54:35

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>