ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - A Fidesz a NAV-os ezermilliárdot is évente elnyelné

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2023.12.11.
 Hétfő
Ma Árpád napja van.
Holnap Gabriella napja lesz.
   EUR árfolyam
   381,28 Ft
   CHF árfolyam
   402,87 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 29. 13:11     


A Fidesz a NAV-os ezermilliárdot is évente elnyelné
Akik a Fideszre szavaznak, nem kapnak zsákbamacskát: az Orbánpárt nyilvánvalóvá tette: a népnek évente ezermilliárdba kerülhető adócsalásokat továbbra is eltussolja. Ez csak egy maffiaügy, ami a csecsemőknek is évi 100 ezer Ft-jába kerül!

Akik a Fideszre szavaznak, nem kapnak zsákbamacskát: az Orbánpárt nyilvánvalóvá tette: a lakosságnak évente ezermilliárdba kerülhető adócsalásokat továbbra is el fogja tussolni. A történelmet írt adóhatósági, NAV-os Horváth András leleplezései csak egy maffiaügy a sok közül, ami az aggastyánoktól a csecsemőkig, minden egyes magyar állampolgárnak, külön-külön is évi 100 ezer Ft-jába kerül! Azaz annyiba, amennyiből az ország lakosai a jóléti államról mondanak le: a Fidesz kedvéért.


Mint az köztudott, miután Horváth András, a volt adóhatósági, NAV-os koordintáor elkezdte történelmi súlyú leleplezéseit arról, hogyan tussolja el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a nagy cégek adóstiklijeit, a Fidesz és a szinte mindig tehetségtelen, ostoba és rossz helyzet-felismerő készségű MSZP máris elkezdett mindent bagatellizálni, megtámadva Horváth Andrást, a NAV-os leleplezőt. Nyilvánvalóan a kritikák hatására az MSZP rájött vaksi szemeivel, hogy megint pokolian mellényúlt, ezért végül ők is támogatni kezdték a parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, amely a NAV révén elsikkasztott, évente ezermilliárdunk hogyan és hová eltűnésére lenne hivatott konkrét válaszokat adni.

Így aztán a magyarok kedvence, az Orbán Viktor és Pintér Sándor által vezetett oligarchapárt, a Fidesz maradt csupán, amely továbbra is teljes népi testfelületével azért folytatott kampányt, hogy semmiféle vizsgálóbizottság sem állhasson fel arra, hová tüntetnek el csak ebben az ügyben évente ezermilliárdot a mi lakossági zsebünkből és miért is kell annyi embert ezek miatt az elsikkasztott pénzek miatt kilakoltatni, több ezer embert öngyilkosságba kergetni, az országot eladósítani, hogy hacsak háború vagy egyéb közbe nem jön, az unokáink unokáinak ükunokái is fizethetik Simicskáék, Orbánék és felcsúti stb. bandáik által elrabolt billiókat.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője - legújabb Orbán-nyilatkozatában - kijelentette:
- Nem hisszük, hogy jó lenne, ha országgyűlési képviselők különböző bizottságokban játszanának rendőrséget, nyomozgatnának. Nem ott van a helye ennek az ügynek.

Selmeczi Gabriella azt a fideszes álláspontot is megerősítette, miszerint a NAV eltüntetett lakossági ezermilliárdjai utáni honatyai vizsgálódás amolyan ellenzéki csúnyálkodás, márpedig "az ellenzék célja a politikai hangulatkeltés" - nyilatkozta a jól fizetett fideszes ellenrevizor, Selmeczi Gabriella.

Igen, a Fidesz tehát - látva, hogy nyilvánosságra került, hogy itt évente ezermilliárdunk tűnhet el - máris voksolt, szakítva a párt egész történelmének gyakorlatával: Orbán Viktor ugyanis hirtelen rájött, hogy a parlamenti vizsgálóbizottságoknak nem szabad bűnügyekkel foglalkozniuk, s mivel az ilyen bizottságokban a nép által, a nép képviseletére megválasztott "honatyák" dolgoznak, így nekik nem az a dolguk, hogy az arisztokrácia által jobbágyi és zsellérsorba taszított népi milliók évi ellopott ezermilliárdjaival foglalkozzanak. Hanem arra ott van az általuk nemes egyszerűséggel csak "igazságszolgáltatás"-nak nevezett pártokrata, a párt által kinevezett vezetőkkel glasszáló, a nép többsége által is csak maffiaként értékelt szervezet.

Az, hogy az Orbán-Pintér oligarcha-páros által eltussolt eme ügy is szólóban is évi 1000 milliárd Ft-jába kerülhet Magyarország lakosainak, azt jelenti, hogy egy az ez ügy is olyan drága, hogy kivétel nélkül minden magyar ember nyugat-európai életszínvonalon élhetne, ha nem lennének Orbán Viktorok, akik minden ilyen bűnügyi maffiabotrányt maradéktalanul és minden eszközzel igyekszenek eltussolni, továbbá ha nem lenne egy olyan lakosság, amelyik - Széchenyi István, a legnagyobb magyar szavait idézve - olyannyira műveletlen és lealjasult, hogy mégis nem csak megszavazza saját diktatúráját és nyomorba döntését, az arisztokrácia még és még inkább extrém milliárdossá dagasztását, de még rajongva is érte, az oligarchák és a maffia érdekvédelmében az utcákra is tódul.

Ahogyan a szintén nyomorba borult, a nyugati világrendszert ellenségnek kikiáltott többi elnöki diktatúrában szokás.

Egy ilyen maffiaügyben elsíbolt évi ezermilliárd Ft önmagában is elegendő lenne arra, hogy hazánk lakosai jólétben éljenek. Szánalmas, nyomorúságos ország ez, ahol az ilyen folytatólagos bűntettek kapcsán úgy röpködhetnek az itt elvert 1000 milliárdok, az ott eltüntetett 500 milliárdok (Klikk!), hogy nem akad egyetlen ügy sem, amelyben az ország összefogna, hogy csak az egyiket felszámolva, végre jólétben és biztonságban élhessünk. Mindannyian! Mert annyira sokba kerülnek ezek a bűntettek, hogy közülük egy megszüntetése is az egész lakosságra azonnali boldogságot és felvirágzást hozna!

Persze, ehhez is kellene az, ami nincs: vagyis hogy a felszabadult ezermilliárdokra ne telepedjenek ugyanezek a hiénák és dögevők abból a célból, hogy máshogyan lopják el és tüntessék el a gigantikus mennyiségű felszabadult összegeket a kötségvetésből!

S mialatt az egyiket felszámolnánk, aközben ezek a hiénák és hóhérok, orbánok, simicskák, pintérek, mészárosok és hentesek továbbra is száz- és ezermilliárdosok lehetnének. És Orbán Ráhelnek sem kéne aggódnia, hogy az esküvőjére nem épül a vőlegénye tanyájára vezető út közpénzből és nem újítják fel a város templomát és terét közpénzből csak azért, mert a Ceausescu-pár akárhányadik gyereke ott házasodik.

 

Cikk: Molnár F. Árpád


További hírek

  ismét jár a fogaskerekű hétfőtől
2023. 12. 10. 12:13 hirhatar.hu
  Csák miniszter cenzúrázná a mobiltelefon használatát az iskolákban
2023. 12. 05. 17:49 hirhatar.hu
  Maxi-Dubajt tervez Lázár János Rákosrendezőre
2023. 12. 05. 17:49 hirhatar.hu
  A kormánymédia túltolta a valóságon Koltai Semmelweis-filmjét
2023. 12. 05. 17:49 hirhatar.hu
  865 millióból reklámozza a katonaságot az Elk*rtuk peoducere
2023. 11. 28. 17:05 hirhatar.hu
  A DK közös ellenzéki listát állítana a fővárosban
2023. 11. 28. 17:04 hirhatar.hu
  Az eltűnt nemzeti szuverenitás nyomában
2023. 11. 28. 17:04 hirhatar.hu
  A halálos beteg alkotmányjogász szerint az eutanáziáról kellene nemzetei konzultációt tartani
2023. 11. 20. 10:49 hirhatar.hu
  Miért 2B a jelzése a Jászai Mari tér – Pesterzsébet villamosjáratnak?
2023. 11. 20. 10:49 hirhatar.hu
  Orbán veje a gazdasági bevándorlókon is gazdagodhat
2023. 11. 20. 10:49 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport