ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Fájni fog - Kormánytobzódás Bajnai Gordon körül

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2021.02.27.
 Szombat
Ma Ákos, Bátor napja van.
Holnap Elemér napja lesz.
   EUR árfolyam
   361,01 Ft
   CHF árfolyam
   329,23 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 13. 13:11     


Fájni fog - Kormánytobzódás Bajnai Gordon körül
Fájni fog - Bajnai Gordonnak e kijelentéséről számolt be látványosan lejárató célból Orbán Viktor párttévéje, a Duna Televízió. A Fidesz tévécsatornája részletesen, hosszasan magyarázta agyon a semmit.

Fájni fog - Bajnai Gordonnak e kijelentéséről számolt be látványosan lejárató célból Orbán Viktor párttévéje, a Duna Televízió. A Fidesz tévécsatornája részletesen, hosszasan magyarázta agyon a semmit.


A világ országainak egész lajstroma tűzi visszatérően napirendre illetve fő hírei közé Orbán Viktor szegényüldöző, rokkantüldöző, hajléktalanokat bebörtönző, gyűlöletkeltő, médiaromboló és médiapusztító diktatórikus és fasisztoid intézkedéseit, törvénykezéseit és tébolyországlását, az iszonyú mennyiségű napi fidezses bűncselekményt, az oligarchagyárat és a Fidesz multimilliárdosait gyártó beltenyészetet. Eközben Európa sereghajtója, Magyarország pártmédiumai Orbán Viktor nem létező eredményeiről, gazdasági, társadalmi és civilizációs, világszinten páratlan és példátlan, sosem volt sikereiről adnak közpénzen és közpénzen és közpénzen hosszas és végeérhetetlen műsorokat, reklámokat, fizetnek közpénzen végtelen plakáttengereket, közpénz-hirdetéseket stb. Ugyanakkor a meglehetősen sovány és tehetségtelenné vált ellenzékről sem feledkeznek meg, amelynek egy-egy szavából mocskolódó műsorszórások irdatlan tömegeit készítik; természetesen azt is közpénzből.

A Duna Tv e pillanatokban véget ért, déli híradójának jelentős részét pl. Bajnai Gordon egyik friss beszédéből ama két szó körüli tobzódás és párthíradás alkotta, miszerint Bajnai Gordon azt mondtam hogy "fájni fog". A kormány és annak csatlósai - a Duna tv-től a Magyar Televízió hírműsorain át a Hír tv-ig - Bajnai Gordon e szavaira rettenetes népnyúzó gazdasági terrort vizionáltak, szemben a Fidesz csodálatos és magasztos eredményeivel és hallatlan jóindulatával.

Jellemző, hogy mialatt a szánalmasan silány és a diktatúrák szellemi és intellektuális minőségét szó szerint alulmúló orbáni híradók (az m1-nek is fő témája ez) pártpropagandája most éppen Bajnai Gordon két szava körül gyártja a primitív felfordulást, aközben Bajnai Gordont megkérdezve a volt miniszterelnök inkább választ sem adott, annyira ötlettelen és tehetségtelen arra, hogyan kell az ilyen helyzeteket kezelni. A Fidesz bezzeg hangos és gyártja a propagandát arról, hogyan készül elvenni az ellenzék minden csodát és gazdasági mennyországot, amit szeretett elnökünk, Orbán Viktor és a Fidesz - az Európai Unió nagy csodálkozására és áradó elismerésére - e földi világra lebocsájtott.

Fideszes győztesek csapnak össze a lúzer vesztesekkel, a helyzetek nagyjai a tulajdonképpen minden történelmi és kommunikációs képlet egyre feltűnőbb analfabétáival, akik (utóbbiak) látványosan nem tudják sosem, hogyan kell kommunikálni, hogyan kell kampányolni, látványosan szervezetlenek, a Fideszre jellemző összhang és közös szónoklatok csírája sem lelhető fel bennük, látványosan összeférhetetlenek saját támogatóikkal és saját szavazóikkal szemben is és látványosan olyanok, mintha semmiféle tanácsadóval nem rendelkeznének.

Tulajdonképpen mindenki a Fidesz győzelmén fáradozik: kormány és ellenzék egyaránt. Az egyszerű, egy-két szavas fideszes tőmondatok csapnak össze az ellenzék nép számára bonyolult, komplex, érthetetlen és megjegyezhetetlen gazdasági és politikai körmondataival, a győztes hitleri szónoklattanból ismeretes fideszes rövid és állandóan ismételt mondatok és üres szlogenek feszülnének neki az ellenzék együgyű, ötlettelen, buta, radikálisan tehetségtelen, szerteágazó, abszolút szervezetlen, voltaképpen semmit sem ígérő, de sajátjaitól igen gyakran elhatárolódó ostoba beszédeivel. Mintha ezért fizetnék őket.

Gőzerővel folyik a kampány: a Fidesz részéről. Az ellenzék pedig csak makog. Önmaga ellen és hülyeségeket beszél, hibákat hibákra halmoz; a nép nyelvét nem ismeri, tanácsadói nincsenek, ami esetleg van, az kevésbé ért a szónoklattanhoz, mint bármelyik reklamáló, az alkoholtól leépült utcai hajléktalan, akik már régen tanárai lehetnének az ellenzék tehetségtelen, kommunikációból és stratégiából egyesnél gyatrábbra vizsgázott vezetőivel és embereivel.

Akik pedig látják, mert az Ismeretben szintén benne lévén, tudják, mi történik és mitől történik a fideszes és az ellenzék vezetőinek, hangadóinak és klientúráinak agyában, ők pedig egymásra nézve, félszavakból konstatálják az okát: amely a világ titka. És amely titok - valamint titkolózások - miatt a lúzerek már régen elveszítették a választásokat. Csak olyanok, mint a halottak, akiknek még a körme nő.

De fő, hogy hűek ellenségükhöz mindhalálig. És mint a nagy illuminátus, aki az egész világ előtt titkolta, a halálos ágyán is csak ennyit tudott kinyögni: "Még több fényt..."

 

Jött hát ezért a sötétség...

 

 

Villámcikk: Molnár F. Árpád


További hírek

  Romló adatok: 4948 új fertőzött, 107 beteg elhunyt
2021. 02. 27. 10:12 hirhatar.hu
  Orbán faluja egymaga több támogatást kapott, mint az összes ellenzéki vezetésű város
2021. 02. 24. 18:17 hirhatar.hu
  Ellenzéki előválasztás: Karácsony Gergely a legnépszerűbb a Medián szerint
2021. 02. 24. 18:17 hirhatar.hu
  2971 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt 108 beteg
2021. 02. 21. 21:24 hirhatar.hu
  Ingyenes vidéki lapdömpinggel készül a kormány a választásra
2021. 02. 21. 21:24 hirhatar.hu
  Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök-jelöltje
2021. 02. 21. 21:24 hirhatar.hu
  A Momentum a zuglói feszültség után Budakeszin is önállósodik Szél Bernadett jelölésével
2021. 02. 20. 11:39 hirhatar.hu
  Kósa és a hülyeség
2021. 02. 20. 11:39 hirhatar.hu
  786 százalékkal nőtt a képviselők vagyona 9 év alatt
2021. 02. 18. 20:04 hirhatar.hu
  Zacher: Több mint fél év telhet el a teljes nyitásig, de a maszkot utána se felejthetjük el
2021. 02. 15. 20:29 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport