ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Fasiszták fenyegették, így Pintér szerint törvényesen

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.06.20.
 Csütörtök
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.
   EUR árfolyam
   395,57 Ft
   CHF árfolyam
   416,5& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 18. 13:53     


Fasiszták fenyegették, így Pintér szerint törvényesen
A háborús bűnökkel vádolt Csatáry ellen tüntetők adataiért a kuruc.info 100 ezer Ft-ot tűzött ki. A népirtásokat nem helyeslőkre zaklatásos és fenyegetéses bűntettek tömege zúdult. Orbán rendőrsége szerint törvényesen.

A háborús bűnökkel vádolt Csatáry ellen tüntetők adataiért a kuruc.info 100 ezer Ft-ot tűzött ki. A népirtásokat nem helyeslőkre zaklatásos és fenyegetéses bűntettek tömege zúdult. Orbán rendőrsége szerint törvényesen.


Rónai Egon vendége volt Karsai Dániel ügyvéd, akik arra emlékeztettek: a háborús bűnökkel vádolt Csatáry László ellen tüntetők adataiért a kuruc.info 100 ezer Ft jutalmat tűzött ki. A népirtásokat nem helyeslőkre zaklatásos és fenyegetéses bűntettek tömege zúdult. Miközben a nem fasisztákat sorozatosan ítélik el egyetlen telefonhívás és egyetlen e-mail esetén is, Orbán Viktor rendőrsége azt a megállapítást tette:

1. a népirtásokat nem helyeslő civilek privát adataira törvényesen tűzött ki vérdíjat a kuruc.info,

2. a kuruc.info törvényesen tette nyilvánossá a faji alapú népirtásokat ellenző civilek személyes adatait azért, hogy őket üldözhessék,

3. és törvényesen használták fel ezeket a lakosság fasiszta tömegei arra, hogy őket telefonon és e-mailen zaklassák, fenyegessék és zsarolják.

A háborús bűnnel vádolt, 1948-ban, soha el nem évülő háborús bűnökért már kötél általi halálra ítélt Csatáry László nem volt egy homályos személyiség, hanem mindenki nagyon is a helyére tudta tenni az embert. Ugyanis a magyarság leghírhedtebb és legszélsőségesebb nácijai és hitleristái mellette őrjöngtek, "szegény idős urazták" és nagyon aggódtak a "kedves öreg bácsi" nyugalmáért, aki ellen - nézeteik szerint - minden vád "zsidó koholmány". Csatáry ellenoldalán pedig mindazok ott álltak, akik nem helyeslik sem a zsidók, sem a cigányok teljes kiirtását, sőt, még az üldözésüket sem azért, mert zsidónak vagy cigánynak születtek. Tehát Csatáry László - puszta létezésével - eléggé helyére tett mindenkit és szinte mindenkit pont oda, ahová való és amire méltó.

A háborús bűnnel vádolt Csatáry László háza előtt volt egy tüntetés, amivel szemben éles támadásokat indítottak a hitleristák és a nácik. A kuruc.info - minden magyar idők legmoslékabb stílusú és legmegbízhatatlanabb portálja - 100 ezer Ft-ot ajánlott fel azoknak (lám, milyen jól megy a nyíltan bűnöző hitleristáknak), akik az úgynevezett "magyarellenes zsidókról" szóló információkat eljuttatják a kuruc.infónak. A végtelenül igénytelen náci portál értelmezése szerint "Magyarellenes zsidók" azok, akik Csatáry László ellen tüntettek, ahelyett, hogy mellé álltak volna élete csodálatos tettei méltatására. Eme kuruc.infós felhívás keretében jutottak a kuruc.infóhoz és váltak a fasiszta gyűlöletlap által nyilvánossá Garai-Édler Eszter személyes adatai és elérhetősége is. Ezért a buzgó hitleristák és nácik őt és további olyan, hazaáruló zsidóvá nyilvánított személyeket, akiket a kuruc.info közzétett, telefonhívások és levelek tömegeivel zaklatták, mocskolták és fenyegették. Ez nyilvánvalóan köztörvényes bűncselekmény.

Bár a kilakoltatásokon, a sok tízezer hajléktalan érdekképviselete, a 100 évre visszanyúló állami pszichiátriai bűnözés stb. esetében semmit érő a magyar, de ha egy hitlerista háborús bűnöst, egy kápót, egy nyilvánvalóan fasiszta tömeggyilkost kell védeni, akkor viszont máris összeröffennek sokan olyanok, akik gyülekezni sem igen tudnak, inkább csak összeröffenni. Mint az ugyanilyen fasiszta nézeteket képviselő fradi szurkolók, akiket még ennél is kevésbé láttunk emberjogi vagy életvédelmi eseményeken, de ha az orbáni focistadionban győzött vagy vesztett a csapatuk, készséggel csörtettek végig Budapest kuruc in fos utcáin, törve és zúzva, mindent és mindenki tulajdonát válogatás nélkül összetörve és elpusztítva. Ahogy valamikor Csatáry Lászlóék tették és katonái, a nácik. Ja, hiszen szinte mindannyian nácik!

A törvény értelmében is a Fidesz, közvetlenül pedig Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter parancsuralma alá beosztott közpénz-rendőrség pedig szolgált és védett, ahogyan a kilakoltatásokig bezárólag mindenütt, tehát természetesen az elkövetőket. Itt természetesen a fasiszta, zaklató, fenyegetőző bűnöző alkatú pszichopatákat. A közpénzek extrém milliárdjain, a nép pénzén eltartott kilakoltató hadsereg ugyancsak pintérista döntéshozói megállapították: a népirtásokat nem helyeslők elleni fasiszta telefonhívások tömegei, az ugyancsak zaklató, követelőző és fenyegetőző e-mailek rengetege semmiféle jogszabályba nem ütközik. A hitleristák törvényesen, rendőrösen szólva úgy is mondhatnánk: jogszerűen, szakszerűen és arányosan jártak el a hitlerizmust és a faji alapú népirtást nem helyeslő, a zsidó sárga csillaggal megpecsételt civil lakosok ellen.

Nemzetünk - Orbán Viktort és Pintér Sándort megelőző - nagy fasiszta elődjei sem hozhattak volna ennél csodálatosabb határozatot abban az országban, ahol ugyanez az orbáni és pintéri gyűlöletrezsim egyetlen e-mail esetében máris egyrendbeli zaklatás bűncselekményét kiáltja ki, médiát tilt be, lefoglal minden számítástechnikai eszközt, azt bírósági úton végleg elkoboztatja, újságírók és civilek ellen kényszerpszichiátriai vizsgálatokat rendel, egyetlen telefonhívás esetén civilek sokaságát három hónapos előzetes letartóztatásokba vágja, amennyiben - és ez a legfontosabb és a gyakorlat szerint a perdöntő szempont - nem fasiszta, hanem igazságügyi, családi és bármilyen más indíttatásból ragadtak telefont vagy írtak levelet bármely hatóságnak, politikusnak vagy civilnek.

Itt az a lényeg, hogy az orbáni-pintéri joggyakorlat és célirányos szervezés arra mutat, és ha akarja, ha nem, ezt üzeni az egész világnak, hogy aki fasiszta, aki hitlerista, aki népek teljes, globális és totális kiirtásáért lobbizik, az helyesen, tisztességesen és arányosan jár el, és el sem tudom hirtelen képzelni, mikor követhet el egy félőrült, őrjöngő, szociopata náci egyáltalán fenyegetéses, zaklatásos, zsarolásos vagy kényszerítés bűncselekményt. Hiszen azok ellen, akik nem helyeselték a faji alapú népirtásokat, egy egész hadsereg szociopata bűnöző egy egész sor bűncselekményt elkövetett, de ők szakszerűen, méltányosan, tisztességesen és arányosan jártak el, a kuruc.infóig bezárólag! De aki ezek akár szó szerint 1%-át nem fasisztaként és nem teljes népek kiirtásának eszméje vagy szándéka által motiválva valósítja meg, az az orbán-pintéri gyakorlat szerint mocskos bűnöző, akit zaklatásért, fenyegetésért stb. be kell tiltani, be kell börtönözni és pszichiátriára, valamint fogdába kell hurcolni. Az olyan - nagy eséllyel - nem csak bűnöző, de elmebeteg is, hiszen nem fasiszta és nem akarja számos nép származási alapon megszervezett kiirtását!


A fasizmus és az orbánizmus leegyszerűsített világnézete

A fasiszták világnézetében kétféle ember létezik: a fasiszta és a zsidó-cigány-kommunista. Aki nem fasiszta, az pedig mindig zsidó-cigány-kommunista. Nem véletlen, hogy ez a néhány IQ-nál többet valóban nem igénylő állatösztöni eszme olyan személyekhez tapad az egész világon, akik - a világ országaiban végzett felmérések szerint - mindig alulmaradnak intelligenciában a többi polgártársukhoz képest. A publikált felmérések - Kanadától az USÁ-n át Európáig - mindig azt demonstrálták, hogy a rasszisták és nácik átlagos intellektusa (IQ-ja) és szellemi képességei elmaradnak a lakosság azon csoportjaihoz képest, akik a rasszizmus és a fasizmus őrültségét elvetik. A fasiszták szeretnének minden nem nácit alsóbbrendűként kezelni, pedig a tudomány az ellenkezőjét deklarálja: bizony, alsóbbrendűek azok, akik csak rasszisták vagy csak fasiszták. Úgy is mondhatnánk: valójában az önmagát árjának nevező réteg az alsórendű létforma a felsőrendűek között. A felsőrendűek, persze, elnézők sajnálatosan buta, együgyű "polgártársaik" iránt, ezért nem is akarják őket kiirtani. Az alsórendű eszme hívei, a fasiszták viszont - mert alsórendűek - amint megfelelő hatalomra tesznek szert, rögtön hozzáfognak minden olyan emberi lény szisztematikus legyilkolásához és kiirtásához, akik nem olyan elmaradottak, primitívek, barbárak, civilizálatlanok, megbízhatatlanok, hiteltelenek, trógerek, hitványak és kurucosan mocskosak, mint ők.

Lássuk meg Orbán Viktor gyakorlatát. A világot két részre osztotta: vannak az orbáni igazak, Bencsik András kifejezésével az angyali értékrendűek, tehát ezek a csodalények és vannak a kommunista kapitalisták, az áruló összeesküvők. Az, hogy a kommunista és a kapitalista egymást kizáró tényező, nézzük el Orbánnak és "angyaltársainak", hiszen az orbáni felosztásnál nem észérvekről, hanem állati ösztönökről van szó. Orbán ezzel a végtelenül leegyszerűsített, primitív, szó szerint mindössze néhány IQ-t igénylő világnézettel (és Hitler pontosan ugyanígy dolgozott!) több millió embert tudott maga mellé felsorakoztatni, mert ahogyan gróf Széchenyi István mondta: az a nép, amely hitvány és alávaló, az hozzá méltó vezetőt érdemelt. Ha egy nép műveletlen és hitvány, akkor egy ilyen állati, barbár, primitív, végtelenül leegyszerűsített ösztönnézettel máris hadrendbe lehet állítani.

A fasizmus ugyanígy működik. A fasizmus szerint aki nem fasiszta, az kommunista. Aki nem orbánista, az pedig kommunista, kizsákmányoló, összeesküvő nagytőkés.

Sokan a fasizmus súlyos fogyatékosságát, szellemi, intellektuális és erkölcsi retardáltságát csak büntetőjogi eszközökkel kezelnék, de én régóta ismétlem, hogy nagyon gyakran mentálhigiéniai problémákról van szó, ezért pszichiátriai és pszichológiai módszerekkel is kezelni kell a fasizmust, amely mindenképpen és minden esetben mentális betegség. A fasizmus mentális betegség!


A diktatórikus választási törvény az Orbánhoz hasonló, súlyosan beteg diktátorokat kódolta!

A kormány-rendőrség által szakszerűnek és arányosnak ítélt fasiszta bűnözői bűntettek náci kimosdatására is visszatérve: Megtehetnénk azt, amit a puhány, a látszatdemokrácia bohócállványának pózoló lapok és tévécsatornák, hogy úgy teszünk, mintha a rendőrség egy mindentől független igazságszolgáltatási szervezet lenne, miközben még törvényileg is kifejezetten a belügyminiszternek van alárendelve (jelenleg Pintér Sándornak, tehát a Fidesznek). De nem akarunk magunkból is bohócot csinálni, ezért mellőzzük az elnöki diktatúrák médiumainak szokványos, az állam előtt hasra eső bohócretorikáját. Ezért nem szeretjük azt sem, hogy amikor már az egész világ Magyarország egy személyes, Orbán Viktor által irányított rendszeréről beszél, akkor olyan törvényeknél, amiket a kétharmados többségű Fidesz - egészen egyértelműen Orbán Viktor ötletére és utasítására - megszavaz, akkor mint az idióták, úgy írjunk erről, hogy "a Parlament megszavazta", ráadásul "demokratikus" úton. Nyilvánvalóan szakmai idiotizmus és mély diktatórikus retardáltság lenne ilyen gyalázatos módon félrevezetni és félretájékoztatni a Tisztelt Lakosságot. Hol van az elbutulásnak és a szellemi leépülésnek az a határa, amikor az ember demokratikus törvényhozásról beszél egy szándékosan olyan diktatúrára kialakított rendszerben, ahol egyetlen pártelnök egy egész ország összes törvényei és annak teljes Alkotmánya felett, egy személyben uralkodhat, azt en bloc lecserélheti, és amit csak akar, a Parlamentben abszolút módon megszavaztathatja. Márpedig Orbán Viktor országlásával sikerült megvalósítani azt, amit a kifejezetten elnökdiktátori antidemokratikus választási törvény, a nép ellensége abszolút módon kódolt: hogy amint beesik egy félőrült vagy elmebeteg diktátor, azonnal átvehesse az ország - törvényi és ebből következő végrehajtói, gazdasági és katonai szempontból - teljhatalmú irányítását.

Most már csak az hiányzik - és ez tényleg sokaknak hiányzik -, hogy rendszerfordultával jöjjön valaki, aki pedig akár büntetőjogi hajtóvadászatot indít azok ellen, akik ezt a nyílt diktatúratörvényt - amit demokratikus választási törvénynek csúfoltak - előkészítették, megszervezték, megfogalmazták, szavazásra bocsátották, megszavazták és aláírták.

 

Molnár F. Árpád cikke


További hírek

  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Várkonyi Andrea a Mészáros Alapítvány kuratóriumának új elnöke
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport