ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Mesterházy: még 36 milliárd focira - És hajléktalanbörtönökre?

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.07.12.
 Péntek
Ma Izabella napja van.
Holnap Jenő napja lesz.
   EUR árfolyam
   392,92 Ft
   CHF árfolyam
   402,89 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 10. 02. 16:16     


Mesterházy: még 36 milliárd focira - És hajléktalanbörtönökre?
A DK bejelentéseinek megfelelve hajtja végre Orbán Viktor saját mániája, a foci kedvéért az ország költségvetését súlyosan, tömegek életben maradási esélyét pedig meghatározóan érintő, azaz sokak halálát okozó beruházásokat.

A Demokratikus Koalíció (DK) bejelentéseinek megfelelve hajtja végre Orbán Viktor saját mániája, a foci kedvéért, tehát ösztöneiből fakadóan az ország költségvetését súlyosan, a lakosság életét és tömegek életben maradási esélyét pedig meghatározóan érintő, azaz sokak halálát okozó beruházásokat.


Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke és miniszterelnök-jelöltje tegnap, a Facebook-oldalán ezt írta:

"Orbán fociőrülete nem ismer határokat, nem áll meg a felcsúti stadion és kitalálója házának kapujánál. Jövőre megduplázzák a stadionépítésekre szánt kiadásokat (kb. 36 milliárd forint) - ezt látjuk a költségvetésben." Alig odébb így folytatja: "Normális ország ez?"

A válasz az egyértelmű NEM!

Orbán Viktor és köre egészen súlyos patológiás eset, ami ebben az óriási sikert aratott cikkben önmagában is teljes bizonyítást nyer!

Ez az ember még az Országgyűlésben most rendezett Holocaust-rendezvényre is azért nem tudott elmenni, mert súlyos focisérülést szenvedett. Döbbenetes volt látni azt is, hogy míg nekem egyetlen perc szabadidőm nincs, annyira rengeteg az elvégzendő szociális irányú és célú munka és annyira sok a bajba jutott, engem felkereső ember - természetesen ingyen - megoldandó problémája, addig a multimilliárdos hajléktalanüldöző miniszterelnök, akinek éjt nappallá téve kellene helyettünk végeznie mindeme munkát - a több száz szegényüldöző gombnyomó droidjával egyetemben -, Orbán Viktorról kiderül, hogy rendszeresen eljár focizgatni és saját kedve szerinti szabadidős tevékenységeket folytatni. Ez az ember vagy micsoda ráér! Neki van ideje! Eközben 100 milliárdos lekötéssel építtet stadionokat, mert neki ez a hobbija! Mert neki ehhez van kedve! Értjük?! Elképesztő!

Csak a következő évi, 36 milliárd forintos orbánfoci-projectekből kétszer lehetne - lakókonténeres megoldással - felszámolni a teljes magyarországi hajléktalanságot úgy, hogy minden egyes (összesen 40 ezer) hajléktalan számára önálló, nagy méretű, zárható lakókonténer jutna.

Sátáni, démoni alantasság és sötététség, ahogyan az a 240 fideszes és kdnp-s (plusz három, függetlennek nevezett fidesz-közeli) megszavazta ehelyett, hogy a hajléktalanokat ki lehessen tiltani Magyarország egész területéről és negyed esztendeig tartó börtönbüntetésekre lehessen vágni őket, közpénzből! Sátáni, démoni aljasság, sötétség és embertelenség, amely minket, emberjogvédőket nem a szocializmus kezdő időszakára - hiszen akkor megszüntették a hajléktalanságot, illetve egy ideig főként az addig szegényüldözésekben tobzódó gazdagokat hajították a Gulágra -, hanem a fasiszta Németország hitleri sötétségére emlékeztet.

Mesterházy Attila:
"Egy ország jólétét és egy nemzet nagyságát, nagyvonalúságát fejezi ki az, ahogyan az idősekkel bánik."

Az MSZP elnöke ezt is írta egy tegnapi, másik Facebook-közleményében. És erről is az orbáni kilakoltatások jutnak eszembe, ahol 90 év feletti idősek a célpontok, békésen demonstráló, idős otthonvédelmi aktivisták kerülnek erőszakos orbáni elhurcolásra, könnygázzal lefújt fiatalkorú, felnőtt nők és férfiak, idős asszonyok, vak asszony és aggastyán férfiak, valamint az emberjogvédők és a kilakoltatásról tudósító újságírók a gyűlölettámadás célpontjai. Nem a hírekben megjelentekről írok, hanem azokról az esetekről, amiken mi is ott voltunk.

Ingyen végezve kötelességeinket, hadseregnyi orbánpárti fegyveres állami - képtelen vagyok leírni a "rendőr" szót - bűnözővel szembesülvén.

Akik mindannyiunk ellenségei voltak, csak mert ott voltunk. Mert éltünk, mert léteztünk, mint a hajléktalanok.

Nagyon sok, a Fidesz multimilliomos polgármesterei által elrendelt kilakoltatáson is megjelenünk, tudósítani az ott történtekről. Ezért több, Orbán rendőrei által hamis vádakkal indított eljárás is folyik ellenünk, és nem egy esetben a Fideszes önkormányzati képviselő parancsára a rendőrség erőszakkal hurcol el minket. Orbániáda tébolyországlásában természetes, hogy a hajléktalanok mellett az Orbán-falka kilakoltatásairól és szegényüldözéseiről tudósító újságíróknak is börtönben a helyük.

Azt látjuk, hogy a fideszes, a lakosság pénzén eltartott önkormányzati alkalmazottak szó szerint fajként viselkednek. Amit a faj vezetője, Führere mond, azt mondják ők is. Amit a Führer képvisel és ahogyan, úgy mondják és úgy képviselik ők is. Márpedig a Führer gyűlöl mindenkit és mindent, ami nem fideszes és azok ellen is pogromokat indít - 240 gombnyomogató idióta droid elnök diktátori bekacsolásával -, akik a választások idején rájuk szavaztak.

Azt láthatjuk, hogy amilyen a fideszes gazda, olyanok a kutyái, legalsóbb népi szinten is.

Orbán viszont sosem volt megbízható, hűséges gazda. Saját habzó szájú, vérgőzös kutyáit is moslékkal táplálta, miközben a kutyaólat tömegesen vette el a fejük fölül. Mára már a legtöbb orbáni utcaszemétnek is csak a moslék maradt, amit viszont - mint a hajléktalanok elleni legutóbbi törvényt megszavazó multimilliomos "honatyák" - buzgón hánynak kutyáik vályújába és amit - mert amilyen a gazda, olyan a kutyája is - buzgón és habzó szájjal habzsolnak is.

A fasiszta faji törvények náci korát idéző szégyentörténelembe a szegények, az elesettek és az árvák üldözőiként vonultak be a szegényüldözésekről, a beteg- és rokkantüldözésekről olyan elhíresült - a mostani kirekesztés- és börtöntörvényt is gátlástalanul és fidesz-kdnp-s pofátlansággal megszavazó - multimilliomosok, mint Kövér László, Papcsák Ferenc, Pokorni Zoltán, Kocsis Máté, Farkas Flórián, Kósa Lajos, László Tamás, Lezsák Sándor, Répássy Róbert, Rogán Antal, Wittner Mária, Selmeczi Gabriella, Wintermantel Zsolt, Zombor Gábor, Zsiga Marcell, Harrach Péter, Pálffy István, Semjén Zsolt és a többi, a lakosság súlyos milliárdjain és milliárdjain és milliárdjain kitartott extrém milliomos és milliárdos.

Kutyáik még mosogatják egyik-másik örök szégyentetteit. Hazánk, az Emberiség és az Isten elleni bűntetteiket. De ezek a kutyák kénytelenek továbbra is, egyre és egyre jobban vinnyogva azt a moslékot zabálni, ami az Emberiség egyetlen, kicsit is két lábon járó lakosainak nem kell. Mert két lábon járóknak moslék nem való. Csak vinnyogó kutyáknak és moslékimádó disznóknak.

DE NEKÜNK, KÉT LÁBON JÁRÓKNAK NEM KELL! NEM KELL!

 

Molnár F. Árpád


További hírek

  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Egy lapra feltenni mindent
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Az álló vonat nem szolgáltatás
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  9 év alatt 9 milliárd csúszott NER-közeli művészekhez
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Júliustól nem lesz szülészet a Keszthelyi Kórházban
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Máris áremelkedés várható a kötelező akciózás eltörlése után
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Itt mindenkinek elment a józan esze...?
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  A választás legnagyobb vesztesei
2024. 06. 26. 14:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport