ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - NAV-maffia: Ha az EU nem segít, a magyarok csak magukra...

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.05.29.
 Szerda
Ma Magdolna napja van.
Holnap Zsanett, Janka napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,95 Ft
   CHF árfolyam
   389,20 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 13. 09:04     


NAV-maffia: Ha az EU nem segít, a magyarok csak magukra...
Ebben a gigászi ügyben most az EU is megmérettetik. Ha megbuknak és nem söprik le csípőből a magyarok nyakáról ezt az összeforrott bűnbandát, akkor a magyar nép csak magára számíthat. (Nagy Sándor cikke.)

Ebben a gigászi ügyben most az EU is megmérettetik. Ha megbuknak és nem söprik le csípőből a magyarok nyakáról ezt az összeforrott bűnbandát, akkor a magyar nép csak magára számíthat. (Nagy Sándor cikke.)

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

 

 

A Kárpát-medencében lubickol az Ördög.

Azon nagyon kevés emberek közé tartozom, akik megnézték a NAV ellenőrzési szakkoordinátorának, Horváth András úrnak a pénteki sajtótájékoztatójáról készült videót. (Lásd a cikk utáni videót!)

Valóban történelmi vallomás. A fő tv csatornák a semmitmondó, reklámokba ékelt mindennapi híradói helyett, ha csak ezt az egy órácskát vetítenék le, akkor több hír lejönne - igaz, utólag - a rendszerváltozás óta eltelt 23 évről, mint a 23 év minden "hír" előszóval illetett áramából.

Az országra kiterjedő maffiapénz beszedése ma már nem úgy zajlik, hogy szűk öltönyben végigszaladgálnak az üzletsoron a kalapos bűnözök. Nekik az összes áfa jó nagy része kell, közigazgatási szakmák (adóellenőr, ügyész, bíró, rendőr, vámos, polgármester, politikus) egész sorának bedöntésével. A sarki rendőrtől kezdve a parlamenti törvényhozó korrumpálásával. Kiszolgálják őket gazdasági területeken is, legyen szó fuvarozásról, csomagolásról, raktározásról, könyvelésről.

A video megnézésével az irdatlan gazdasági és társadalmi károkat okozó berendezkedés zsargon-szótára egy csapásra értelmeződik: a 90-es évek "mindenki benne volt" olajügyei, az oligarchák, a mélyszegénység, a hajléktalanság, Sólyom László társadalomkritikai "erkölcsi válság"-a, az állami terrorizmus.

Az ellenoldal vészriadót fújt és nagy lendülettel összezárt:

"A nemzetgazdasági miniszter a múlt héten azonnali vizsgálatot rendelt el" - egy olyan országban, ahol hétvégén még a fű se nő -, és amit már kéz-kezet mos le is zártak, annak ellenére, hogy a céges könyvelésben csak egy kicsit is jártas rögtön tudja, hogy átvizsgálhatatlan mennyiségű iratok és hamis iratok között lehetetlen mindent rendben találni - pláne ilyen rövid idő alatt.

"A NAV a nyilatkozatok miatt feljelentést tesz Horváth András ellen, tekintettel az intézmény működését érintő megalapozatlan, rágalmazó kijelentéseire."

A NAV hétfői reakciója már önmagában is bizonyíték arra, hogy micsoda dilettáns szervezet és micsoda gerinctelen és aljas elvek vezérlik. Egy 14 éve náluk dolgozó elhivatott szakember őszinte kipakolását (hisz' talán nincs is olyan ember, aki eddig ezekből az elhallgatott témákból legalább suttogásokat idáig nem halott) a lehető legostobább őrjöngéssel fogadták. Semmi együttműködés, semmi önkritika, semmi beismerés, semmi ne változzon. Így gyorsan eljöhet az ideje annak, hogy a NAV lesz az elszámoltatás célkeresztjében. Bizony, bizony, ezt meg kell tenni, ha már értünk későn is, de gyermekeink, unokáink érdekében mindenképpen.

Tudjuk, hogy Horváth András úr előbb jelentette fel a NAV-ot, és erre ha az ügyészség, mint bűnszervezeti elem fog majd beindulni, akkor mindent próbál majd elmaszatolni, befiókozni. Ezzel a porcelánbolti elefántkodással természetesen majd ők is elárulják magukat.

Horváth András hős, míg a talpáig soha fel nem érő, "Nemzeti" szót bitorló hivatalok a bűnszervezet elemei. Horváth András, mint minden hős, ISTEN védelme alatt áll, nincs oka félelemre, már megmentette magával együtt ezt a bűnözők által lelakott országot. Igazi esélyt ad a nemzetnek arra, hogy utódaink majd felemelhessék büszkén e földön fejüket és a romokból tényleg felépíthessenek egy élhető környezetet.

A bűnösöknek pedig itt egy valóban nemzeti válogatás, honnan máshonnan, mint a néptől:

Fejétől bűzlik a hal. Cinkos, aki néma. A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Nem zörög a haraszt, ha...

Ügyészeknek és adószakembereknek is vésődjön be: Románia is előttünk jár, mind morálban, mind elszámoltatásban. Döntsék el, hova állnak. Az kötelező menny-pokol dilemma lesz.

Hosszas körbejárkálás után ismét elérkeztünk - oda, ami kikerülhetetlen - az EU-ba. A magyarországi romlott gazdasági, társadalmi és politikai folyamatok a szemük előtt zajlottak. Ebben a gigászi ügyben most az EU is megmérettetik. Ha megbuknak és nem söprik le csípőből a magyarok nyakáról ezt az összeforrott bűnbandát, akkor a magyar nép csak magára számíthat.

Ez rosszul esne, persze, mert az globális lebukást jelentene, azaz kiderülne, hogy a Sátán wellness részlegében a Kárpát-medence csak egy jakuzzi.

Istennek hála, az internet ma már van annyira erős, hogy megadja a sok hegyen egyszerre induló szikrát a korábban sokkal kisebb elnyomás ellen is véres harcokkal tiltakozó magyar nép durranásához.

Addig is nézzék meg a videót. Nagyon megéri. A képernyő elé hozzanak magukkal még egy embert!

 


További hírek

  Kizárták az RMDSZ-t a román kormánykoalícióból Orbán tusványosi beszéde miatt
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Több villamos lesz Budapesten
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Tíz éve szellemtanya a battonyai szellemfalu
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Hozd magad a Szigeten!
2024. 05. 20. 10:38 hirhatar.hu
  Összművészeti programkavalkád a Dunakanyarban: jön a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
2024. 05. 17. 15:12 hirhatar.hu
  Legendás szupersztárt, a „pop örökös királynőjét”, valamint megannyi fejlesztést, újítást jelentett be a Sziget
2024. 05. 16. 18:26 hirhatar.hu
  Cserhalmi György is nekiment Vidnyánszkynak Kulka miatt
2024. 05. 12. 10:09 hirhatar.hu
  Kalandozás a Börzsöny nyugati felén
2024. 05. 12. 10:09 hirhatar.hu
  Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
2024. 05. 12. 10:08 hirhatar.hu
  Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
2024. 05. 04. 09:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport