ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - NAV-maffia: Ha az EU nem segít, a magyarok csak magukra...

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2023.02.01.
 Szerda
Ma Ignác napja van.
Holnap Karolina napja lesz.
   EUR árfolyam
   388,99 Ft
   CHF árfolyam
   387,59 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 13. 09:04     


NAV-maffia: Ha az EU nem segít, a magyarok csak magukra...
Ebben a gigászi ügyben most az EU is megmérettetik. Ha megbuknak és nem söprik le csípőből a magyarok nyakáról ezt az összeforrott bűnbandát, akkor a magyar nép csak magára számíthat. (Nagy Sándor cikke.)

Ebben a gigászi ügyben most az EU is megmérettetik. Ha megbuknak és nem söprik le csípőből a magyarok nyakáról ezt az összeforrott bűnbandát, akkor a magyar nép csak magára számíthat. (Nagy Sándor cikke.)

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

 

 

A Kárpát-medencében lubickol az Ördög.

Azon nagyon kevés emberek közé tartozom, akik megnézték a NAV ellenőrzési szakkoordinátorának, Horváth András úrnak a pénteki sajtótájékoztatójáról készült videót. (Lásd a cikk utáni videót!)

Valóban történelmi vallomás. A fő tv csatornák a semmitmondó, reklámokba ékelt mindennapi híradói helyett, ha csak ezt az egy órácskát vetítenék le, akkor több hír lejönne - igaz, utólag - a rendszerváltozás óta eltelt 23 évről, mint a 23 év minden "hír" előszóval illetett áramából.

Az országra kiterjedő maffiapénz beszedése ma már nem úgy zajlik, hogy szűk öltönyben végigszaladgálnak az üzletsoron a kalapos bűnözök. Nekik az összes áfa jó nagy része kell, közigazgatási szakmák (adóellenőr, ügyész, bíró, rendőr, vámos, polgármester, politikus) egész sorának bedöntésével. A sarki rendőrtől kezdve a parlamenti törvényhozó korrumpálásával. Kiszolgálják őket gazdasági területeken is, legyen szó fuvarozásról, csomagolásról, raktározásról, könyvelésről.

A video megnézésével az irdatlan gazdasági és társadalmi károkat okozó berendezkedés zsargon-szótára egy csapásra értelmeződik: a 90-es évek "mindenki benne volt" olajügyei, az oligarchák, a mélyszegénység, a hajléktalanság, Sólyom László társadalomkritikai "erkölcsi válság"-a, az állami terrorizmus.

Az ellenoldal vészriadót fújt és nagy lendülettel összezárt:

"A nemzetgazdasági miniszter a múlt héten azonnali vizsgálatot rendelt el" - egy olyan országban, ahol hétvégén még a fű se nő -, és amit már kéz-kezet mos le is zártak, annak ellenére, hogy a céges könyvelésben csak egy kicsit is jártas rögtön tudja, hogy átvizsgálhatatlan mennyiségű iratok és hamis iratok között lehetetlen mindent rendben találni - pláne ilyen rövid idő alatt.

"A NAV a nyilatkozatok miatt feljelentést tesz Horváth András ellen, tekintettel az intézmény működését érintő megalapozatlan, rágalmazó kijelentéseire."

A NAV hétfői reakciója már önmagában is bizonyíték arra, hogy micsoda dilettáns szervezet és micsoda gerinctelen és aljas elvek vezérlik. Egy 14 éve náluk dolgozó elhivatott szakember őszinte kipakolását (hisz' talán nincs is olyan ember, aki eddig ezekből az elhallgatott témákból legalább suttogásokat idáig nem halott) a lehető legostobább őrjöngéssel fogadták. Semmi együttműködés, semmi önkritika, semmi beismerés, semmi ne változzon. Így gyorsan eljöhet az ideje annak, hogy a NAV lesz az elszámoltatás célkeresztjében. Bizony, bizony, ezt meg kell tenni, ha már értünk későn is, de gyermekeink, unokáink érdekében mindenképpen.

Tudjuk, hogy Horváth András úr előbb jelentette fel a NAV-ot, és erre ha az ügyészség, mint bűnszervezeti elem fog majd beindulni, akkor mindent próbál majd elmaszatolni, befiókozni. Ezzel a porcelánbolti elefántkodással természetesen majd ők is elárulják magukat.

Horváth András hős, míg a talpáig soha fel nem érő, "Nemzeti" szót bitorló hivatalok a bűnszervezet elemei. Horváth András, mint minden hős, ISTEN védelme alatt áll, nincs oka félelemre, már megmentette magával együtt ezt a bűnözők által lelakott országot. Igazi esélyt ad a nemzetnek arra, hogy utódaink majd felemelhessék büszkén e földön fejüket és a romokból tényleg felépíthessenek egy élhető környezetet.

A bűnösöknek pedig itt egy valóban nemzeti válogatás, honnan máshonnan, mint a néptől:

Fejétől bűzlik a hal. Cinkos, aki néma. A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Nem zörög a haraszt, ha...

Ügyészeknek és adószakembereknek is vésődjön be: Románia is előttünk jár, mind morálban, mind elszámoltatásban. Döntsék el, hova állnak. Az kötelező menny-pokol dilemma lesz.

Hosszas körbejárkálás után ismét elérkeztünk - oda, ami kikerülhetetlen - az EU-ba. A magyarországi romlott gazdasági, társadalmi és politikai folyamatok a szemük előtt zajlottak. Ebben a gigászi ügyben most az EU is megmérettetik. Ha megbuknak és nem söprik le csípőből a magyarok nyakáról ezt az összeforrott bűnbandát, akkor a magyar nép csak magára számíthat.

Ez rosszul esne, persze, mert az globális lebukást jelentene, azaz kiderülne, hogy a Sátán wellness részlegében a Kárpát-medence csak egy jakuzzi.

Istennek hála, az internet ma már van annyira erős, hogy megadja a sok hegyen egyszerre induló szikrát a korábban sokkal kisebb elnyomás ellen is véres harcokkal tiltakozó magyar nép durranásához.

Addig is nézzék meg a videót. Nagyon megéri. A képernyő elé hozzanak magukkal még egy embert!

 


További hírek

  Figyelem: több mint 3 millió éves matrica jár le január 31-én
2023. 01. 30. 13:17 hirhatar.hu
  A Szijjártó-kedvenc Dzsudzsák focista is nagykövet lett
2023. 01. 30. 13:17 hirhatar.hu
  A havi 10 000 dolláros honoráriumért Orbánt dicsőítő amerikai újságíró átírta Orbán EU-t ekéző kijelentését
2023. 01. 30. 13:17 hirhatar.hu
  Megsemmisítette(?) a rendőrség a Schadl György páncélszekrényében talált titokzatos szexképeket is
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Ügynökmúlttal vádolják Dinnyés József
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Titkosszolgálati jelentés szerint találtak az ellenzéki kampányt segítő újabb egymilliárdot és egy svájci alapítványt
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Pénzről, jellemről
2023. 01. 24. 10:17 hirhatar.hu
  Olcsóbb lesz a liszt elsejétől, de nem lesz benne nagy öröm
2023. 01. 24. 10:17 hirhatar.hu
  Jogerősen pert nyert a DK politikusával szemben a Válasz Online
2023. 01. 24. 10:17 hirhatar.hu
  Sorra felmenti a 45 év feletti tiszteket a honvédségnél a kaszinómágnás miniszter
2023. 01. 20. 12:21 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport