ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Olajbűnöző! - üzente Pintér Sándornak a 10 gyermekes anya!

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2023.05.30.
 Kedd
Ma Zsanett, Janka napja van.
Holnap Angéla napja lesz.
   EUR árfolyam
   370,76 Ft
   CHF árfolyam
   382,78 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 10. 09. 15:19     


Olajbűnöző! - üzente Pintér Sándornak a 10 gyermekes anya!
Olajbűnöző, olajszőkítő maffiózó a belügyminiszterünk, és ő az, aki a robbantásos cselekményeket megszervezte - ezeket is üzente Pintér Sándornak a nemzeti hőssé vált, gyermekeivel kilakoltatott 10 gyermekes családanya.

Olajbűnöző, olajszőkítő maffiózó a belügyminiszterünk, és ő az, aki a robbantásos cselekményeket megszervezte - ezeket is üzente Pintér Sándornak az orbán-pintéri politikai üldözésekkel nemzeti hőssé vált, vele élő gyermekeivel együtt kilakoltatott és az utcára dobott 10 gyermekes család anyja, Faragó Ferenc Mihályné.


A 10 gyermekes asszony, akinek küzdelmei példaértékűvé váltak, a Koppány Csoport e hó 6-ai összejövetelén kívánt üzenni Pintér Sándornak, Magyarország belügyminiszterének és polgári titkosszolgálati miniszterének. Faragó Ferenc Mihálynét (Emőkét) gyermekeivel a fideszes, közpénzből multimilliomos kőbányai polgármester, Kovács Róbert közvetlen utasítására lakoltatta ki hatalmas haditechnológiai arzenált felvonultatva a hajléktalanok által is csak a Fidesz rendőrségének nevezett rendőrség. Az akció olyan sokba került, amiből többszörösen lehetett volna rendezni a nagy család lakhatását és összes adósságát!

A kormánypárt brutális szociopata akciója során számos emberjogvédőt és otthonvédőt is elhurcoltak, továbbá az Alsóörsi Hírhatár akkori főszerkesztő-helyettesét, mostani főszerkesztőjét, Molnár F. Árpádot is előállították, azzal a filmfelvételek által is bizonyítottan hamis váddal, hogy a rendőrség számára nem volt hajlandó magát igazolni, valamint a rendőrség lakásba behatolása után, többszöri felszólításra sem volt hajlandó elhagyni a lakást. A büntetés is példaértékű: Molnár F. Árpádot feltehetően azért, mert újságíróként tudósított a kilakoltatásról és betartotta a törvényeket, ráadásul ő a Molnár F. Árpád, többször akkora pénzbírságra ítélték (hamis vádakkal), mint amekkorára a rendőrségi terrorral szembeni ellenállókat, akik addig nem mozdultak a 10 gyermekes anya lakása bejáratától, amíg a párt utasításaira ugró közpénzrendőrség fizetett egyenruhásai meg nem ragadták és el nem vitték őket. Ugyancsak a filmfelvételekkel bizonyítottan hamis vádakkal marasztalták el és kötelezték pénzbírság kifizetésére, ingyen munkára vagy börtönbüntetésre a Multimédia Hírháttér és az Alsóörsi Hírhatár egy másik tudósító újságíróját is, Kovács Adrienn Nikolettát. A rendőrség sima köztörvényes ámokfutásához lényegileg teljes védelmét (bűnpártolását) fejezte ki a BRFK X. kerületi rendőrkapitánya, Gyetvai Tibor, aki állásfoglalását Molnár F. Árpáddal és Domján Tiborral, a Debreceni Hírhatár mostani főszerkesztőjével a kapitány rendőrségi irodájában közölte.

Érdekes esemény, hogy ahogyan az várható volt, az ugyancsak a lakásban tudósító MTM-SBS tv2-jének operatőrét, Való Gábort nem büntették meg. Sokak szerint azért nem, mert a nemzetközi MTM-SBS tévécsatornának túl sok pénze van, a kormány iránt igen lojális, ráadásul újságíróinak összese eddig is 100 %-ban hallgatta el az újságíró-üldözéseket is. Ugyancsak sajtótapasztalat, hogy Orbán Viktor gyakorlatilag kézi vezérlésű Hír tv-je olyankor is nyugodtan tovább trécsel a rendőrökkel, amikor a rendőrség már minden más civilt és újságírót eltávolított. A Hír tv-re mintha nem vonatkoznának sem a gyakran teljesen nyíltan a Fidesz utasításai szerint megfogalmazott rendőrségi utasítások, sem az Orbánnál és Pintérnél látványosan előírásszerűen és bűnszövetségben elkövetett mániákus rendőrségi bűnözés.

S hogy lássuk még és még az orbáni szociopata családüldözések következményeit: Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), a kilakoltatása után két nappal már Orbán Viktor házi, militáns titkosszolgálatával, a Magyar Terrorelhárítási Központ (TEK) embereivel csapott össze, amikor Orbán Viktor géppisztolyokkal is felfegyverkezett, közpénzeink súlyos milliárdjaiból agyonfizetett emberei egy másik nagycsalád, Balázsné Mészáros Mariann és gyermekei kilakoltatására törtek.

Faragó Ferenc Mihályné az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztőjén, Molnár F. Árpádon keresztül kívánt üzenni Pintér Sándornak, aki felé a következőket mondta:

- Tisztelt belügyminiszter úr! Egyet szeretnék üzenni. Van egy régi magyar közmondás, amit nagyon a figyelmébe ajánlok Önnek: sok lúd disznót győz! Tisztelt belügyminiszter úr: elég szomorú, hogy Magyarországon Önök felállították a TEK-et, miközben olajbűnöző, olajszőkítő maffiózó a belügyminiszterünk, és ő az, aki a robbantásos cselekményeket megszervezte. Önöket kéne a TEK-nek lecsatolnia. De kérdezem én: ki a nagyobb bűnöző? A fizetni képtelen családok vagy az olajszőkítők? Kérem, gondolkozzon el ezen! - fejezte be Pintér Sándornak szánt gondolatait az orbáni szociopátiás és szuicid téboly által nemzeti hőssé emelt 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné. A nyilatkozat helyszínén Faragóné Emőke több lánya is jelen volt, akik örömmel és hangos méltatással fogadták édesanyjuk példás kiállását és nyílt, lényegre törő szavait.

A 10 gyermekes családanya kilakoltatása és annak nyilvános állami bűnszervezeti cselekményei és következményei miatt Molnár F. Árpád nem csak a magyar hatóságoknál, hanem az Európai Uniónál is feljelentést tett (az EU-nál a magyar állam és a magyar kormány ellen is, többek között Viviane Redingnek címezve), nyíltan felvetve Magyarországnak az Európai Unióból történő kizárása szükségességének lehetőségét is.

Legutóbb akkor írtunk részletesebben a 10 gyermekes családanyáról, amikor általunk üzent Orbán Viktornak egy otthonvédelmi demonstráción (Klikk!).

 


További hírek

  Ligeti György zenei univerzuma a Kodály Központban
2023. 05. 29. 02:56 pecsi-hirhatar.hu
  Milliárdos kapta meg az állami gondozott gyermekek kastélyát
2023. 05. 22. 19:25 hirhatar.hu
  Az uniós ügyészek szervezete alelnökükké választották Polt Pétert
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  Keményebben kellene fellépni a forgalmat akadályozó autókkal szemben
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  Pintér Sándor vizsgálatot indított a Gálvölgyi-ügy miatt
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  A Szent István parkban búcsúznak Vágó Istvántól
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  Egy kancsal racka lett az atlétikai VB kabalaállata
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  A Mészáros Lőrincre bízott vagyon egy év alatt 200 milliárddal hízott
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  Reagáltaka pedagógus szakszervezetek Rétvári Bence államtitkár „közvéleményt megtévesztő állításaira"
2023. 05. 06. 13:17 hirhatar.hu
  Három strasbourgi ítélet is elmarasztaltja a kormány gyalázatos menekültpolitikáját
2023. 05. 06. 13:17 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport