ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - OPERATION PINTÉRINFO - Levél a belügyminiszter gyilkossági ügyeiről

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.07.13.
 Szombat
Ma Jenő napja van.
Holnap &Őrs napja lesz.
   EUR árfolyam
   392,92 Ft
   CHF árfolyam
   402,89 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 07. 08. 20:30     


OPERATION PINTÉRINFO - Levél a belügyminiszter gyilkossági ügyeiről
Molnár F. Árpád nyílt levele Galambos Ferencnek, a BRFK XV. kerületi rendőrkapitányának, melyben összefogásra szólítja föl a rendőrség képviselőit Pintér Sándor, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa megbuktatására.

Molnár F. Árpád nyílt levele Galambos Ferencnek, a BRFK XV. kerületi rendőrkapitányának, melyben összefogásra szólítja föl a rendőrség képviselőit Pintér Sándor, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa megbuktatására.

 

 

 

 

 


Tisztelt Galambos Ferenc BRFK XV. kerületi rendőrkapitány!
(A lényeg a 3. pontban olvasható!)

Kérem az illetékesektől és a szolgálati rendszerektől, hogy ezt a levelet továbbítsák az orosz FSB és a titkosszolgálatok részére személyi és szervezett eljárások, büntető akciók és politikai gyilkosságok szerinti mérlegelésre és az egyik oldal mentén történő döntés meghozatalára!1. A mai bírósági tárgyalásról

Mint azt tudja, az Önnel való találkozásunk óta beosztottjai - Csóka János alezredes és osztályvezető főnöke - továbbra is kitartanak ama BM vonal mellett, hogy Csóka Jánosról és bandájáról szóló, az egész életükre egzisztenciális és büntetőjogi időzített bombaként ketyegő bizonyítékokat megsemmisítsük, ők pedig az állam és a kormány fedezékében továbbra is elkövethessenek bármilyen bűncselekményt civilek és a polgári lakosság ellen, úgy, hogy sem arcukat, sem nevüket ne lehessen nyilvánosságra hozni, akármennyi hang- és filmfelvétel készül morale insanitá, súlyosan pszichopátiás és szociopata, valamint sima köztörvényes bűntetteikről. 


Csóka János és társai a bűncselekmények eltussolása és a lehető legteljesebb fedezékben történő folytatólagos biztosítása érdekében ma (2013.07.05-én) a Fővárosi Törvényszéken, Miskolczi Ambrusné bíró vezényletével - aki a Belügyminisztérium bűnbandája és gaztettei védelmében zárt tárgyalást rendelt el, a jegyzőkönyvet is hozzávetőleg hatszoros mennyiségben meghamisítva - teljes összefogásban arra törekedtek, hogy Csóka Jánosról és bandájáról minden bizonyíték eltüntetésre kerüljön. Beleértve azt, hogy ne kerüljön rögzítésre, hogy Miskolczi Ambrusné bíró - Csóka János alezredes és ügyvédje, Latorczai Ráhel bűnrészességével - a kihallgatási jegyzőkönyvet akként hamisította meg, hogy az általam gyakorlatilag pontokba szedve elmondottakból, amikor kb. 6 pontot adtam elő, jó, ha 1 pontot mondott aztán diktafonba.


Kirendelt védőről a részemre nem gondoskodtak, panaszomra vagy tanúvallomásomra - ahogyan a törvény rendeli, miszerint megszakítás nélkül előadhatom - semmiféle lehetőséget nem biztosítottak, az iratokat nem ismerhettem meg, a vád részleteiről semmit nem tudhattam meg, a totális törvényi és jogfosztás miatt a bűnözői kocsmává aljasult, Csóka János ügyvédje részéről egyszerre gyűlölködő és röhögcsélő tárgyalóteremből távozni voltam kénytelen. Miskolczi Ambrusné bíró - miközben a Fővárosi Törvényszék már előzőleg is rendszerszinten kényszerítette a sajtót, hogy az ügyben senki, semmiféle sajtóregisztrációt ne kérhessen és ne kaphasson - amint az általunk előre ledokumentált forgatókönyvnek megfelelően - mindenkit kizavarva - totálisan zárt tárgyalást rendelt el, a tanúk és a kamerák nélkül a tárgyalást azonnal kocsmaszintű bűnöző kuplerájjá aljasította le, ahol a törvényességnek és az emberi jogoknak már hűlt helye maradt. Ahogyan előre bejelentettük!


A zárt tárgyalás okát is - a terem kiürítése előtt - olyan indokban határozta meg, ami abszolút elfogadhatatlan, hiszen Csóka Jánosnak mind a neve, mind az arca és hangja nyilvános, a tárgyalás is nyílt tárgyalásként volt meghirdetve, a folyosón kinyomtatva volt olvasható Csóka János neve és a per tárgya stb. Soha életünkben nem találkoztunk olyannal, hogy zárt tárgyalást rendeltek volna el, nemhogy ilyen nyilvánvalóan leleplezett és nevében csekély súlyú ügyben, de semmiben, kizárólag amikor valamely fél pszichiátriai előzményeiről vagy eredményeiről volt szó. Pályafutásunk során soha nem is engedélyezett bíró zárt tárgyalást, semmiféle kérésre, semmiféle indokkal, nemhogy úgy, hogy egy látványosan, ránézésre súlyosan szociopata bűnöző ügyvéd azt, egy hírhedt rendőrbűnöző mellett üldögélve, vigyorogva és vihogva kérte, aztán a bíró - minden meghallgatást nélkülözve - azonnal hasra esve engedélyezte.


2. Csóka János ezen akciója is felsőbb utasításra történt.

A mai bírósági tárgyalás után, kapcsolataink közül órákon belül odaszóltak nekünk, hogy Csóka János alezredes az ellenünk szervezett mai akcióra ismét rendőrségi utasítást kapott! Mint azt Önnek (Galambos Ferenc rendőrkapitány) személyes találkozónkkor is elmondtam, volt rendőr ismerőseink is közlik, hogy a rendőrség az egy parancsuralmi rendszer, itt parancs nélkül senki nem léphet, pláne nem olyan ügyekben, amik - mint Csóka János és bandája botrányai - az egész XV. kerületi Rendőrkapitányságot gúny és megvetés tárgyává tették és fogják tenni és közvetlenül idézik elő Pintér Sándor és bandája bűnügyeinek és gyilkosságainak napvilágra kerülését.


Ilyen horderejű ügyekben - mint a kerületi kapitányság drasztikus és végleges presztízsvesztése, hitelvesztése, a rendőrség egész állományára nézve precedens értékű szociopátiás és súlyosan bűnöző alkatú pszichopátiás halmazati bizonyítvány, a kormány nemzetközi szintű, annak részéről szuicid szintű aláaknázása - egy rendőr vagy rendőri vezető kizárólag felső utasításra léphet fel. Csóka János ahhoz alosztályvezetőként és alezredesként is senki és semmi, hogy ennyi embert magával ránthasson, lejárathasson, egy egész rendőrbűnöző rezsimet látványosan ganéjba boríthasson! Ilyet egy ilyen eredetileg jelentéktelen figura, mint Csóka János közkatona, kizárólag felső rendőrségi vagy felső politikai utasításra követhet el!

Csóka János az ellenünk szóló megtorló és gyűlölettámadásokra - mint azt hálózatunktól megtudtuk - rendőrségi utasítást kapott, de azt közvetlenül nem a bosszúálló hírében álló és az önpusztító akciókra egyre inkább hajlamos Pintér Sándor adta. Közvetlenül nem!


3. Forró dróton Pintér Sándor gyilkosságairól. Összefogás a keresztapa megbuktatására.

Halmozottan nyilvános adat volt, hogy Csóka János és a XV. kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi kuplerája és emberjogi, rendkívül súlyosan és halmozottan szociopata anarchiája közvetlenül indukálja Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekmény legfőbb szervezője és eltussolója felbecsülhetetlen mennyiségű bűncselekményeinek, gyilkosságainak, robbantásos cselekményeinek stb. homloktérbe kerülését, nyilvánosságra hozatalát, nemzetközi hadszíntérre kerülését és Pintér Sándor elkerülhetetlenül kalkulálandó büntetőjogi bukásának vagy politikai gyilkosság útján történő likvidálásának relevanciáját.

Munkatársaimmal konzultálva úgy láttuk jónak, hogy ami sok hónappal ezelőtt az én fejemből pattant ki Csóka János, a részemre előre bejelentve jelentős botrányokat indukáló rendőrbűnöző vezető vonatkozásában, arra immáron megérett az idő. Nevezetesen arra, hogy egy Operation Pintérinfo vagy más nevű akciósorozat keretében én, Molnár F. Árpád forró ajánlatot tegyek arra, hogy mint olyan, aki már 1998-tól, részleteiben 2001 elejétől Európa-szerte nyomoztam Pintér Sándor bűntettei, gyilkosságai, robbantásos cselekményei stb. vonatkozásában, találkozva megannyi civillel, nem civillel, ukrán és orosz személlyel, rendőrrel és volt rendőrrel, élő és halott rendőrök és titkosszolgálati tisztek hozzátartozóival, volt olajosokkal és gyilkosokkal, kész vagyok a rendőrség és a titkosszolgálatok számára konkrét bűnügyi információkkal szolgálni Pintér Sándor bűnügyeiről, gyilkosságairól és bombarobbantásos cselekményeiről.


Az információk átadása a kezdeti szakaszban is kiterjedne Pintér Sándor, Dietmar Clodo pilisszentlászlói bombagyárossal és "részvényeseivel" való kapcsolatára, Leonyid Kolcsinszki barátja kapcsán több olyan merényletre, amit Pintér Sándor rendelt meg (személyesen találkoztam olyan személyekkel, akik közvetlenül Pintér Sándorral tárgyaltak le végrehajtásra került és máig eltussolt fegyveres és bombarobbantásos merényleteket), majd pedig számos olyan további, Pintér Sándor által szervezett bűncselekményre, amikről konkrét információkra vagy bizonyítékokra ezt követően fogok szert tenni.

Szerepem és pozícióm folytán én döntöm el - az általam nem ismertetett okokból kifolyólag -, hogy a Pintér Sándor részéről szervezett és befejezett életellenes cselekményekről és gyilkosságokról kinek vagyok hajlandó beszámolni.

Én mindannyiunk ellenségét és minden magyar ellenségét, Csóka János rendőr-alezredest választottam összekötő tisztnek. Mivel befejezett merényletekről és befejezett gyilkosságokról van szó, Ön pedig - Csóka Jánossal együtt - nagyon magas közpénz-fizetésekkel, folyamatosan hatalmas bőséggel ellátott rendőrtiszt, ezért nincsen mérlegelési lehetősége abban, hogy a gyilkossági ügyekről való információs és bizonyítási lehetőségek beszerzését megtagadja vagy engedélyezi, és Csóka János rendőr-alezredesnek kénytelen kiadni a parancsot arra, hogy velem, Molnár F. Árpáddal rendszeres vagy rendszertelen időközönként találkozzon Pintér Sándor bűntetteinek és befejezett emberöléseinek felderítésére.


Ugyanígy Csóka Jánosnak sincs lehetősége arra, hogy az emberi életek elsődlegességéhez és a nemzet biztonságához fűződő elsőrendű érdekkel szemben azt mondja, hogy vesszen minden emberölési ügy kiderítése, de ő bizony főrendőrként nem hajlandó gyilkossági ügyekről semmiféle információ vagy bizonyíték beszerzésére! Az emberéletek védelme nem közpénzfizetett rendőr-multimilliomosok kívánságműsora! A rendőr köteles - ahogyan az esküje szól - élete árán is szolgálni a polgári lakosság és az emberéletek védelme elsődlegességét! Azaz mindent nagyszerűen csináltak eddig, csak fordított előjellel! Abszolút a fordított oldalon!


Ideje átállni Pintér Sándor oldaláról az igazság, a törvény, a haza szolgálata, a nemzetbiztonság és az emberéletek védelme és mindhalálig való szolgálata oldalára, ahol nincs helye Miskolczi Ambrusnéknak, mindenféle vihogó ügyvédbőrbe bújtatott latroknak és a hallgatóság ellen is bírói hajtóvadászatot követelő ügyvédi ribancoknak!

Csóka Jánossal való informális találkozókra kizárólag a konvencionális módszerekkel adok lehetőséget. Én vagyok a tanú, én vagyok a koronatanú, és csakis így vagyok hajlandó Pintér Sándor bűntetteiről és gyilkosságairól információkkal és bizonyítékokkal - ráadásul állandóan frissülő adatbázissal - rendszeresen szolgálni! Ezen belül csak és kizárólag minden hivatali épületen kívül, autóban, parkban vagy más civil helyszínen, amit telefonon, majd ezt követően esetleg a találkozási helyszíneken egyeztetünk.


Az információk átadása kizárólag Pintér Sándor bűncselekményeit, valamint gyilkosságait érinthetik, semmi többet! Kvázi garantálom, hogy az Operation Pintérinfo akciósorozat új és új olyan információkkal vagy bizonyítékokkal fog szolgálni, amikhez azért jutok hozzá az eddigieknél is nagyobb mennyiségben, mert az akciósorozat megvalósításra került!


4. Befejezés.

BRFK XV. Kerületi Rendőrkapitánysága részéről talán soha, mióta tevékenykedünk, nem láttunk példát arra, hogy bűncselekmények nyomozásával vagy bűnügyek felderítésével foglalkoztak volna. Csóka János alezredes és alosztályvezető, valamint a xv. kerületi rendőri állomány részéről is kizárólag idős és beteg asszonyok, gyerekek, családok utcára dobásában, hajléktalanok, védtelenek és árvák üldözésében, a rendőrségi megtorló gyűlölettel és hitvány embertelenségükkel és pszichiátriai alkalmatlanságukkal kérkedve zaklatásában, újságírók, emberjogvédők, emberjogi aktivisták elleni kötekedésekben, utálkozásban, gyűlölködésben, kritikátlan és súlyosan patologikus, szociopátiás vigyorgásban és gyűlölködőn röhögcsélő kárörvendésekben, továbbá ezen gyűlölt és üldözött rétegek elleni erőszakos cselekményekben, bűncselekményekben és erőszakos elhurcolásokban tevékenykedtek.


Itt az idő, hogy az eddigi 100%-os fordított közpénzviselkedést tényleges bűnüldözésre cserélve az a közpénzmilliomos rendőri vezető, Csóka János, aki 2012-ben megkapta az év leghírhedtebb kilakoltató és kvázi vagy ténylegesen legszociopatább rendőrbűnözője címet, minden magyar rendőrök leghitványabbja és legutolsója helyéről akár első is lehessen.

Portik Tamás azt mondta Laborc Sándor NBH-igazgatónak az autóban, hogy "Az Isten neve Pintér Sándor. "Pintér Sándor - zihálva értesülve az elhangzottakról, örök maffiatársával, Orbán Viktorral kéz a kézben - ezt és az egész beszélgetést államtitokká nyilvánította. A szentatya - azaz Pintér Sándor - és kvázi egyszülött fia - Orbán Viktor - úgy látta jónak, ha mindaz a gaztett, ami róluk elhangzott, államtitkot képez! Azonban a mi Atyánk nem Pintér Sándor és a mi Urunk nem Orbán Viktor! Nem vagyunk mi xv. kerületi rendőrbűnözők, sem vihogó ügyvéd idióta gengszterek, sem a bűntettekkel a BM-maffia és Kónya István főbíró, hírhedt keresztapa köztörvényes parazita védőszárnyai alatt élősködő bíróbűnözők!

Természetesen amennyiben az emberéletek védelmének és a nemzet biztonságának prioritása ellenében a gyilkossági ügyek felderítését megakadályozni törekszik akár Ön (Galambos Ferenc), akár Csóka János vagy bárki más, úgy büntető feljelentéssel vagyunk kénytelenek élni Önökkel szemben pozícióikból és a rendőrség állományából stb. való azonnali hatályú eltávolításukra, továbbá büntetőjogi felelősségük valamely bírósági úton történő, halmazati érvényesítésére!

 


Molnár F. Árpád, 2013.07.05.; Budapest, Hungary!
További hírek

  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Egy lapra feltenni mindent
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Az álló vonat nem szolgáltatás
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  9 év alatt 9 milliárd csúszott NER-közeli művészekhez
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Júliustól nem lesz szülészet a Keszthelyi Kórházban
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Máris áremelkedés várható a kötelező akciózás eltörlése után
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Itt mindenkinek elment a józan esze...?
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  A választás legnagyobb vesztesei
2024. 06. 26. 14:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport