ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Orbán szerint ő lehet Magyarország Putyinja (Kommentárral)

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2023.12.11.
 Hétfő
Ma Árpád napja van.
Holnap Gabriella napja lesz.
   EUR árfolyam
   381,28 Ft
   CHF árfolyam
   402,87 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 10. 13. 10:40     


Orbán szerint ő lehet Magyarország Putyinja (Kommentárral)
Orbán Viktor bevallotta a The Telegraph-nak: lehet, hogy ő Magyarország Putyinja.

Orbán Viktor bevallotta a The Telegraph-nak: lehet, hogy ő Magyarország Putyinja.


A baloldalt és az Európai Uniót elutasító, a tömeggyilkos arab despota rendszereket és az orosz elnöki diktatórikus kormányzást példaképként állító, magyarán tulajdonképpen megőrjített magyarok akár vágyaik kielégítéseként is láthatják az Európai Unió legdiktatórikusabb miniszterelnökének, a sok tekintetben sereghajtó Orbán Viktornak a nyilatkozatát, amelyet a The Telegraph nevű angol lapnak adott, mostani angliai látogatásakor. A 130 milliárdért stadionokat építő, 8:1-gyel lezúzott Orbán Viktor, aki a hajléktalanok bebörtönzésével is negatív világhírt szerzett, Charles Moore újságíró kérdésére, miszerint lehetséges-e, hogy a hajdani rendszerváltó Orbán Viktorból mára a magyar politika Putyinja lett, a futball-miniszterelnök Orbán azt válaszolta:

A kockázat fennáll, de kisebb, ha Magyarország sikeres gazdaságilag.

Mint azt rendszeresen láthatjuk, Orbán Viktor már jó ideje az Európai Unióban sem látja sok értelmét annak, hogy ne hencegjen saját diktatórikus és despotikus mentalitásával és annak gyakorlati megvalósításával. Azok a magyarok, akik a tömeggyilkos arab diktatúrákat és azok tömeggyilkos, népirtó, despota vezetőit a nyugat által üldözött dicsőséges példákként, a nyugati rendszereket pedig a népirtó arab despota országok negatív ellenpólusán álló, a gonoszság, a rosszindulat és a sötétség sátáni, elutasítandó rendszereiként jellemzik, ők az Európai Unió és a nyugati, demokratikus berendezkedésű, az arab despota rendszerekhez képest messzemenően jóléti társadalmak minden nemű, Magyarország iránti demokratikus védelmét is elutasítják, mondván, hogy aki nyugaton a legcsekélyebb kritika tárgyává teszi a magyar kormányfőt, az Magyarország ellensége, el akarja foglalni Magyarországot és nem demokrata, hanem csakis a világ nagy összeesküvésének tudatos gonosztevője. Aki nem dicsőíti Orbán Viktort, és nem mondja a feketére, hogy fehér, az a magyar nép ellensége.

 

Ennyire totálisan kifordított mentalitással, eltorzult értékrenddel és értékítélő képességgel a II. Világháború vagy maximum a Rákosi-rendszer óta nem találkoztunk Magyarországon.

A magyarországi, baloldalinak nevezett ellenzék viszont nem nevezi az arab tömeggyilkosokat dicsőséges szabadságharcosoknak, a tömeggyilkos arab despoták által elnyomott lakosságról pedig nem azt állítja, hogy arab vezetőik megvédeni szeretnék, viszont a nyugat terrorban tartja őket. Hanem a nyugati rendszereket nevezik demokratikusnak az arab diktatúrákkal szemben. Ez az ellenzék a Fidesz bajai választási csalásai kapcsán már nyíltan beszél arról, hogy Orbán Viktor nem fog visszarettenni attól, hogy 2014-ben csalásokkal is megtartsa saját hatalmát. Az ellenzék álláspontja fölöttébb cáfolhatatlannak tűnik. Orbán hozzáállása a hatalomhoz és a szociális biztonsághoz hasonló szinten mozog, mint más tekintetben azon nézetek színvonala, amelyek összeesküvő, ravasz és gonosztevő ellenségnek tekintik, aki a magyar lakosság - a hajléktalanok, a rokkantak, a sajtószabadság, a szabad választások stb. - érdekében külföldről akár egy szót is szól.

 

Azokat, akik ennyire eltorzult módon a jó szót világösszeesküvésnek és aljas gaztettnek nevezték, korábban egész biztosan elmebeteggé nyilvánították, amint az illető pszichiáter elé került. Mostanra viszont szó szerinti népegészségügyi problémáról, igazi járványos megbetegedésről van szó, mint valami mesterségesen szétszórt, elterjesztett, Bibliai fekete himlő, ahol a fenevad pecsétjét úgy vették magukra magyar tömegek, hogy azt észre sem vették.

Az elnöki diktatúrák tapasztalatai azt mutatják, hogy egy nép, amelyik már annyira elbutult vagy lealjasult, hogy ilyen szinten fordítja ki a valóságot és teszi a legsötétebb dolgokat a világosság helyére, ott már akkor is az elnök diktátor oldalára állnak, ha az a hatalmát olyan csalásokkal tartja meg, amilyeneket Fehéroroszországban és a többi, mintegy cári berendezkedésű szláv országokban látunk.

Magyarország ékes példája Széchenyi István állítólagos szavainak, amelyek a következőképpen szólnak:

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakán, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen."

 

 

Molnár F. Árpád cikke


További hírek

  ismét jár a fogaskerekű hétfőtől
2023. 12. 10. 12:13 hirhatar.hu
  Csák miniszter cenzúrázná a mobiltelefon használatát az iskolákban
2023. 12. 05. 17:49 hirhatar.hu
  Maxi-Dubajt tervez Lázár János Rákosrendezőre
2023. 12. 05. 17:49 hirhatar.hu
  A kormánymédia túltolta a valóságon Koltai Semmelweis-filmjét
2023. 12. 05. 17:49 hirhatar.hu
  865 millióból reklámozza a katonaságot az Elk*rtuk peoducere
2023. 11. 28. 17:05 hirhatar.hu
  A DK közös ellenzéki listát állítana a fővárosban
2023. 11. 28. 17:04 hirhatar.hu
  Az eltűnt nemzeti szuverenitás nyomában
2023. 11. 28. 17:04 hirhatar.hu
  A halálos beteg alkotmányjogász szerint az eutanáziáról kellene nemzetei konzultációt tartani
2023. 11. 20. 10:49 hirhatar.hu
  Miért 2B a jelzése a Jászai Mari tér – Pesterzsébet villamosjáratnak?
2023. 11. 20. 10:49 hirhatar.hu
  Orbán veje a gazdasági bevándorlókon is gazdagodhat
2023. 11. 20. 10:49 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport