ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Otthonvédőkhöz írt nyílt levelet egy rendőr

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.07.12.
 Péntek
Ma Izabella napja van.
Holnap Jenő napja lesz.
   EUR árfolyam
   392,92 Ft
   CHF árfolyam
   402,89 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 06. 15. 21:49     


Otthonvédőkhöz írt nyílt levelet egy rendőr
Az otthonvédők már beáldozták magukat, többen, mert eljárások sora indult ellenük, “bepiszkították” a renomét többen is közülük, ráadásul másokért, akiket sosem ismertek, de ezen túl egy másik, igazi nemes célért: a HAZÁÉRT!

Az otthonvédők már beáldozták magukat, többen, mert eljárások sora indult ellenük, “bepiszkították” a renomét többen is közülük, ráadásul másokért, akiket sosem ismertek, de ezen túl egy másik, igazi nemes célért: a HAZÁÉRT! - írja többek között a Red-Help - kommentárként egy szokatlan rendőri nyílt levélre.


Az Alsóörsi Hírhatár nagyon szívesen közöl nyílt leveleket, még annak ellenére is, hogy sajnos, legutóbb szegény tűzoltók is igencsak megkapták érte a magukét. Mivel a megvilágosodott rendőri erő az otthonvédőket szólította meg, így cserébe a szerkesztőség is élne egy felvetéssel.Fotók: Domján Tibor, MMO, Szabad Riport


Nem figyelmen kívűl hagyva a rendőrség bevett gyakorlatát a nyilvános és kritikátlan hazudozás terén, azt gondoljuk, ideje, hogy a szót tett kövesse. Amelyik  rendőr úgy gondolja, hogy az állomány olyan, amilyennek lassan a nyolcéves gyerek is tisztán látja - de mondhattam volna akár a nyolcvannyolc éves időseket is... -, az azonnal szereljen le!

 

Véleményünk szerint két eset lehetséges. Amennyiben 500 vagy 1000-nél  kevesebben szerelnek le rövid  időn belül, úgy megmutatkozik a szinte 100 %-os elhivatottság a köztörvényes bűnözés fegyveres szolgálatára, és akik leszereltek, bár munkájukat elvesztették, mégis megmarad a becsületük és valóban a hazának tesznek szolgálatot azzal, hogy inkább más munkahelyet találnak.

 

Végtére is nem nyomorékokról, idősekről, rokkantakról illetve egyéb betegekről van szó - akiknek a kilakoltatásain egyébként olyan frankón össze bírnak verődni, szép színes csapatokban -, hanem jóltáplált egészséges fiatal emberekről, akiket még számos fontos szociológiai, meg jogi ismerettel is teletömtek, mielőtt kivezényelték a lakosság szolgálatára és/vagy ellene.

 

Amennyiben viszont előfordulhatna az a csoda, hogy esetleg több ezer rendőr tenné le egyszerre a lantot, akarom mondani, a gumibotot, akkor az bizony felvetné a bentmaradtak elleni - és eddig is nyílvánvaló - bizalmatlansági faktort, és beindulhatna a kormánymódszer- és minden egyéb, de legfőképpen rendszerváltás!  Az önként leszerelők pedig mehetnének vissza rendőrnek, ha már a többi lakat alatt van, feltéve, ha még mindig ez a hivatás áll közel a szívükhöz.


A nyílt levél további kommentár nélkül olvasható:


Tisztelt Bal-Rad!


Az utóbbi napokban Önök folyamatosan tudósítottak rendőri erőszakkal érvényesített kilakoltatásokról.

Önök – OTTHONVÉDŐKKÉNT – voltak jelen, én pedig társaimmal, – RENDŐRKÉNT!

Nem mi voltunk a népszerűbbek, hanem Önök!

Nem kivánok hosszan irni a rendőri állomány lelkiállapotáról a történések kapcsán.

 

Arról sem szeretnék irni, hogy mi a mi véleményünk a történésekről, a kilátásokról, Magyarország közállapotairól! Önök magyarokként, magyar embereket, magyar családokat próbálnak megmenteni a hajléktalanságtól.

 

Mi magyar emberekként, magyar rendőrökként lettünk önök ellen kivezényelve! Az állomány túlnyomó többsége (parancsnokoktól a legényekig-leányokig), frusztrált állapotban fogadja ezeket a kivezényléseket, amiknek szívünk szerint nem engedelmeskednénk!

Nem mentségeket keresek a rendőri állomány számára!

 

A legtöbben azt reméljük, hogy ez a szembenállás tisztességes magyar ember és magyar rendőr között nemsokára véget ér. Amennyiben önöknek bármilyen sérelmet okoztunk, azért én most bocsánatot kérek minden tisztességes társam nevében is.

 

Sok sikert kivánva önöknek: egy magyar rendőr

 


A továbbiakban pedig, azon kívűl, hogy igencsak üdvözöljük, további kiegészítés és kommentár nélkül közöljük a ReD-Help hozzászólását:


R-H komment:


Sokan vádolnak minket, ezt a portált is konkrétan, hogy bolsevik lap vagyunk (és ha az?), ezért most egy idevágó, messze nem bolsevik idézettel kezdem: “Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.” – Máté 6:24

 

A levél írójának feltétlen tisztelete mellett az a véleményem, hogy ez a bibliai mondás itt és most nagyon helytálló! Mert szent meggyőződésem, hogy a rendőr nem arra esküdött fel, hogy azok mellé álljon, akik a Gonoszt szolgálják! Minden diktatúra addig tart, ameddig feltétlenül bírja a fegyveres testületek támogatottságát.

 

Önök, rendőrök ezért itt és most éppen hogy a megkerülhetetlen, kulcsfontosságú résztvevői az eseményeknek, még ha csak vétlenül csöppentek bele az események sodrába, akkor is.

 

Azt is tudom én is személy szerint (elég jól értesült lévén a dolgokról), hogy nyilván felléphettek volna akár keményebben is az “ellenállókkal” szemben, mint ahogy annek idején, 2006-ban ezt meg is tették többen. Itt is most afféle húzd meg – ereszd meg játék folyt, tudom. Amennyire csak lehetett, nyilván Önök is vigyáztak, hogy ne legyen legalább személyi sérülés, egy ilyen akció során. De éppen Ön, a levél írója jelezte, hogy reméli, ez az állapot hamarosan véget ér.

 

Könyörgöm: mikor, és miért érne véget?

 

Azt kell mondjam: a megoldás kulcsa éppen Önöknél van, ha kis szikrányi emberség van, akkor megtagadják a parancsot, és azonnal leszerel, lelkiismereti okokra hivatkozva. Igen, mert ez háború a magyar nemzet ellen, ezt Önöknek is látniuk kell! A háború pedig áldozatok nélkül nem megy!

 

Az otthonvédők már beáldozták magukat, többen, mert eljárások sora indult ellenük, “bepiszkították” a renomét többen is közülük, ráadásul másokért, akiket sosem ismertek, de ezen túl egy másik, igazi nemes célért: a HAZÁÉRT!

 

Ők, az OTTHONVÉDŐK, az első áldozatai éppen ennek a harcnak, ami értünk, mindnyájunkért folyik, így ÖNÖKÉRT IS természetesen! Az Otthonvédők már bizonyítottak, hoztak áldozatot, ezért véleményem szerint most éppen hogy Önökön a sor, hogy áldozatot hozzanak!

 

Egy diktatúrával szembeni kiállás első lépcsője lenne, ha a karhatalom megtagadná az engedelmességet egy hasonló esetben, mivel SEHOL A VILÁGON NEM HASZNÁLJÁK A RENDŐRSÉGET ILYEN CÉLRA, csak ha konkrét terrorcselekmény gyanúja áll fenn, mint az volt nemrég Németországban, ahol robbantással fenyegetőzött a kilakoltatott bérlő!

 

Egyszer és mindenkorra: NEM A RENDŐRSÉG FELADATA egy végrehajtó, vagyis: egy magánszemély jogérvényesítése, mivel az nem a köz javára való cselekedet, ha egy bérleményből, vagy más ingatlanból az utcára tesznek családokat! Ez abszurdum!

 

Tehát, egyszer és mindenkorra: Önöket, rendőröket igenis felelősség terhel a korábbi, és a mostani, ill. a még hátralévő hasonló események eldurvulásával kapcsoaltban, mivel a teljesen nyilvánvalóan embertelen, szegényellenes intézkedést foganatosító MAGÁNSZEMÉLY mellett sorakoznak fel, ÉS SOHA NEM SORAKOZNAK FEL A KILAKOLTATOTT VÉDELMÉBEN!

 

Megkérdezem: miért?

 

Miért előbbvaló érték az Önök számára egy végrehajtó, mint egy átlagos, szegény magyar család sorsa?

Mindenesetre, köszönjük az Ön levelét, és természetesen külön köszönjük, hogy fontosnak tartotta elmondani, hogy nem ért egyet az intézkedésekkel. De ne feledje a történelmi példát: a nürnbergi per leghíresebb mondatát: ÉN PARANCSRA CSELEKDETEM! És az utókor pedig MEGÍTÉL!

 

Bal-RadRed-Help

További hírek

  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Egy lapra feltenni mindent
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Az álló vonat nem szolgáltatás
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  9 év alatt 9 milliárd csúszott NER-közeli művészekhez
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Júliustól nem lesz szülészet a Keszthelyi Kórházban
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Máris áremelkedés várható a kötelező akciózás eltörlése után
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Itt mindenkinek elment a józan esze...?
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  A választás legnagyobb vesztesei
2024. 06. 26. 14:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport