ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Szegény Orbán új terroristáját, Póka Lászlót kérdeztük

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2021.10.27.
 Szerda
Ma Szabina napja van.
Holnap Simon napja lesz.
   EUR árfolyam
   365,34 Ft
   CHF árfolyam
   343,15 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 09. 28. 11:10     


Szegény Orbán új terroristáját, Póka Lászlót kérdeztük
Póka László duplán lett nemzeti hős, mikor az ingyen otthonvédő emberjogi és polgárjogi aktivistát, a Nem adom a házamat vezetőjét azért, mert egy csányista banküveg betörését bejelentette, terrorcselekménnyel fenyegetésért bebörtönözték.

Póka László duplán lett nemzeti hős, mikor az ingyenesen otthonvédő emberjogi és polgárjogi aktivistát, a Nem adom a házamat vezetőjét azért, mert egy csányista banküveg betörését bejelentette, terrorcselekménnyel fenyegetésért bebörtönözték.

 

Molnár F. Árpád cikke

Munkatárs: Kovács Adrienn Nikoletta

 


Szegény Orbán Viktor, akit a világsajtó visszatérően diktátornak, cezaromániás fasisztoidnak, máskor egyszerűen elmebetegnek nevez, szó szerint Csányi Sándor OTP-vezér erőszakos és fenyegető nyomására (amit terrorcselekménynek hívunk, amikor akarunk és le is tartóztatjuk, amint megtehetjük és kedvünk tartja, tehát ennek a Csányinak az erőszakos és fenyegető magatartására) a hajléktalanok szerint is csak a párt rendőrségeként működő Orbán-rendőrség házkutatást tartott, elhurcolta, majd 30 napos előzetes letartóztatás kilátásba helyezésével 72 órára őrizetbe vette Póka Lászlót, Magyarország két legnagyobb otthonvédőjének egyikét, aki a "Nem adom a házamat" nevű emberjogvédő mozgalom nonprofit és a lakosságért ingyen dolgozó vezetője.

Az Orbán-párt rendőrsége ezzel is megpróbálta megfélemlíteni és elrettenteni a Magyar Köztársaság 10 millió lakosát (akiknek pénzéből glasszálnak Orbán egyenruhába öltöztetett terroristái), hogy soha többet, senki ne merjen tüntetni vagy követelni sem mások, sem saját jogaiért és életéért. A lakossági tömegek megfélemlítésének célja egyébként azonos a Büntető Törvénykönyvben (Btk.) Terrorcselekményként definiált bűntettel, amiért egy ilyen bankári, kormányfői vagy rendőrbűnözői intézkedés elkövetője 10 évtől 20 évig terjedő vagy életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő. S hogy miért is van nekünk ilyen könnyű dolgunk: hát azért, mert Orbán Viktor a politikai üldözésekkel - a titkosszolgálati szakkifejezést idézve - Delta-projecteket képez, akik megtanulják, hogy a törvényt - amikor pozícióba kerülnek - olyankor is értelmezhetik az ilyen vérszívó, közpénzen parazitáskodó politikai és rendőrbűnözők vesztére, amikor egyébként az a törvény nem állt volna meg. Csakhogy már régen az a helyzet, hogy nagyon, nagyon, nagyon sokszor megállt!

Póka László ismét hős lett, amikor Terrorcselekménnyel fenyegetés bűntettének orbán-párti és bankárvádjával erőszakkal elhurcolták és bezárták. Indoklásul a párt rendőrsége nem azzal érvelt, ami történt, hogy mert az OTP (feljelentés formájában) odaszólt nekik - márpedig ha egy extrém milliárdos bankvezér, mint Csányi Sándor odaszól nekik, akkor minden rendőrbűnözőnek hasra esni kell -, hanem azzal, hogy az OTP szólt nekik, ezért rájöttek, hogy Póka László Terrorcselekménnyel fenyegetett, amikor azt mondta: ha nem állítják meg a kilakoltatásokat (amibe rengetegen belehaltak és nagyon sokan fognak), akkor egy üveg látja kárát. Nevezetesen egy bankkirakat, aminek jogai és élete védelme feltétlen elsődleges Orbániádában az emberi egészség és az emberéletek védelméhez képest. Olyan rendőr-pártállamról beszélünk, ahol Orbán Viktor és bűnöző oligarcha bandája szó szerint a kukába dobta, amit egész életünkben, minden rendszer és kormány alatt belénk neveltek, a Kádár-rendszer szocializmusától a kapitalizmusig bezárólag, hogy: A LEGFŐBB ÉRTÉK AZ EMBER!

Erre jönnek ezek a senkik (a párt gyomorforgató bűnöző rendőrségére gondolok, akiktől tavaly a szó legszorosabb értelmében elhánytam magam az utcán), jönnek ezek a nímandok, ezek a vérszívók, ezek a rusnya, undorító és primitív reakciókra halmozottan hajlamos agresszív, mániákusan hazudozó, megbízhatatlan paraziták, ezek az ingyenélő szociopata pártkocsma-töltelékek, és nagy csinnadrattával, az általunk megítélt életfogytiglanjaiktól sem tartva elkezdik az életvédelmet - Csányi Sándor kirakatüvegére hivatkozva - terroristázni, ráadásul a mi pénzünkből, közpénzből! Az általuk tömeges elhalálozásra ítélt nép hullahegyeinek tetején állva!

Bencsik András angyali értékrendű rendőrterroristáitól, akikre megáll a Btk. szerinti Népirtás életfogytos bűntette, az embernek a gálája fordul ki!

Póka Lászlóval a napokban egy tüntetésen találkoztunk, ahol sok egyéb mellett Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke, minden magyarok leghatékonyabb otthonvédője is üdvözölt minket. Póka László mindig - a rendőri szakzsargont idézve - ha nem is szakszerűtlenül, de aránytalanul jól bánt az életfogytiglanra érett közpénz-parazita rendőrbűnözőkkel, mindig szépeket mondva nekik a kilakoltatásokon is, miközben egyik emberjogvédőt és újságírót a másik után hurcolták el brutális, fasiszta módszerekkel és körülmények között, minden filmfelvétel ellenére is pintér sándoros és orbán viktoros megszállott hazudozással és hamis vádakkal. Póka László a fogva tartása kapcsán is - megőrizve toleráns szerető kedvességét vagy naiv jóhiszeműségét - a következőket nyilatkozta:

- Az Aradi úton, a Készenléti Rendőrség fogdájában voltunk. Olyan nagy probléma nem volt, de rendőri vezetők megkértek, hogy ne beszéljek arról, hogy velem jól bántak, mert még bajuk lesz a rendőröknek. Egyébként tényleg jól bántak velem, odafigyeltek rá, főleg úgy, hogy kiderült, hogy terrorizmussal való fenyegetés miatt vagyok bent és mikor megtudták, hogy mindez egy bankkirakat betörése miatt volt, akkor halálra röhögték magukat. Nem értették, hogy miért történt ez a dolog. A legkellemetlenebb ennek a büntetési tételeivel való fenyegetés volt, ez a 2-től 8 év, ami akár meg is állhatná a helyét, hogyha komolyan venné a bíróság ezt a vádat, de a 30 napos előzetesnél, a tárgyaláson a bírónő szó szerint kiröhögte őket és azt mondta, hogy ez egy hülyeség.

Molnár F. Árpád (riporter) kérdése:
- Mi a véleményed arról a rendszerről, mert akkor ennyi erővel azt is le lehetne ültetni terrorizmussal való fenyegetés miatt, aki mondjuk bejelenti, hogy amennyiben Orbán Viktor nem állítja le a kilakoltatásokat, ami ugye emberéletekbe kerül, akkor pl. bemegy a Városligetbe és egy rejtett bokorban - ami szintén törvénytelen - mondjuk odapisil. És ez is terrorcselekménnyel fenyegetés lenne, hiszen emberéletek védelméhez kötötte a titkos vizelést, ezért ez a kettő, hogy emberéletek védelme és titkos vizelés a jogértelmezésük szerint ugyancsak Terrorcselekménnyel fenyegetés bűntette, ezért 2-től 8 évig terjedően büntetendő. Mi a véleményed erről az ütődött törvényi értelmezésről?

Póka László válasza:
- Hát egy teljes baromság, hogy ezekről beszélnünk kell. Én a fogdában azon gondolkodtam végig, hogy az összes gazda, aki követelt valamit és utána mondjuk trágyát vagy dinnyét borított az útra, az nem csak fenyegetett, hanem valódi terrorcselekményt követett el, hogyha ebből kiindulunk és mindegyiknek 10-től 20 évig kellene most börtönben lenni. Azt mondta a bíró, hogy gyakorlatilag akkor a demokrácia vége lenne, hogyha ilyesmi miatt el lehetne valakit ítélni, hiszen a demokrácia arról szól, hogy kimondjuk a véleményünket, követelünk valamit és ha nem kapjuk meg, újabb tüntetéseket, demonstrációkat, akciókat, éhségsztrájkot, kilakoltatásoknál a családok védelmét helyezzük kilátásba. Tehát itt lenne vége, tehát onnantól lehúzhatjuk a rolót, hogyha komolyan gondolják, hogy az ilyesmi puszta említése is terrorcselekménnyel fenyegetés, mert akkor az elkövetése meg terrorizmus.

Orbán Viktort a világ nyugati, demokratikusabb része már régóta nem kívánatos (persona non grata) és súlyosan beteg, legalább halmozott személyiségzavarokkal, úgynevezett perszonopátiákkal sújtott mentális szociopata sérültnek tartja, minthogy minimum ez a valóság, ha a miniszterelnök netán nem elmebeteg. Közben a lakossági életvédelem Hír tv-s szintű rosszindulatú, pártszolgálatos, csőcselék és söpredék lejáratási szándékában és módszereiben ráismerhetünk azon elnöki diktatúrák diktátorainak retorikájára, amik lassan kizárólag hajlandók szóba állni a súlyosan beteg és megroggyant mentális állapotú magyar miniszterelnökkel, minthogy Orbán Viktor számára kizárólag ezen tömeggyilkos elnöki diktátorok, ezen tömeggyilkos szociopata bűnözőknek pedig kizárólag Orbán Viktor szalonképes. Más ugyanis nem igazán akar velük szóba állni sem.

Az angyali értékrendhez legközelebb állók tehát az angyali felé, a Sátán leggyalázatosabb elnökbűnözői pedig a Sátán legundorítóbb és mentálisan legbetegebb diktátoraihoz és despotáihoz csapódtak.

 

 

2013.09.28.;

Budapest, Hungary.


További hírek

  Ezek teljesen hülyék: az Elk*rtuk című film blődségét hírként tálalta a közmédia – szerintük Dobrev adott parancsot a szemkilövetésre
2021. 10. 27. 20:23 hirhatar.hu
  Két zuglói MSZP-s átigazol a DK-ba, így a Gyurcsány-pártnak lesz többségi frakciója
2021. 10. 27. 20:23 hirhatar.hu
  Szlávik János: Egészen biztos, hogy valamit tenni kell, ha tovább romlik a helyzet
2021. 10. 27. 20:23 hirhatar.hu
  Cserhalmi: Azt mondják Árpa Attilára, hogy színész. Akkor mi vagyok én...?
2021. 10. 24. 19:57 hirhatar.hu
  Meghalt a Jászai Mari-díjas színművész, Venczel Vera
2021. 10. 24. 19:57 hirhatar.hu
  Az összefogásról és a kormányváltásról szólt az október 23-ai ellenzéki nagygyűlés
2021. 10. 24. 19:57 hirhatar.hu
  Bauer Tamás: Tiszták...?
2021. 10. 21. 19:35 hirhatar.hu
  Színre lépett Bajnai Gordon is: 20 ezer embert toboroz
2021. 10. 21. 19:35 hirhatar.hu
  Karácsony Gergely elárulta, mivel "zsarolta" Gyurcsány Ferenc
2021. 10. 21. 19:35 hirhatar.hu
  Romlanak a fertőzési adatok: 1 668 új fertőzöttet igazoltak, elhunyt 30 beteg
2021. 10. 20. 19:51 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport