ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Tukacs István (MSZP) a NAV leleplezője ellen

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.05.29.
 Szerda
Ma Magdolna napja van.
Holnap Zsanett, Janka napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,95 Ft
   CHF árfolyam
   389,20 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 18. 19:38     


Tukacs István (MSZP) a NAV leleplezője ellen
Meglehetősen furcsa nyilatkozatokat tett Tukacs István MSZP-s képviselő a NAV-ot leleplező adóellenőr, Horváth András vonatkozásában, mint aki hitelteleníteni akarja a leleplező Horváth András szavait.

Meglehetősen furcsa nyilatkozatokat tett Tukacs István MSZP-s képviselő a NAV-ot leleplező adóellenőr, Horváth András vonatkozásában, mint aki hitelteleníteni akarja a leleplező Horváth András szavait.


Meglehetősen furcsa nyilatkozatokat tett Tukacs István, az MSZP országgyűlési képviselője Rónai Egon "ATV Start" című mai, 18-ai műsorában a NAV-ot leleplező adóellenőr, Horváth András vonatkozásában, mint aki hitelteleníteni akarja a leleplező Horváth András szavait.

Tukacs István kifogásolja és össze-vissza ragozza, hogy Horváth András, a NAV ellenőrzési koordinátora miért most tett feljelentést, miért nem évekkel korábban, ha egyszer azt állítja, hogy az MSZP ideje alatt is hasonló volt a helyzet. Tukacs István azt mondja, hogy Horváth András megtalálhatta volna a törvényi lehetőséget arra, hogy feljelentését véghez vigye.

Tukacs Istvánt hadd világosítsuk fel: itt nagyon sokan, ezrével tettük és tesszük a feljelentéseket mindenféle bűnügyben és maffiaügyben, de a nyilvánvaló és filmfelvételekkel bizonyított bűnügyekben is 1-2 % maximum az esélye annak, hogy ebben a banditaállamban egyáltalán egy látszatnyomozás megindul. Mint országgyűlési képviselő, ezzel bizonyára ő is tökéletesen tisztában van, ahogyan vannak olyan országgyűlési pártok, amelyek képviselői nem is szoktak nekünk demokráciáról és törvényes államról hadoválni, amikor beszélünk velük, mivel olyasmit, hogy itt törvényes rend működik, és akinek baja van, forduljon a rendőrséghez vagy az ügyészséghez, komoly ember nem mond, sem az, aki a lakosság tagjaival érdemben, pózok nélkül érintkezik, mivel ma már minden politikával foglalkozó honpolgár is tudja, aki képviselőkkel érdemben találkozik, hogy gyakorlatilag semmilyen téren, semmilyen bűncselekményben nem várható el ettől az államtól törvényes működés és jog-, valamint törvényszolgáltatás. Hogy az igazságszolgáltatásról már ne is beszéljünk.

Mi sem akarunk találgatni, hogy Tukacs István úr miért vonja ilyen gyermeteg, együgyű népi módszerekkel kétségbe a NAV leleplezőjének állításait (hogy pártjának akar ártani vagy éppen annak ügyeit elkenni), mikor Tukacs István nyilván nagyon jól tudja - mert mi is tudjuk -, hogy sokkal rosszabb a helyzet annál, mint amit Horváth András adóellenőr felfedett. Mi újságírókként gyakran találkozunk adóbűnügyekkel, ahogyan azzal is, hogy a legegyszerűbb adóellenőrök is tarifákkal dolgoznak, az adónyomozók pedig egészen kis népi bolhákhoz is gyakran azzal szállnak ki, hogy van itt ez a baj, de 30 ezerért, 50 ezerért ez a probléma vagy bűnügy el fog tűnni, el fog felejtődni és soha többet, más esetekben legalább jó pár esztendőre megszűnik problémának lenni. Mert a NAV-nál megfogják a terhelő anyagot, beejtik a szekrény mögé vagy a csekély pénzösszegért már meghamisítják a bizonyítékokat.

És a hatalmas pénzes ügyekben? Az MSZP-sek talán nem pénzből, hanem demokráciából élnek? Akik ugyanis demokráciából élnek, megismerszenek az ellenük folytatott eljárásokból és házkutatásokból, na meg abból, hogy nem hívják meg őket sem jobb-, sem baloldali tévéműsorokba.

Tukacs István talán nem akar emlékezni, amikor legalább hallomásból - én személyes feljelentéseimmel is - találkozhatott olyan esetekkel, amikor pl. a multicég összes forgalomba hozott terméke működésképtelen volt, de annak ellenére, hogy a NAV-nak írt feljelentésemben közöltem, hogy médiaalapító-főszerkesztő vagyok, nyilvános cirkusz van az ügyből és további médiahírek lesznek belőle, mégis úgy válaszoltak, hogy kiszálltak a multicéghez, amiről azt hazudták, hogy az eszközök - egyik esetben pl. digitális rádiókról volt szó - teljesen hibátlanul működnek. Ekkor már népi hagyománya volt az Interneten is annak, hogy Tukacs úr APEH-ja (a NAV korábbi neve) által tökéleteseknek talált elektronikai eszközök egyáltalán nem működtek, amely pedig igen, a megvételétől számított maximum pár órán belül elromlott!

Ha pedig Tukacs István azt kérdezi, miért nem tett Horváth András NAV-ellenőr eddig feljelentést, akkor ne játssza a népi színvonalú, tudatlan csodálkozót, mert tudja ő nagyon jól, hogy ennek ezer oka lehet: pl. Horváth Andrásban még nem érett meg az, hogy felszámolja egész eddigi életét, vagy mert rendezettebbek voltak a családi körülményei és túl sok veszíteni valója lett volna, vagy nem voltak olyan rendezettek, ezért nem foglalkozott vele és nem kereste maga ellen még ezt a bajt is, vagy mostanra haragudott meg a NAV-ra, mert betelt nála a pohár stb. Ezer és ezer oka van annak, hogy valaki miért tesz vagy nem tesz feljelentést és miért nem forgatja fel fenekestől az addig békés és nyugodt, hétköznapi és stabil, havi fizetéses életét.

Kérdezze meg pl. Tukacs István, mi miért nem teszünk mindannyiszor feljelentést, amikor MSZP-s bűnügyekkel találkozunk? Szaladjunk talán minden elénk kerülő bűnüggyel a rendőrséghez? Mindenkit és minden céget, valamint pártot jelentsünk fel, akiről bűncselekményről szerzünk tudomást? Vagy üljünk rá ezekre az ügyekre, ahogyan Horváth András és tegyük el, mint a titkosszolgálatok, a legtöbbjét úgy, hogy soha nem fogjuk nyilvánosságra hozni, a többit meg akképpen, hogy majd akkor kerül nyilvánosságra, ha az idő úgy kívánja. Gondolom, Tukacs István sem csodálkozik MSZP-s országgyűlési képviselő létére, ha bűntettekről értesül akár a saját pártjából, akár a Fidesz vagy bármely másik párt és politikusai részéről, hiszen a bűnözés ebben a banditaállamban a napi munka része és a megszokott életvitel alfája és omegája.

Úgyhogy ne csodálkozzon annyira és ne lobbizzon a mi ezermilliárdjaink évről évre való további elsikkasztásáért, mert nem mindenki népi idióta, hogy a nyilvánvaló tényekről ilyen átlátszó, üres, a legalacsonyabb szintű népi butaságot imitáló verbális eszközökkel le lehetne kapcsolni, és jelentéktelenné lehetne tenni egy ilyen súlyos bűntett-sorozatot, amiről Horváth András NAV-ellenőr úr is tudja, hogy messze-messze sokkal rosszabb a helyzet és nagyon jól tudja ő is, mennyi mindent hallgatott el, amikről mindannyian tudunk.

Bizonyára nem csodálkozásra méltó Tukacs István úrnak - hogy egyet említsek a tengernyi-féle, interkontinentális szinten adórabló magyarországi bűntettekből - a Józsefvárosi piac esete, amely Pintér Sándornak adózza a kendőzetlen multimilliókat (miután erőszakos bűntettekkel lenyúlta Tasnádi Pétertől), cserébe pedig a Pintér-piac a világ legnagyobb cégeinek logójával ellátott hamisított termékeket árulhatja, abszolút nyíltan és totálisan nyilvánosan, bezárva egyébként a sokkolóig, a bejáratnál kiáltva hirdetett hamis számlákig és engedély nélküli gázspray-kig, viperákig, továbbá a lőfegyverekig - ha pedig Tukacs úr beszédbe elegyedik Pintér Sándor úr kikiáltójával, akkor - a kézigránátokig. A napi NAV-munka része, hogy bizony, senki nem tud úgy feljelentést tenni az adóhatóságnál, hogy Pintér Sándor óriásmaffia piacára lecsapjanak és lefoglalják az aznapi, sok százmilliós, netán milliárdos hamis árukészlet legalább egy halvány részét. Hallott már Tukacs úr arról, mennyire kabarészámba megy, amikor mi is megpróbáljuk rábeszélni a gyáva NAV-osokat, hogy üssenek rajta a Józsefvárosi piacon? Milyen vígjátékfilmekbe illő jelenetek játszódnak le a nem létező törvény őrei részéről, csakhogy ne kerüljenek szembe sem velünk, sem saját NAV-os főnökeikkel, sem Pintér Sándorral?

Tényleg: mennyire tartja Tukacs úr helyénvalónak, hogy ha (öltöny és nyakkendő nélkül) kimegy szépen a Józsefvárosi piacra és megkérdezi voltaképpen bármelyik kínait, hogy ez a piac a Pintér Sándoré-e, akkor jó eséllyel a kínaiak 100 %-a ezt rögtön be fogja ismerni, ha pedig rákérdez, hogy neki kell-e kifizetni a védelmi pénzeket, a legtöbb esetben arra is gyorsan megkapja az igenlő választ. Velünk legalábbis ez még olyankor is így volt, ha nem tanúk nélkül, hanem egy kisebb flottával állítottunk a piacra, ahol engem amúgy is gyakran már riadóláncban fogad a maffia, tekintettel Pintér Sándorral való, lassan másfél évtizedes háborúmra.

Legutóbbi feljelentés-sorozatunkra pl. sikerült ugyan kiharcolnom, hogy hivatalos formában is kihallgassanak a NAV-nál, de azt nem sikerült elérni a NAV-os pánikhangulatban, hogy Pintér Sándor neve leírásra kerüljön. Az adórendőrök addig nem nyugodtak, amíg nem vagyok hajlandó jóváhagyni, hogy ők bizony nem merik leírni Magyarország egyes számú keresztapájának nevét. Úgy tesz-e Tukacs úr, mint aki ámulva értesül erről vagy nem úgy tesz, de bizony az általam megnevezett tanúkat sem voltak hajlandók beidézni a NAV-hoz a Józsefvárosi piac termékhamisítási, hamis áruforgalmi stb. bűntetteinek leleplezésére, hiába rögzíttettem, hogy akiket megneveztem (telefonszámokkal stb.), mint szemtanúkat és fültanúkat, kifejezetten tanúskodni akarnak.

S hogy a rengeteg ügyből soha, semmit nem vállal fel az ellenzék? Ja, Tukacs úr, talán nem kellene mindent és mindenkit eladni és a Fidesszel elboltolni! Hanem amikor az MSZP ölébe hullnak a tengernyi Fidesz-botrányok, talán nem az eltitkolás, a közös elhallgatás lenne az ellenzék állandósult tehetségtelenségének örök bizonysága!

De hagyjuk a milliárdokat és az ezermilliárdokat, meg a jéghegy köztudott csúcsait. Tukacs úr és társai pedig tanuljanak Orbán Viktortól, hogyan kell választásokat nyerni, mert kommunikációik és stratégiáik kész választási katasztrófa. Pedig az orruk előtt van éjjel-nappal a Fidesz összes kommunikációs módszere, hogyan kell megőrjíteni egy országot, ahogyan a NAV évtizedes bűntettei is mindig az orruk előtt sorakoztak.

Egy lovon ülni is tudni kell ám, nem elég, ha az ember valahogyan ráhajítja a pártlogót, ha pedig eléri a nyerget is, akkor fordítva ült fel és úgy kezd el vágtatni. Hát nem prófétai kijelentés volt Európa demokratikus sereghajtója, Orbán Viktor részéről, amikor kijelentette: az ellenzéknek nincs meg az intelligenciája ahhoz, hogy győzzön?

De bizony!

 

Cikk: Molnár F. Árpád


További hírek

  Kizárták az RMDSZ-t a román kormánykoalícióból Orbán tusványosi beszéde miatt
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Több villamos lesz Budapesten
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Tíz éve szellemtanya a battonyai szellemfalu
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Hozd magad a Szigeten!
2024. 05. 20. 10:38 hirhatar.hu
  Összművészeti programkavalkád a Dunakanyarban: jön a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
2024. 05. 17. 15:12 hirhatar.hu
  Legendás szupersztárt, a „pop örökös királynőjét”, valamint megannyi fejlesztést, újítást jelentett be a Sziget
2024. 05. 16. 18:26 hirhatar.hu
  Cserhalmi György is nekiment Vidnyánszkynak Kulka miatt
2024. 05. 12. 10:09 hirhatar.hu
  Kalandozás a Börzsöny nyugati felén
2024. 05. 12. 10:09 hirhatar.hu
  Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
2024. 05. 12. 10:08 hirhatar.hu
  Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
2024. 05. 04. 09:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport