ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Üzlettársai feldarabolására készült a fideszes ügyvéd

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2019.11.14.
 Csütörtök
Ma Aliz napja van.
Holnap Albert, Lipót napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,95 Ft
   CHF árfolyam
   307,22 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 04. 12. 17:14     


Üzlettársai feldarabolására készült a fideszes ügyvéd
A Terrorelhárítás ütött rajta Hudvágner Tamás, korábbi fideszes önkormányzati képviselőn és három társán, miközben épp feldarabolni készültek az ügyvéd üzlettársait. A vállalkozóknak kétmilliárdos ingatlanüzlet miatt kellett volna meghalniuk.

A Terrorelhárítás ütött rajta Hudvágner Tamás, korábbi fideszes önkormányzati képviselőn és két társán, miközben épp feldarabolni készültek az ügyvéd üzlettársait. A vállalkozóknak egy kétmilliárdos ingatlanüzlet miatt kellett volna meghalniuk.


"Nincs lelkiismeretfurdalásom" - nyilatkozta Hudvágner Tamás, még amikor önkormányzati képviselősége alatt megszavazta saját magának (a fideszes elnökség jóváhagyásával) a veszprémi Dózsa tér jelentős részét, mindenféle pályáztatás nélkül.

 

Hudvágner Tamást jól ismerte a város, főleg akik jogi segítséget kértek tőle - állítja az Alsóörsi Hírhatár egyik veszprémi informátora, ugyanis az egész munkásságát átverések, zsarolások, kifosztások, közben pedig ingatlanpanamák jellemezték. 

 

Az informátor elmondása szerint tele, van a börtön olyan emberekkel akiknek Hudvágner Tamás jogi segítséget ígért, komoly pénzeket kaszírozott tőlük aztán cserbenhagyott, vagy egész egyszerűen a hatóság kezére játszott, így most elég sokan - finoman szólva is - fenik rá bent a "fogukat" a legfrissebb hírek hallatán.

 

Önkormányzati képviselőként illetve a város közbeszerzési döntőbizottságának szakértőjeként, Hudvágner ügyvéd úrnak feltehetően rálátása lehetett a környék olyan - beteg és idős - polgáraira akik család vagy örökös nélkül, de saját lakóingatlannal rendelkeztek. Ezeket a személyeket különböző ígéretekkel, eltartási és ahhoz hasonló szerződésekkel különböző otthonokban helyezte el, majd ingatlanjaikat cégeik megszerezték, és rendre piaci ár alatt értékesítették. Hudvágnerhez ezekben az időkben igen sokan jártak olcsó lakást venni, sőt előrendelésre is volt lehetőség az igények szerint. 

 

Dubai kapcsolatainak több projektet próbált kijárni a városban, ám ezek többnyire kudarcba fulladtak, de jegyzik a nevét, a helyi szinten komoly viszhangot kiváltó, aztán végül meg sem épült "design" parkolóház üzemeltetési joga miatt is, amit -  a jól ismert fideszes módszerrel - testvére és édesapja cégeinek juttatott. 

 

Az informátor szerint, a kedden elfogott társaságot éppen egy olyan személy dobta fel, akit korábban Hudvágner, terhelő információk birtokában zsarolt, sőt közel fél évre a börtönbe is juttatott. Az említett személy szabadulásakor felkereste a veszprémi rendőrség életvédelmi osztályát és beszámolt a zsarolás tényéről, illetve arról, hogy Hudvágner két személyt kíván hidegre tenni, sőt feldarabolni. A darabolás pedig éppen az ő feladata lett volna. 

 

Hudvágner Tamás - informátorunk szerint, a korábbi hatalmas lenyúlások és ingatlanpanamázások ellenére komoly pénzzavarral küzdött, a gyilkosság előtt tankolni is kölcsön kért - két üzlettársát akarta meggyilkoltatni, állítólag egy kétmilliárd forintos ingatlanüzlet miatt. A két férfit az ügyvéd, egy üzleti megbeszélés apropójával, egy ismerősének balatonfüzfői villájához csalta, ahol a gyilkosságot le szerette volna bonyolítani. Hudvágneren kívül a  helyszínen tartózkodott a villa tulajdonosa, az előbb már említett zsarolt (és a darabolásra felkért) illető továbbá egy arab férfi is, akinek a két üzlettárs telefonját kellett volna külföldre csempésznie, hogy azokról onnan hívásokat bonyolítsanak és így fedezzék a gyilkosságokat. 

 

A veszprémi rendőrség, a börtönből szabaduló, az ügyvéd által zsarolt illető feltáró beszámolója után, természetesen azonnal leadta a drótot a Terrorelhárításnak (TEK) és figyelni kezdte a gyanúsítottakat, sőt - információink szerint - magát az ingatlant is előre betechnikázták, ezért a horrorisztikus tettekre készülő fideszes ügyvéd elvileg minden mozzanatáról kép és hangfelvétel készült, ami - remélhetőleg - elégséges bizonyítékot fog szolgáltatni ahhoz, hogy ne csak mint felbújtót, hanem mint társtettest lehessen Hudvágner urat a kettős gyilkossági kísérletben felelősségre vonni. 

 

Az ígért rendőrségi sajtótájékoztató a cikk írásának időpontjában zajlik, a fejleményekről a frissítésben beszámolunk.

 

 

 

Cikk: Domján Tibor   Budapest, 2013.04.12.

 

 


További hírek

  DK-tag lett Kálmán Olga – s rögvest a párt által delegált fővárosi alpolgármester munkatársa lett
2019. 11. 10. 16:37 hirhatar.hu
  Pokorni 2.0: Nyilasbűnökkel vádolt nagyapja nevét lekapartatná a turulemlékműről a hegyvidéki polgármester
2019. 11. 10. 10:54 hirhatar.hu
  Kihallgatják a Ripost és az Origo főszerkesztőit a Donáth Annát támadó leszbikus rágalmazás miatt
2019. 11. 10. 10:54 hirhatar.hu
  Végleg eldőlt – Budapest nem lesz többé Orbán játékszere
2019. 11. 08. 12:58 hirhatar.hu
  Egyre nagyobb a feszültség a gellérthegyi játszóteret kihasználó árusok miatt
2019. 11. 07. 18:07 hirhatar.hu
  Józsefváros: Komcsizással reagált a bukott Fidesz az ellenzéki többségű testület békejobbjára
2019. 11. 07. 18:07 hirhatar.hu
  Máris bilincsben látná Demeter Mártát az újabb 9 évre a nyakunkba szabadított Polt főügyész
2019. 11. 05. 14:36 hirhatar.hu
  Kocsis Máté most bátran kijelentette, hogy 20 éven át bűnöző vezette Budapestet
2019. 11. 05. 14:35 hirhatar.hu
  Vidámparkja nincs Budapestnek, de 44 milliárdért trópusi mocsár és átköltöztetett elefántok biztosítják a pannon egzotikumot
2019. 11. 04. 11:58 hirhatar.hu
  Miközben Kövér valami vörösterrorról fröcsög, megbecstelenítették Károlyi szobrát
2019. 11. 02. 12:20 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport