ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Üzlettársai feldarabolására készült a fideszes ügyvéd

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2023.05.30.
 Kedd
Ma Zsanett, Janka napja van.
Holnap Angéla napja lesz.
   EUR árfolyam
   370,76 Ft
   CHF árfolyam
   382,78 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 04. 12. 17:14     


Üzlettársai feldarabolására készült a fideszes ügyvéd
A Terrorelhárítás ütött rajta Hudvágner Tamás, korábbi fideszes önkormányzati képviselőn és három társán, miközben épp feldarabolni készültek az ügyvéd üzlettársait. A vállalkozóknak kétmilliárdos ingatlanüzlet miatt kellett volna meghalniuk.

A Terrorelhárítás ütött rajta Hudvágner Tamás, korábbi fideszes önkormányzati képviselőn és két társán, miközben épp feldarabolni készültek az ügyvéd üzlettársait. A vállalkozóknak egy kétmilliárdos ingatlanüzlet miatt kellett volna meghalniuk.


"Nincs lelkiismeretfurdalásom" - nyilatkozta Hudvágner Tamás, még amikor önkormányzati képviselősége alatt megszavazta saját magának (a fideszes elnökség jóváhagyásával) a veszprémi Dózsa tér jelentős részét, mindenféle pályáztatás nélkül.

 

Hudvágner Tamást jól ismerte a város, főleg akik jogi segítséget kértek tőle - állítja az Alsóörsi Hírhatár egyik veszprémi informátora, ugyanis az egész munkásságát átverések, zsarolások, kifosztások, közben pedig ingatlanpanamák jellemezték. 

 

Az informátor elmondása szerint tele, van a börtön olyan emberekkel akiknek Hudvágner Tamás jogi segítséget ígért, komoly pénzeket kaszírozott tőlük aztán cserbenhagyott, vagy egész egyszerűen a hatóság kezére játszott, így most elég sokan - finoman szólva is - fenik rá bent a "fogukat" a legfrissebb hírek hallatán.

 

Önkormányzati képviselőként illetve a város közbeszerzési döntőbizottságának szakértőjeként, Hudvágner ügyvéd úrnak feltehetően rálátása lehetett a környék olyan - beteg és idős - polgáraira akik család vagy örökös nélkül, de saját lakóingatlannal rendelkeztek. Ezeket a személyeket különböző ígéretekkel, eltartási és ahhoz hasonló szerződésekkel különböző otthonokban helyezte el, majd ingatlanjaikat cégeik megszerezték, és rendre piaci ár alatt értékesítették. Hudvágnerhez ezekben az időkben igen sokan jártak olcsó lakást venni, sőt előrendelésre is volt lehetőség az igények szerint. 

 

Dubai kapcsolatainak több projektet próbált kijárni a városban, ám ezek többnyire kudarcba fulladtak, de jegyzik a nevét, a helyi szinten komoly viszhangot kiváltó, aztán végül meg sem épült "design" parkolóház üzemeltetési joga miatt is, amit -  a jól ismert fideszes módszerrel - testvére és édesapja cégeinek juttatott. 

 

Az informátor szerint, a kedden elfogott társaságot éppen egy olyan személy dobta fel, akit korábban Hudvágner, terhelő információk birtokában zsarolt, sőt közel fél évre a börtönbe is juttatott. Az említett személy szabadulásakor felkereste a veszprémi rendőrség életvédelmi osztályát és beszámolt a zsarolás tényéről, illetve arról, hogy Hudvágner két személyt kíván hidegre tenni, sőt feldarabolni. A darabolás pedig éppen az ő feladata lett volna. 

 

Hudvágner Tamás - informátorunk szerint, a korábbi hatalmas lenyúlások és ingatlanpanamázások ellenére komoly pénzzavarral küzdött, a gyilkosság előtt tankolni is kölcsön kért - két üzlettársát akarta meggyilkoltatni, állítólag egy kétmilliárd forintos ingatlanüzlet miatt. A két férfit az ügyvéd, egy üzleti megbeszélés apropójával, egy ismerősének balatonfüzfői villájához csalta, ahol a gyilkosságot le szerette volna bonyolítani. Hudvágneren kívül a  helyszínen tartózkodott a villa tulajdonosa, az előbb már említett zsarolt (és a darabolásra felkért) illető továbbá egy arab férfi is, akinek a két üzlettárs telefonját kellett volna külföldre csempésznie, hogy azokról onnan hívásokat bonyolítsanak és így fedezzék a gyilkosságokat. 

 

A veszprémi rendőrség, a börtönből szabaduló, az ügyvéd által zsarolt illető feltáró beszámolója után, természetesen azonnal leadta a drótot a Terrorelhárításnak (TEK) és figyelni kezdte a gyanúsítottakat, sőt - információink szerint - magát az ingatlant is előre betechnikázták, ezért a horrorisztikus tettekre készülő fideszes ügyvéd elvileg minden mozzanatáról kép és hangfelvétel készült, ami - remélhetőleg - elégséges bizonyítékot fog szolgáltatni ahhoz, hogy ne csak mint felbújtót, hanem mint társtettest lehessen Hudvágner urat a kettős gyilkossági kísérletben felelősségre vonni. 

 

Az ígért rendőrségi sajtótájékoztató a cikk írásának időpontjában zajlik, a fejleményekről a frissítésben beszámolunk.

 

 

 

Cikk: Domján Tibor   Budapest, 2013.04.12.

 

 


További hírek

  Ligeti György zenei univerzuma a Kodály Központban
2023. 05. 29. 02:56 pecsi-hirhatar.hu
  Milliárdos kapta meg az állami gondozott gyermekek kastélyát
2023. 05. 22. 19:25 hirhatar.hu
  Az uniós ügyészek szervezete alelnökükké választották Polt Pétert
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  Keményebben kellene fellépni a forgalmat akadályozó autókkal szemben
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  Pintér Sándor vizsgálatot indított a Gálvölgyi-ügy miatt
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  A Szent István parkban búcsúznak Vágó Istvántól
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  Egy kancsal racka lett az atlétikai VB kabalaállata
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  A Mészáros Lőrincre bízott vagyon egy év alatt 200 milliárddal hízott
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  Reagáltaka pedagógus szakszervezetek Rétvári Bence államtitkár „közvéleményt megtévesztő állításaira"
2023. 05. 06. 13:17 hirhatar.hu
  Három strasbourgi ítélet is elmarasztaltja a kormány gyalázatos menekültpolitikáját
2023. 05. 06. 13:17 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport