ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Wittner Mária: a hajléktalanokat üldözni kell

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.07.12.
 Péntek
Ma Izabella napja van.
Holnap Jenő napja lesz.
   EUR árfolyam
   392,92 Ft
   CHF árfolyam
   402,89 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 10. 02. 12:43     


Wittner Mária: a hajléktalanokat üldözni kell
Már a nácik között is megosztást kelt a hajdani 1956-os hős Wittner Mária, aki Orbán Viktor gépeként mindent megszavazott, amik a teljes lakosság szerint, a sztálinistáktól a hitleristákig maradéktalanul elfogadhatatlanok.

Már a nácik között is megosztást kelt a hajdani 1956-os hős Wittner Mária népszerűsége, aki Orbán Viktor közpénzen fizetett gombnyomogatójaként minden olyan törvényt is megszavazott, amik a teljes lakosság szerint, a politikai balszéltől a fasiszta jobbszélig, a sztálinistáktól a hitleristákig maradéktalanul elfogadhatatlanok.


Az 1956 után halára ítélt Wittner Mária sokáig egyfajta státusszimbólum volt. De ahogyan megszokhattuk, akik hajdan hősök voltak, idővel - így például a pénz és a pozíció hatására - mélységesen levitézlenek. Wittner Mária, Orbán Viktor közpénzes gombnyomogató droidjaként először a független szellemek, a keresztények és a demokraták (ezeknek tehát semmi köze az orbán-semjéni álkeresztényekhez és áldemokratákhoz) szimpátiáját és megbecsülését vesztette el, majd a szélsőjobboldal hívei is elkezdtek róla leválni, mert még Adolf Hitler számára sem voltak elfogadhatók azok a pl. szegényellenes intézkedések, amik Orbán Viktor feudalista és elnöki diktátor tébolyországlásának természetes dagonyázó és pöffeszkedő pöcegödre.

A nácik egy része felébredt Wittner Máriából, míg sokuknál legutóbb azzal vágta ki a biztosítékot hajdani rajongóinál, hogy kényelmesen megszavazta Orbán Viktor soron következő, világbotrányokat világbotrányokra okozó gyűlölettörvényét, mely szerint a hajléktalanságot nem felszámolni, hanem a hajléktalanokat üldözni kell. A gazdagoknak. Mint a feudalizmusban, meg az 1789-es Nagy Francia Forradalom előtt. A feudalista diktatúra törvény - melynek már az előzményei is bőven elegendők voltak arra, hogy Orbán Viktort és a magyar kormányt már a fél világ megvesse, kiközösítse és a legkülönfélébb szankciókkal sújtsa, Orbán Viktort pedig súlyos személyiségzavarokkal és szociopátiával, valamint paranoid pszichopátiával, időnként súlyos tudathasadásos elmebajjal, vagyis skizofréniával vádolja -, tehát az Orbán-törvény szerint mostantól akár az ország teljes területéről ki lehet tiltani azokat, akik úgy ülnek az utcán egy padon, hogy nincsen állandó lakcímük. Orbán Viktor és 240 darab, a lakosság iszonyatos milliárdjaiból jóllakatott és folyamatosan kitartott fideszes és úgynevezett kereszténydemokrata képviselője (3 függetlennek nevezett fidesz-közelivel) megszavazta, hogy az a szegény ember, aki a közpénzből dúsgazdag fideszes politikusok engedélye nélkül közterületen tartózkodik, pénzbüntetésre, ha pedig ezt szavazó polgárként nem tudja kifizetni a fideszes extrém milliomosok simicska-kasszájába, akkor ingyenes munkára (rabszolgamunkának hívják), vagy szabadságvesztésre kerüljön.

Persze, hiszen mocskos állatok azok, nem emberek! - vághatja rá egy talpig csizmadiás fideszes, de mi ne fideszes állat módjára, hanem a kocsma minőségű romagyilkosság-sorozatgyár Hír tv-vel szemben, továbbá a felcsúti feudalista kocsmafoci-drukkerekkel és a Magyar Nemzet nevű szennylap mániákusan hazudozó és gyűlölködő futballhuligánjaival ellentétben felsőrendű módon tekintsünk továbbra is a helyzetre, ahogyan egy kicsit is igazi fideszes már évek óta nem képes.

A szociológia és a pszichológia, valamint a pszichiátria alapjai közé tartozik, hogy az orbáni szociopátiával és egészen súlyos paranoid pszichopátiával (KLIKK!) kriminalizált szegény tízezrek egyrészt mély, gyógyíthatatlan sérüléseket, végleges lelki töréseket szenvednek (amikért majd úgy lehet őket kártéríteni - pl. a politikusok teljes vagyonát elkobozva -, ahogyan a Holocaust túlélőit), továbbá a pszichomechanika alapszabályai közé tartozik, hogy a szegénységük miatt megbélyegzett, mindenhonnan kirekesztett és megvetett, halmozottan politikai üldözött személyek kőkemény, acélos ellenállókká lesznek (amilyenek a gazdagokat szokták kardélre hányni a Világtörténelem megannyi korában és államában), aki pedig úgy alakul, abból nem ilyen pozitív, hanem orbánian negatív módon agresszív, a családokat, kicsinyeket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, időseket, betegeket, rokkantakat semmire nem becsülő és semmibe nem néző brutális és gátlástalan - tehát fideszes minőségű - szociopata bűnöző válik.

Pl. a Schobert Norbert által gyűlölt utcaszemét, amelyik megfosztva az emberhez méltó élettől, orbáni szociopata bűnözők és népirtó terroristák stílusáról, minőségéről és életviteléről vesz példát. És elkezd olyanná válni emiatt, mint pl. a kuruc.info. Igaz, általános felsőbbrendűsége okán nem akarja kiirtani az összes zsidót és az összes cigányt, mint a kuruc.info, mely korlátlanul fehér, maximum csoportosan megerőszakol és megöl valakit. De ennyit legalább sikerül elérnie ennek a gyülevész, Schobert Norbertek által uszított fasiszta, romák elleni sorozatgyilkos pszichopata hordának, amelynek orbáni frakciója évek óta kollektív bűnösséggel, csalással és bűnözéssel vádolja a teljes lakosságot, különösen a szegényeket, a betegeket, a családokat, az eladósodottakat, a cigányokat, a rokkantakat, a betegeket és a halálos betegeket, a tüntető egyetemistákat stb. Csak akik bölcsebbek Schobert Norbertnél, tudják, hogy a halálbüntetést nem lehet bevezetni olyan országban, amely az EU tagja - mert vagy civilizáció vagy külső sötétség -, olyanban sem, amelyben az emberölésért elítélteket igen gyakran utóbb felmentik azzal, hogy bocs, mégsem ők a tettesek, továbbá a bölcsek kizárnák, hogy civilek ellen halálbüntetést lehessen alkalmazni, hiszen az eszme, a sötétség és a legsúlyosabb bűnök és minták az olyan maffia és oligarcha kocsmákból erednek, amilyen Orbán Viktor és a világsajtóban is bandájaként emlegetett bandája. Nem is érthető, Schobert Norbert miért nem a valódi gengszterek és népirtó bűnözők ellen követeli a halálbüntetést és miért nem propagálja, hogy itt lenne az ideje bevezetni Orbán Viktor és bandája ellen a halálbüntetést. Persze, mindenki mersze és becsülete szerint foglal állást. Van, aki csak bolhákra mer - a náci vastapsok közepette - ugrálni, ahonnan meg pénzt remél, arról meg hallgat. Lehet, hogy Schobert Norbert egészségneveldéje kevesli az öngyilkosok és halálba kergetett hullahegyek számát is, amiképpen a népirtó fasiszta gaztett-törvényeket hozó elkövetőknek járó állami, közpénzfizetéseket is.

 


Schobert Norbert fehér, gazdag és egészségre neveli az utódait is: így pl. az olyan emberölések helyességére, amiket az ország legfőbb és leggazdagabb hóhérjai szavaznak meg: a lakosság tagjaiból válogatva áldozataikat. Pintér Sándor pl. Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekmény legfőbb szervezője és eltussolója, tehát Orbán Viktor örök ikerpárja. Ki ne akarná, hogy az ország tetejéről ők, ketten döntsék el, ki haljon meg és ki éljen? A hajléktalanokat hónapokkal ezelőtt már kérdeztük, akik közel 100%-os többséggel úgy vélekedtek: helyzetük és az igazság helyreállítása Orbán Viktor kivégzését mindenképpen megindokolta. A hajléktalanok gyakorlatilag 100 %-a kifejezetten szembesülni szeretne Orbán Viktor halálával. Nem tudni, Schobert Norbert mikor kezdi el - meri-e valaha - a cigányok helyett a keresztapa elleni "halált rá" propagandát.

 

Orbániáda bűnöző neveldéje ugyanis messzemenően kimerítheti a Büntető Törvénykönyv (Btk.) szerinti Népirtás és Terrorcselekmény bűntetteit, amikért külön-külön is életfogytig tartó fegyházbüntetés adható azoknak a multimilliomos kitartottaknak, akik ezt a szegényüldöző, világ szégyene fasiszta Holocaust-törvényt megszavazták.

Úgy vélem, nem lehet igazán európai az, aki ezeket a sátáni antikrisztusokat és júdási gonosztevőket nem akarja törvényes úton elítélni. Attól ember az ember, hogy kiáll fajtársai kicsinyeiért, kiáll, amikor gyengéket, védteleneket támadnak meg ilyen ocsmány és undorító, szó szerint gyomorforgató és visszataszító szörnyszülöttek és bármikor az életét is adja azért, hogy akár csupán egyetlen kiszolgáltatottat megvédjen a Sátán karmai elől.

Wittner Mária, akinek pártja és még megmaradt fasiszta hívei kedvéért a bíróság elrendelte Dániel Péter országos körözését és 72 órás őrizetbe vételét, hogy aztán bíróság előtt döntsön arról, szükséges-e 30 napos előzetes letartóztatásba helyezni, mert pár évvel ezelőtt beszólt Wittner Máriának egy közösségi oldalon, ez a Wittner Mária ugyanazzal a lendülettel, mint a náci háborús bűnözők, nyeglén aláírja és megnyomja a népirtó pszichopaták és terrorista multimilliomosok piros gombját hazánk szegény, szerencsétlen és kiszolgáltatott fiainak állami, szervezett bűnözői üldözésére, rabszolgamunkára vetésére és bebörtönzésére. Eközben, mint a nácik, olyan rühatkákkal és ágyi poloskákkal, valamint eddig gyakorlatilag csak a háborúk idején elszaporodott ruha tetvekkel elárasztott táborokba zsuppolná a lakosság iszonyú tömegeit, amilyenek azok a viszont tiszta magyarországi börtönök, amelyekbe csak éjszakára kell bemennie az elítéltnek, mert ekképpen tölti le jogerős börtönbüntetését.

Orbán Viktor és multimilliomos népirtó bandájának kényszertáborai, börtönszállói sokkal rosszabbak, mint a börtönök. A szegények választhatnak: vagy a tetves börtöntáborokba fekszenek, nappal is elkerülve Magyarország közterületeit, hiszen a gyűlölettörvény értelmében kitilthatók Magyarország teljes területéről is azok, akiknek nincsen saját lakása, vagy pedig mégis utcára mennek, amiért pedig szintén börtönbe zárják őket, ahol ugyancsak Orbán pribékjei és ócska, közpénzfizetett lakájai terrorizálják őket, hiszen az elnöki diktátor hozta ellenük a törvényt, kimondván: börtönbe való söpredék, haszontalan, semmire kellő csőcselék!

Ha Schobert Norbert úgy véli, hogy kell a halálbüntetés, akkor nosza, bele is kezdhet a cigányok elleni halálos gyűlöletuszítás helyett, tehát az ilyen faji betegségek helyett a sokkal egészségesebb kampányba, miszerint halál a népet üldöző, kizsákmányoló, megbetegítő, elnyomó, közpénz-kitartott, lakosságüldöző politikusokra! Akik rengeteg ember haláláért közvetlenül felelősek. És a cigányozás helyett máris újjal mutathat Schobert Norbert a lakosság egészsége és egészséges nevelése címén minden magyarok legtöbb halálos áldozatot követelő ámokfutójára, a világ minden civilizáltabb államában megvetett oligarchájára, Orbán Viktorra!

Látja valaki a lapok címlapján, hogy az egészségvédő Schobert Norbert már nem a cigányokat akarja megöletni, hanem a keresztapát? Ki hinné el, hogy van erre mersze és becsülete? Vagy mentális egészsége.

Wittner Mária és a Párt bírósága a szúnyogot megszűri, a tevekaravánt pedig elnyeli és nyeli és nyeli és nyeli folyamatosan. Dániel Péter beszólt egyszer, talán két évvel ezelőtt, ami olyan bűn, hogy ilyen miatt az egész ország ellen országos körözést kellene kiadni, hiszen a magyarok milliói őrjöngnek magukból kifordulva az Interneten, legalább tízezrek követelve a terrorista gyáros youtube-on a teljes cigányság és a teljes zsidóság kiirtását is, de ez a szánalmas, a világ javából kivetett közpénz-banda egy Facebook-kommentelő talán két mondatára mutogatva lát embert levadászni valót. Miközben a szúnyogot megszűrik, aközben mint a nácik, gyártják sátáni gyáraikban a családok, a 90 év feletti idősek, a rokkantak, a halálos betegek, a szegények, a hajléktalanok stb. elleni gyűlölet- és pogromtörvényeket. Az elnöki diktatúra ez, ahol a kimondott szót pártszimpátia szerint üldözik, a legsötétebb és legembertelenebb tetteket pedig hír tv-s és magyar nemzetes szennylapokban éljenzik. Az olyan Hír tv-kben, ahol nem is rejtik véka alá, hogy az otthonvédők számukra, orbánisták és a romagyilkosságokra uszítók számára ellenség. Abban az országban, ahol a nevében egészségvédő a cigányok ellen uszít és hatalmasra tátott szájjal nyeli az orbáni tevekaravánt, mely minden nap felvonul és végigtrappol fasiszta minőségű bakancsaival. Buzdítva és buzdítva - mint a Hír tv a romagyilkosságok megkezdése előtt és közben is - a lakosság származás szerinti, aztán vagyon szerinti, IQ szerinti, életkor, gyermekszám, betegség, nem szerinti stb. üldözésére.

Wittner Mária és megmaradt náci hívei Dániel Péter csuklóján látnák szívesen a bilincset. Én azonban nem mérek kettős mércével. Nálam a népirtás összemérhetetlenül nagyobb bűn, mint egy odavetett, évekkel ezelőtti sértés.

2008-ban én mentem oda Wittner Máriához, gratulálva neki élete tetteiért. S mert kötelességem, ha becsülöm az emberi életeket és hazám, valamint annak népének sorsát, ezért most is kénytelen volnék megérinteni. De most már nem azért, hogy kezet nyújtsak, mint 2008-ban tettem, hanem hogy a törvény nevében - mert ez a törvény és a törvény jó, mert védi a lakosság életét - a bilincs csattanjon a levitézlett, szegényüldöző, kilakoltató, a leginkább elesettek és száműzöttek bebörtönzését, mint az egykori Reichstag élősködői, lazán megszavazó Wittner Mária csuklóján.

És ahol a haza, a becsület, az erkölcs, az emberi életek védelme és a törvény kötelező kényszere miatt ott a bilincs helye Wittner Mária csuklóján, ott ugyanezen törvények és törvények és törvények miatt ott a helye Orbán Viktor összes országgyűlési lakája csuklóján is, mind a 240 közpénz-kitartott multimilliomosén, akik ezt az Emberiség-ellenes, elévülhetetlen merényletet és fasiszta bűntettet megszavazták. Ahol már megint, már megint, már megint a polgári lakosság ellen, annak jogfosztására, demoralizálására, lezüllesztésére, tönkre tételére, bebörtönzésére és tömegek kilátástalan halálba kergetésére adták le az általuk üldözöttek közpénz-milliárdjaiból mocskos, fasiszta voksaikat. A halottaknak kijáró közpénz-milliárdokból. Az ő hullahegyeik tetején tobzódva és gyűlölködve az élők és a halottak ellen.

Mindannyiunk esküdt ellenségeiként.

Örök gyalázat szálljon neveikre és életük megítélésére. Örök gyalázat minden utókorból.

Na, ki akarja vagy ki meri perre vinni?

 

Molnár F. Árpád


További hírek

  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Egy lapra feltenni mindent
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Az álló vonat nem szolgáltatás
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  9 év alatt 9 milliárd csúszott NER-közeli művészekhez
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Júliustól nem lesz szülészet a Keszthelyi Kórházban
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Máris áremelkedés várható a kötelező akciózás eltörlése után
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Itt mindenkinek elment a józan esze...?
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  A választás legnagyobb vesztesei
2024. 06. 26. 14:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport