. Ma Ervin napja van.
Abszolút győzelem a Koppány Csoport tisztújítóján
2013-10-07 12:17:18
Abszolút győzelem a Koppány Csoport tisztújítóján

Abszolút győzelem a Koppány Csoport tisztújítóján

Abszolút győzelmet aratva, teljesen egyhangúlag ismét a Koppány Csoport elnökévé választották Balogh Bélát, a hazai otthonvédelem legnagyobb hatású alakját. A Koppány terveiből és a nagygyűlésen elhangzottakból is idézünk.

Mint arról számos formában beszámoltunk, közvetlen, belső tanúbeszámolókból tudjuk, hogy a magyar titkosszolgálatok a Koppány Csoportot tartják Orbán Viktor bukásához és a kilakoltatások, valamint az ezzel járó tömeges elhalálozások megállításában a legfenyegetőbb ellenségnek, s mint az gyakorlatilag nyilvános, a Koppány Csoport - a sok száz vagy több ezer közül - a legmegfigyeltebb otthonvédő szervezet, tagjai pedig - a titkosszolgálatok részéről - a legbetechnikázottabbak az egész ország területén.

 

Szerkesztő: Molnár F. Árpád. Munkatárs: Domján Tibor.
Fotók: Molnár F. Árpád, Kulcsár Zoltán.

 


Nagygyűlést tartott tegnap a Koppány Csoport a budapesti Krisztina Hotelben, amely létszám szempontjából is valóban nagy gyűlésre sikeredett. A többek között tisztújító összejövetelre olyan, a médiából ismert és az orbáni politikai üldözésekkel igazi nemzeti hősökké tett, kilakoltatott családanyák is eljöttek, mint a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke), Szklenkáné Kovalcsik Enikő, Balázsné Mészáros Mariann vagy pl. a kilakoltatással fenyegetett, 8 gyermekes Csiki Andrea. Míg más országokban a nagycsaládosok az államtól kapnak ingyen lakást stb., addig Orbániádában a munkahelyeikről kirúgott vagy az állami felügyeletű devizahitelezés miatt fizetésképtelenségbe sodort nagycsaládosok az egyik legfőbb üldözöttek. Abban az orbáni és finkelsteini szörnyállamban, ahol a szociopata kormány multimilliárdosai a lábatlan nyomorékokat és a halálos betegeket is csaló gazembereknek, a munkanélkülivé váltakat és a hajléktalanokat deviáns, ingyenélő, lusta és munkakerülő bűnözőknek bélyegzik. Ők, a lakosság pénzén élősködő és meggazdagodott multimilliomosok és multimilliárdosok.

A nagygyűlés a Himnusszal kezdődött, amelyet a jelenlévők állva hallgattak végig.

Eztán Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke, minden magyarok legütőképesebb és legnevesebb otthonvédő szervezetének vezetője kezdte beszédét, aki sok egyéb mellett elmondta, hogy egyáltalán semmi haszna nincs az otthonvédelemből, erre a hónapra, októberre, az otthonvédelmi tevékenységei miatt megint börtön-behívót kapott, tehát semmi haszna nincs ebből, hanem azért csinálja, mert segíthet az embereknek, "aminél csodálatosabbat el sem tud képzelni". Mint mondotta: nem is az összefogásban, hanem az együttműködésben hisz. Szeretné továbbá, hogy a Koppány Csoport 2-300 fős magja egyetlen család legyen.

Balogh Béla elmondta, hogy a Koppány Csoport a legerősebb szervezet, amelynek hatására kevesebb lett a kilakoltatások és az öngyilkosságok száma, mert az emberek azt észlelik, hogy van remény, van mibe kapaszkodni.

Balogh Béla nagyon fontosnak tartja az elhivatottságot, amit többször hangsúlyozott is, ahogyan azt is, hogy vezető tisztséget csak olyanok vállaljanak, akikben ez az elhivatottság megvan.

Külön méltatta a nők elszántságát, akik bátran állják a sarat az állami, kormányzati rendőri erőszak ellenére.

Az ország és a bolygó szervezetei közül a Póka László által irányított, a "Nem adom a házamat" nevű mozgalmat emelte ki azzal, hogy ezt a szervezetet tudja a leginkább támogatni.

Balogh Béla után a debreceni Tóth Mihály állt mikrofon elé, aki bejelentette a Koppány Őr megalakítását, amely a Koppány Csoporton belüli kemény mag kemény magjából fog állni. A csapat tagjaitól - mondta katonásan Tóth Mihály - engedelmességet vár el és elvárja, hogy tudják, pl. egy-egy kilakoltatásnál hol a helyük. Tóth Mihály azt is elmondta, hogy sokan csatlakoznának a Koppány Csoporthoz vagy bármelyik másik szerveződéshez, akik csak arra várnak, hogy a tüntetések helyett a határozott tettek mezejére léphessenek. Sokan azért nem mozdulnak - állítja ő is, amit időről időre szoktunk hallani -, mert sokan tenni, nem pedig tüntetni, kiabálni, aztán hazamenni akarnak. Ezeket az erőket potenciális, beindítható bázisként jellemezte.

Ezt követően a tisztújítás következett, melynek során Balogh Béla lemondott elnöki tisztségéről. A tisztújítás levezetésére felkért Takács András, aki a taxisblokád idején is az egyik legfőbb szervező volt, jelenleg a Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) vezetője, javaslatokat kért az egybegyűltektől, kiket ajánlanak elnökjelöltnek. Molnár F. Árpád, a HHMM Emberjogvédő Szervezet vezetője szólalt fel először, aki Balogh Bélát nevezte meg elnökjelöltnek. Mivel mindenki más is, aki ezt követően megszólalt, Balogh Bélát jelölte, senki mást, ezért Takács András szavazásra bocsátotta a dolgot.

Az eredmény: Balogh Bélát ismét abszolút, 100 %-os többséggel választották elnöknek, ellenszavazat nélkül. Tartózkodni csupán az a két személy tartózkodott, akik nem a Koppány Csoport tagjai voltak, hanem Balogh Béla hívta meg őket. Ők azt mondták: mivel most jöttek, nem tartják magukat szavazásra jogosultaknak.

Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke alelnöknek Balog Istvánt (csak névrokonok) és Székely Emmát jelölte, akiket az egybegyűltek szintén egyhangúan választottak meg. A Koppány Csoport titkára ismét Koczkáné Zsuzsa lett.

Balogh Béla fentebb említett meghívott vendége volt Balatincz Zsolt, a Magyarok együtt Civil társulás elnöke. Balatincz Zsolt - Tóth Mihályhoz, a Koppány Őr vezetőjéhez hasonlóan - elmondta, hogy a jogi próbálkozások és a diplomáciai módszerek lehetőségei kimerültek. Ők már tenni akarnak, nem csak tüntetni, kiabálni, dühöngeni.

Molnár F. Árpád arra hívta fel a figyelmet, hogy mindenkinek tanulnia kell a világ legnagyobb leleplezőitől, amilyen Julian Assange vagy Edward Snowden, akik mindig tudják, mert profik, hogy oda kell ütni, ahol a legjobban fáj. A profik tudják - mondta Molnár F. Árpád -, hogy az elnököt kell támadniuk, mert akkor az elnök és a megtámadott fél számára személyes üggyé válik és így tudják a legnagyobb hatásfokot elérni. Csányi Sándort, az OTP Bank vezérét is felhozta példának, akinek azt követően lett személyes ügye a Koppány Csoport, hogy az otthonvédő szervezet odament a háza elé tüntetni. Ezért az októberi tüntetéseken és rendezvényeken Orbán Viktornak kell lennie, akit az ellenségnek kell megnevezni. Nincsenek bankok, zsidók, cigányok és a többi - mondta Molnár F. Árpád -, hanem Orbán Viktor van! Ha ezt megértik - érzékeltette Molnár F. Árpád -, akkor potenciális szövetségesükké tesznek balszéltől jobbszélig mindenkit, mert Orbán Viktor mindenki ellensége.

Az időközben megérkező Póka László, a "Nem adom a házamat" mozgalom vezetője, aki többek között Orbán Viktor cinege utcai háza előtti éhségsztrájkjaival hívta fel magára a figyelmet, valamint azzal, hogy Terrorcselekménnyel fenyegetés bűntette ürügyén házkutatást tartottak a családjánál, erőszakkal elhurcolták, bezárták és büntető pert kezdeményeztek ellene, miután videóüzenetben bejelentette, hogy amennyiben nem állítják le az egyébként rengeteg ember halálát okozó és további tömegek halálához vezető kilakoltatásokat, betör egy banküveget. Póka László elmondta, hogy szükség van a sok szervezetre, mert sosem tudni, melyik fut zsákutcába, vagy melyik vezetője hal meg vagy ölik meg - és itt önmagát is példának hozta fel - politikai gyilkosság útján. Ezért egyetlen szervezet nem elég, hanem ha az egyik zsákutcába fut, akkor ott vannak a további szervezetek, amelyek sikerre vihetik a polgári lakosság érdekeit. Póka László nagyon világosan elmondta: mindegy, hogy ki tartozik a Jobbikhoz, a balikhoz, ki a zsidó és a többi. Mert ha a Jobbik áll mellénk és győz, akkor a Jobbik a befutó. Ha az MSZP, akkor az MSZP. Honnan tudja bárki, hogy kinek az útja vezet sikerhez? Lássuk meg egymásban a jó utat és eszerint fogjunk össze - hangsúlyozta Póka László.

Balogh Béla elmondta, hogyan hazudozott annak idején a Fidesz (gyakran szokták emlegetni az egyik legundorítóbb árulóként Rogán Antalt) és hogyan hagyták cserben a népet mindig azok a pártok, akikkel közös működéseket vállaltak, akikre a nép szónokaiként - ezen pártok kívánságára - ráirányították a figyelmet. Ezek mindig megülték a lakossági erőt, aztán saját maguknak gyűjtötték be a babérokat, a tevékeny erő pedig tovább kiabált az Országház előtt kormányról kormányra. Ezért ő nem bízik semmilyen pártban.

Ezt követően Takács András hasonlóan és szintén hatásosan, noha nem pontosan ugyanígy nyilatkozott.

Tóth Béla, a Koppány Jogsegély vezetője - Ruszkai Barnabásné társszervezésével - dokumentumokat osztott szét, amit aki kitölt, felhatalmazza a Koppány Jogsegélyt és Tóth Bélát, hogy ha bármilyen okból bajba kerül vagy bebörtönzik, akkor az ügyében eljárjanak érte.

A nap folyamán a Koppány Csoport és a Magyarok együtt Civil társulás - az előbbi Balogh Béla, az utóbbi Balatincz Zsolt vezetésével - együttműködési szerződést is kötött.

A rendezvény végén verset szavalt Reznák Pál, a Koppány Csoport tagja, otthonvédő aktivista, zenész és színművész.

A nagygyűlésen jelen voltak még - sok-sok további és vidékről felutazott Koppány Csoport vezető és aktivista mellett - olyan közismert otthonvédők, mint pl. Farkas Tímea, Síklaky Katalin, Szőke Andrea, Bustya Tibor, Stefánné Tóth Judit (a debreceni Koppány Csoport vezetője és Debrecen első nagy autós tüntetésének szervezője), dr. Radnai és egy további jogász.

Utoljára frissítve: 2013-10-07 20:37:50

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>