. Ma Magdolna napja van.
Molnár F. Árpád lett megint a legüldözöttebb!
2013-06-19 17:33:54
Molnár F. Árpád lett megint a legüldözöttebb!

Molnár F. Árpád lett megint a legüldözöttebb!

Molnár F. Árpád lett megint a legüldözöttebb újságíró és emberjogvédő.


Minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatásánál, a 10 gyermekes család utcára dobásánál dokumentumfilmes és tudósító volt, ezért előállították és gyorsan el is ítélték.

 

Ugyanakkor egy másik kilakoltatási ügyben országos körözést és elfogató parancsot adtak ki ellene, mert 5 évvel korábban egy lakásmaffia-ügyben megengedte, hogy a házától megfosztott asszony és a Magyar Néppárt elnöke, Sebők István megszólaljon a Hírháttér Rádióban.

 

Lehetséges, hogy Molnár F. Árpád ezzel egy újabb rekordot döntött meg, hiszen ki hallott olyanról, hogy valakit duplán fogtak el és zártak fogdába azért, mert otthonvédő vagy mert újságíróként beszél az otthonvédelemről?!


Az alábbi interjúban Molnár F. Árpád (MFA) vázolja a rekorddöntési kísérlet részleteit.

Az Alsóörsi Hírhatár riportere illetve fotók: Domján Tibor.
AH: Néhány mondatban meséld el, kérlek, hogy hogyan, milyen módon történt az őrizetbe vételed?

 
MFÁ: Minden magyar idők egyik legmocskosabb kilakoltatásán, a 10 gyermekes családanya, Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) Fidesz által kezdeményezett utcára dobásán jelentem meg a család lakásán, a kőbányai Kápolna utca 13. szám alatt, újságíróként és dokumentumfilmesként. Mivel Orbán Viktor tébolyországlása óta megszoktuk, hogy a médiát mind a rendőrség, mind a szintén néppénzen eltartott önkormányzati politikusok - az utolsó hivatalnokig - betiltandó és hamis vádakkal üldözendő, erőszakkal, fegyveres erőkkel elhurcolandó ellenségként kezelik, ezért következetesen számoltam az ismételt rendőrségi hamis vádakkal, a média elleni fegyveres erőszakkal, s hogy a rendőrség akkor is össze-vissza fog hazudozni, ha mindannyian tudják, hogy film- és hangfelvételek őrzik, hogy szavaik színtiszta hazugságok.

Így is lett. Annak ellenére, hogy minden rendőrségi megmozdulást filmfelvevőkkel rögzítettünk és a rendőrségen már jó előre figyelmeztettem a jegyzőkönyvet rögzítő Egerváriné Szabó Mária Adriennt, hogy baj lesz, ha megint hamisan vádolnak meg, mert értse meg, fogja fel a nyomorult, hogy filmfelvétel és hangfelvétel van mindenről, ennek ellenére az elnöki diktatúrák gyakorlatának megfelelően, az előre kiadott állami koncepciót követve, természetesen minden filmfelvétel megtekintése nélkül, a meghallgatásomat követő 2 és fél óra múlva egyszerűen Határozatban deklarálta, hogy mivel ellenálltam a rendőrségi intézkedésnek és ellenem erőszakot kellett alkalmazni, ezért fizessek bírságként 51600 Ft-ot. Annak ellenére meg merte ezt tenni, hogy a tanúvallomásomban nyomatékosan rögzíttettem azt is, hogy 2010 óta az újságírók elleni politikai üldözések megtöbbszöröződtek vagy megsokszorozódtak és komoly erőket aktivizálunk meg a nemzetközi jogvédő szervezetek, továbbá az Európai Unió, az USA és a világsajtó mozgósítására, hogy kemény fellépésekkel szankcionálják Magyarország elképesztő demokratikus hanyatlását és rendkívül széles politikai üldözéseit. A megrögzött rendőrbűnözői rutin miatt az sem számított, hogy kilátásba helyeztem, hogy a Búza utca 8. szám alatti könnygáz-kilakoltatáshoz hasonlóan, amikor fiataltól idősekig, vak, idős asszonytól az újságírókig mindenkit lefújtak könnygázzal, s hogy a botrányok miatt az ügyet több tucat megtámadott emberjogvédő, aktivista, civil és újságíró a strasbourgi emberjogi bíróságra viszi kártérítésre, mely ezt az ügyet is határozottan fenyegeti.

A 10 gyermekes családot egyébként minden lakhatási biztosítás nélkül egyszerűen az utcára dobták, a gyermekeik ellen pedig - úgy tudjuk - országos körözést adtak ki, hogy a családot elszakítva, az ifjakat állami intézetbe hurcolják. A kilakoltatáson többen kis híján kiugrottak az ötödik emeletről, többek között az édesanya két felnőtt korú lánya is, a mentősök pedig szimultánban gyógyszerezték azokat, akiket már a kilakoltatás előtt is úgy megterheltek az orbáni üldözések, hogy szó szerint képtelenek voltak felkelni, s ha kellett volna, távozni. A gyerekeket elrejtették a szociopata kormány és a Fideszes polgármester, Kovács Róbert elől, a kilakoltatást követően pedig a szegények és eladósodottak biztosítottak szállást a családnak addig, amíg nem sikerül nekik hosszú távú szállást találni. Kovács Róbert Fideszes polgármestert a civil szervezetek és jogvédők tömegei végleg leírtnak és kivetettnek tekintik.

Nem mellékes, hogy miután az utcára kísértek minket a rendőrök, akkor derült ki, hogy a Békéscsabai Járásbíróság országos körözést adott ki ellenem, elfogató paranccsal, aminek ugyancsak, na, mi volt az oka? Hát szintén egy kilakoltatási ügy, egy lakásmaffiaügy és szintén az volt a baj, hogy egy lakásmaffia-áldozattal, nevezetesen Schönfelder Józsefnéval - akinek elvették a házát - interjút készítettem a Hírháttér Rádió számára, kereken fél évtizeddel ezelőtt, 2008-ban! Már akkor, amikor a riport megjelent, felhívott telefonon Csanálosi Ákos, a felvételen az áldozat részéről lakásmaffiózóként megnevezett ügyvéd és megfenyegetett, valamint becsmérelt. Most, évekkel később ez a társaság eljutott odáig, hogy ideje rágalmazás címén feljelentést is tenni, természetesen azon a bíróságon, amelyről az áldozatok és a tanúk a leginkább ecsetelték, amit Schönfelderné is mondott, miszerint Csanálosiék azzal kérkedtek, hogy fordulhat ő (mármint az áldozat) akárhová, bármilyen bíróságra, mert nekik pénzük van. Ezt követően nem furcsa, hogy a lakásmaffia tagjaiként megnevezett extrém milliomos társaság keresetét nem csak befogadta a Békéscsabai Járásbíróság, amikor az egész társaság békéscsabai, gyulai, tehát békés megyei, az sem csoda, hogy aki akár elsőrendű vádlott is lehetne az ügyben, Csanálosi Ákos, teljesen természetesen a társaság ügyvédjeként szerepel, ráadásul a Békés Megyei Ügyvédi Kamara elnökeként, de a bíróság annyira törekedett arra is, hogy a közvetett bizonyítékokat prezentálja arra, hogy ez a banda tényleg lefizeti és megveszi a bírókat és mindent elér, amit akar, ahogyan kérkedtek is ezzel, egy ilyen semmilyen büntethetőségű ügyben, mint egy rágalmazás, még országos körözést is kiadott, elfogató paranccsal együtt a kedvükért, mintha be akarná bizonyítani, hogy ami rosszat erről a bandáról elmondtak, az természetesen az utolsó szóig igaz! Sőt, ez sem minden, mert a fél évtizeddel ezelőtti riportnál jelen volt Schönfelderné ingyenes érdekképviseletében a lakásmaffia és a bírói korrupció elleni harc kiemelkedő alakja, Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke, aki ellen ugyancsak elfogató parancsot adott ki Csanálosiék és a pénznyelő automatákat forgalmazó társaság Békéscsabai Járásbírósága. Az országos körözésről szóló dokumentumot Sebők István úr át is vette, majd jól nevelten besétált a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol fogdába is vágták, ha már ennyire jól nevelt és tisztességes.

Engem először - a 10 gyermekes család kilakoltatásának médiahírére összeverődött több száz fős utcai tömeg hatalmas és hangos közfelháborodására - rabszállítóba ültettek, majd a Gyetvai Tibor által vezetett X. kerületi Rendőrkapitányságra vittek. Ott tehát hamisan megvádoltak és minden bizonyíték ellenére elmarasztaltak, 51600 Ft-ra büntetve, majd éjszaka, 1/2 4 óra körül átszállítottak a központi fogdába, a Gyorskocsi utcába azzal, hogy 72 órára őrizetbe vesznek, majd saját költségemen, több száz kilométerre Békéscsabára visznek, ahol a maffia által lefizetettnek nevezett bíróságuk dönt arról, hogy egy ilyen eredetileg jelentéktelen súlyú ügyben, mint egy rágalmazási per, elrendelnek-e 30 napra előzetes letartóztatást.

AH: Volt-e kihallgatás? Hogyan telt bent az idő?
 
MFÁ: Nem volt kihallgatás.

Fontos evidencia, hogy egész utam során, minden állami erőszakszervezetnél, kivétel nélkül minden rendőr, fogdaőr stb., aki véleményt nyilvánított az ügyről, elmondta, hogy még soha életében nem hallott olyanról, hogy valakit rágalmazási ügyben lefogtak volna! Mondom: a közvetett bizonyítékok arra, hogy a bíróság valamilyen formában megvesztegetésre, irányítás alá került, fölöttébb átütők! Anyám is bíróságon dolgozott, ráadásul a halálbíró Lengyel mellett is, aztán a katonai kórház állami pszichiátriáján, ahol a politikailag kellemetlennek nyilvánított rendőröket, katonákat, civileket, kémeket nyilvánították elmebeteggé, valamint intézték zárt intézetbe szállításukat és meggyilkolásukat. Tehát én kiskoromtól belülről láttam és tudtam, hogy bírósági perek mennek előzetesen lefektetett politikai koncepciók szerint, mennek megdöbbentően csekély pénzecskék vagy piti ajándékcsomagocskák hatására, mennek kéz kezet mos alapon, ismeretségi okokból, mennek haragból, gyűlöletből, megtorlásból; egyetlen dolog van, ami alapján a bírósági tárgyalásokra és ítéletekre nem lehet számítani, az a függetlenség és elfogulatlanság. A bíróságokon is az állam által fizetett bírók dolgoznak, akik feletteseiktől (tehát a politikailag is roppant mélyen beágyazódott, legalább majdnem minden esetben titkos szolgáktól) függenek, és függenek szubjektív szimpátiáiktól, indulataiktól, félelmeiktől stb.

A Gyorskocsi utcára, a központi fogdára visszatérve: 2 napot voltam bent, aztán továbbra is pórázzal, vezetőszíjjal, bilincsben vittek Békéscsabára, mint a pénznyelő automatákkal kereskedő és lakásmaffiára - nyilván a bírák mellékkeresetére nézve is - halmozottan veszélyes bűnözőt, tehát újságírót. A Gyorskocsi utcában, a fogdában az első nap egyedül voltam. A szokásos: mocskos falak, bent sem WC, sem vízcsap, váltás ruha nincs, borotválkozni lehetetlen. Sok oldalas paksamétát adtak ki a jogaimról, miszerint hozzátartozót és ügyvédet értesíthetek, velük kapcsolatot tarthatok, fellebbezéseket, feljelentéseket stb. írhatok. A lényeg, hogy ezek most is, mint mindig, kizárólag a virtuális valóságban, a mesevilágban élő jogvédők és nemzetközi szervek beetetésére voltak, mivel kivétel nélkül mindenről elmondták, hogy ez sem lehetséges, az sem, emez sem, amaz sem, semmi. Sőt: a 10 gyermekes szociopata kilakoltatás tudósítása miatt kapott megtorló, bosszúhatározat ellen is 8 nap fellebbezési idő állt rendelkezésre, amire a fogdában közölték, hogy hát dehogy, mivel eleve 8 nap, míg elbírálják bármilyen feljelentésemről, fellebbezésemről stb. hogy egyáltalán kiadható-e vagy le kell nyelniük! Tehát aki határidőre adna be bármit, eleve lesöpri ez a beteg, súlyosan szociopata és börtönmániás orbán-pintéri rezsim. A legalapvetőbb jogok sincsenek biztosítva senki számára, hacsak nem olyan hírhedt keresztapa, mint Pintér Sándor.

Köztudott, hogy Keresztyén vagyok és spirituális. Tanácsot kértem, mit tegyek. Ekkor jött a flash: kezdj éhségsztrájkba! Egészen addig bennem volt a nyugtalanság, amíg ezt - az Isten Kegyelméből - meg nem kaptam! Azonnal lehiggadtam. Jeleztem az őröknek, szó szerint így: "Éhségsztrájkot jelentek!" Megrökönyödtek és láttam, hogy aggódni kezdtek. Ehhez lehet, hogy hozzátartozik az is, hogy eleve nem valami bűnözőként, hanem közelfogadottan emberjogvédő újságíróként voltam bezárva, akiről nyilvánvaló volt, hogy az állami maffia áldozata. Addig is úgy mentek a dolgok, hogy amíg a rendőrséget, majd a Gyorskocsi utcát megjártam, majd ezt követően is, amerre vittek, mindenfelé olyan hatósági kommentárok kísértek - nem szó szerint idézem -, hogy "itt a nagy ember", "megjött a hős", "nem akárkit hozunk", "nem úgy bánnak majd vele" és hasonlók. Ezt egyébként korábbi elfogásaimból is rutinosan megtapasztaltam, amikor főleg szintén otthonvédelmi tudósításaim miatt belém kötöttek, elfogtak és előállítottak, noha súlyos szociopata bűnözők majdnem mindig akadnak, akik szépen le is húzzák az egész rendszert. A pozitív esetekre visszatérve: olyan is volt a legutóbbi elfogás után, hogy a hivatalos személy azon sajnálkozott, hogy nem fotózhat le, amire én mondtam, hogy dehogynem, sőt, nekem lenne jó reklám, ha bilincsben, pórázzal és övszíjjal lennék lefotózva és az nyilvánosságra kerülne. Hiszen aki ezt az országban és azon kívül meglátja, azonnal tudja, hogy már megint valamilyen állami korrupciós ügy miatt üldöz ez az elmebeteg. Mármint Orbán Viktor és Pintér Sándor.

2013. június 11-én vittek be, 12-én a központi fogdába kerültem, 13-án Békéscsabára vittek, hogy szó szerint minden biztonsági bilincs, öv és póráz rajtam volt végig, a lábbilincset kivéve. A bíróság elé is így állítottak, hiszen az újságírás nagyon veszélyes az állami bűnözésre nézve, különösen, ha 5 évvel ezelőtti esetről van szó, ahol az ellenem szóló rágalmazási feljelentés is úgy szól, hogy a feljelentő érzése szerint lehet, hogy én is elkövettem a rágalmazást - nem csak Schönfelderné és a Magyar Néppárt nonprofit emberjogvédő elnöke -, mert helyet adtam annak, hogy panaszkodjanak. Már pedig ha lehet, akkor lehet, akkor itt nincs mit tenni, maradandó botrányok sorát kell indítani, mégpedig az államnak saját maga lejáratására és a rezsim nemzetközi szankcionálására és elszigetelésére.
 

AH: Hogyan és mi zajlott a tárgyaláson, lesz-e folytatása?
 
MFÁ: A tárgyaláson a bírónő hamarosan megszüntette az őrizetbe vételt. Azt gondoltam, hogy magából a maffiaügyből valószínűleg nagy háború lesz, ugyanakkor olyanok voltak a körülmények, hogy a bíróságról távozván nem kezdtem el kiterjedt lebuktató hadjáratba. Sok információ került hozzám az eltelt 5 esztendő alatt, amíg ez a társaság továbbra is együtt rótta köreit. Mióta a pénznyelő automatákkal kereskedő társaság magára gyújtotta a házat azzal, hogy az ellenem való indokolatlan támadással felhívták magukra a figyelmet, világgá kiabálva tetteiket, többen is megkerestek. Így Békés megye egyik egykori SZDSZ-es vezetője, aki finoman szólva óriási disznóságokat mondott el arról, hogy ez a banda miképpen működött. Megkeresett továbbá egy asszony, aki azt állította, hogy miután ez a társaság eladósodott felé, meg akarták ölni, valamint egy külföldi, szláv illetőségű személy is felkeresett, aki a pénznyelő biznisz vonatkozásában is megosztott róluk jó pár kellemetlen dolgot. Egy tény: ez az ölünkbe pottyantott ügy is jól példázza, mennyire helyes eljárás volt az, hogy a politikusok lefizetésének nemzetbiztonsági kockázatára hivatkozva a pénznyerő automaták zömét egyszerűen ellehetetlenítették, hatalmas anyagi és politikai, valamint igazságügyi kártékony befolyástól megfosztva azt a maffiát, amely a polgári lakosság és számos gazdag teljes tönkre tételéből élősködve szerezte vagyonát, és az utolsó szálig bűnözőként, gengszterként és keresztapaként működött. Ehhez tartozik, hogy a per miatt úgy rúgtam ki a Szerencsejáték Szövetséget is - amellyel jó viszonyt ápoltam -, hogy a lába nem érte a földet, és az ártatlanokat üldöző maffiabandák tettei stabilizálják, mélybe vésik azt, hogy a következő politikai és más, új hatalom és elit már úgy kerüljön pozícióba, hogy élettapasztalatai miatt egészében söpörje el a parazita szerencsejáték maffiát, annak akár majdnem minden vagy az összes ágával leszámolva!

A következő tárgyalás 2013. augusztus 27-én lesz, Békéscsabán. Ott, ahol egymástól függetlenül Sebők István úr a Schönfelder Józsefné oldalán, valamint én is elfogultság miatt nyújtottam be kifogást, már sokkal korábban is. A békéscsabai és békés megyei alvilág nyilván kevésbé örülne annak, ha a vele napi munka- és anyagi kapcsolatban álló Békéscsabai Járásbíróság helyett a fővárosba kerülne az ügy. Kellemetlen az ilyen olyankor is, amikor nem csak a sógor, koma, jó barát viszonyok mennek olajozottan, mint a békés megyei rendőrgyilkosságok, de a fővárosban ismét ki kellene fizetni az új bírót vagy annak főnökét, valamint netán le kéne járni a lábukat, hogy a köztörvényes lobbit megszerezzék a törvénytelen és gazember bírói ítéletek elérésére.

Augusztusig, ha igaz, akkor tovább gyűjtjük róluk az adatokat és eldöntjük, indítsunk-e kiterjedt háborút a maffia ellen. Hadviselés vagy háború esetén a saját harci rendszerünk várható. Tehát jó eséllyel feljelentések és külön videó-felhívások a maffiaügyben érintetteknek: így például Bánáti Jánosnak, a Magyar Ügyvédi Kamara elnökének, továbbá Kónya Istvánnak, aki a Kúria elnökhelyettese és a Büntető Kollégium vezetője, Magyarország főbírája és másoknak. A bűnöző rezsimekre jellemző, ami 2010 óta elharapózott, hogy a politikába beágyazott bűnözők nem elégednek meg azokkal az iszonyú hatalmas összegekkel, amikre bűnügyi védettségük és polikriminalizáltságuk miatt folytatólagosan szert tesznek, hanem a látszatra sem ügyelve, a nyilvános bűnözésben egyre és egyre lejjebb csúszva, saját szakmájukra is a totális korrupció és megbízhatatlanság kvázi vagy teljes bizonyítását borítva kezdik el üldözni kifosztott áldozataikat és azok vonzáskörzetét is.

Az Isten és a Háttérhatalom mindenkit egyenként nevel. Nagyon sok későbbi vezetőt ez a Hatalom tanítja meg útja során arra, hogy az ellenségnek sosem szabad kegyelmezni, csak ha a vesztedet akarod. Engem is arra tanított az Isten, hogy amikor szó szerint lefejezünk egy egész állami bűnügyi lobbit, ha csak egyet is életben hagyunk, akkor az az egyetlen egy lesz, amelyik minden ész nélkül, rettentő történelmi károkat okozva fogja elkövetni ellened a bűntetteit, mert te irgalmas voltál a Gonosz iránt és elbocsátottad a bitófára valót. Ezek nagyon precíz Isteni példák és örök tanítások! Emiatt van az, hogy azok, akiket túl soká üldöztek és nem voltak elég állhatatosak a jóban, akik mire megfelelő pozícióba jutnak, a despoták útjára lépnek, hatalomra kerülvén először is kiirtják azokat, akik veszélyt jelenthetnek rájuk. Azt is megtanultam a Sátántól és lakájaitól, ami egyébként is mindig a véremben, a szívemben és a lelkemben volt, hogy soha nem szabad jogvédőket, igazakat és keresztényeket üldözni. Átkára és őrületére van az a gonoszoknak, hogy aztán már a legegyértelműbb kockázatokat és veszélyeket sem láthassák és foghassák fel.
 
AH: Köszönöm az interjút, Isten áldjon!

MFÁ: Én köszönöm, kívánva az Isten áldását!
 

Utoljára frissítve: 2013-06-19 18:11:57

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Láttam, de mivel utálom a tömeget, túl közel nem merészkedtem hozzá. Most, hogy meghallgattam a Puzsérral lefo...
Bővebben >>