. Ma Ervin napja van.
Népüldöző Orbán - A feleségére is veszélyes?
2013-10-31 10:03:04
Népüldöző Orbán - A feleségére is veszélyes?

Népüldöző Orbán - A feleségére is veszélyes?

Egyetlen példát is felhozva, Orbán Viktor történelmi mélységét az is jól mutatja, hogyan szervezi és adminisztrálja, hogy tömegeket fosszon meg nem csak a segélyektől, de attól is, hogy munkát ajánlhassanak nekik!


Az állam két oldalról javítja a munkanélküli statisztikákat - írja a Spéder Zoltán által irányított Index -: egyrészt a közmunkások szaporításával, másrészt azzal, hogy aki nem fogadja el a felkínált munkát, azt törlik a regisztráltak rendszeréből. Az Index további fontos tényezőket nem említ, amik miatt további tömegek már be sem jutnak a munkanélküli központokba: ez az a kommunista túlbonyolítást is messze-messze meghaladó, tudatosan tömegeket megakadályozó adminisztrációs téboly, amit az Orbán-kormány vezetett be abból a célból, hogy hatalmas tömegek egyáltalán ne tudjanak regisztrálni sem!

Az adminisztrációs megakadályozást jó pár egyéb mellett az képezi, hogy akinek valaha az életben volt egy cége, de az pl. tönkrement, az agyonbonyolítás miatt képtelen azt hivatalosan megszüntetni. Márpedig amíg nem szünteti meg, addig - hogy lássuk a további orbáni tébolyt - semmiféle ellátást nem fog kapni! A vállalkozók sorozatosan panaszkodtak nekünk arra, hogy Orbánék minden életben maradási lehetőséget elzártak tőlük és egyáltalán semmiféle módon nem tudnak a munkaügyi rendszerbe integrálódni! A futballőrült és a szegényeket, valamint a rokkantakat bűnbanknak kikiáltó, nyilvánvalóan súlyosan beteg miniszterelnök olyan iszonyatos feltételeket szab arra, hogy valaki vállalkozó legyen és olyannyira megtett mindent a meglévő vállalkozások tönkre tételére, hogy azon vállalkozók tömegeit, akik nincstelenekké váltak, őket sem hagyja szabadulni az Orbán miatt pénzelszívókká vált vállalkozásaiktól! Ameddig pedig nem mondja Orbán rendszere egy vállalkozásra, hogy megszűnt vagy felszámolásra került, addig még segélyben sem részesülhetnek azok, akik Orbán előtt biztos megélhetéssel rendelkeztek! Ezért az Orbánék által tönkre tett vállalkozók tömegei sem saját megélhetésükre, sem vállalkozásaik pénzelszívó, az államnak a nagy semmire befizetendő költségeire sem tudnak fordítani egyetlen árva fillért sem!

Felmérhetetlen, hány vállalkozó lett öngyilkos és - miután már minden munkavállalójukat kirúgni voltak kénytelenek - hányan kerültek utcákra, miközben vállalkozásaik megszüntetését - a jó eséllyel elmebeteg népüldöző őrült miatt - nem sikerült kimondatniuk!

A másik tudatos adminisztratív orbáni pusztítás - amik itt felsorolásra kerülnek, legalább megközelítik a büntető törvénykönyv szerinti Népirtás bűntettét -, hogy nagyon-nagyon sokan azért nem kerülnek be a munkanélkülieket regisztráló rendszerbe sem, mert pl. nem ott születtek, ahol élnek vagy bármilyen okból nem jelentkezhetnek be az adott városban semmiféle ideiglenes lakcímre. Orbánék ugyanis addig munkát ajánlani sem hajlandók, amíg a lakhelyéről elmenekülni kénytelen vagy egyébként mélyszegénnyé vált honpolgár nem szerez magának ott, helyben legalább egy ideiglenes lakcímet! Budapesten is nagyon sok ember van, akik nem rendelkeznek állandó budapesti vagy éppen semmilyen állandó lakcímmel, csak kénytelenek voltak a túlélésért, bármiért elhagyni eredeti városukat vagy falujukat. Ezek közül nagyon sokan az utcán élnek, még többen pedig úgy laknak egyáltalán valahol, hogy valaki vagy szociális beállítottságú magánszemélyek befogadják őket.

 

A mindenkinél gazdagabb állam mindenesetre mindenkit magára hagyott. Miután Orbán Viktor és sleppje elvette az emberek szociális segélyét is, ezzel iszonyatos tömegeket elvándorlásra kényszerített, hatalmas tömegek nem tudják többé kifizetni a rettenetes, horribilis rezsiköltségeket, és töménytelen mennyiségű ember egyszerűen közös lakásokba, szállásokra költözött. A helyzet kezd a régi-régi, szegény Olaszország körülményeire hasonlítani és nem azért, mert nincsen pénz (hiszen nem csak futballstadionokra jutott eddig 140 milliárd Ft, de Magyarország a statisztikák szerint a világ legutolsó állama abban is, hogy innen lopják el a politikusok és a gazdagok a külföldi off shore-cégekbe a legtöbb adóbevételt az egész világon!), tehát nem a pénz hiányzik, hanem a jóindulat minimuma az, ami Orbán Viktorból, Pintér Sándorból, Kocsis Mátéból, Wittner Máriából, Papcsák Ferencből, Semjén Zsoltból, Pálffy Istvánból, Tarlós Istvánból, Zombor Gáborból, Lázár Jánosból, Kövér Lászlóból, László Tamásból és a többi, a szegényüldözési pogromokat sorozatosan megszavazó fideszes és KDNP-s multimilliomos eltartottjainkból hiányzik.

Na most akik ilyen összeköltözésekre kényszerültek - Budapesten legalább több tízezer ilyen ember él -, nem tudnak bejelentkezni sem arra a címre, ahol laknak. E nélkül viszont Orbánék nem engedik meg azt sem, hogy bármelyik munkaügyi központba regisztrálhassanak! Orbán Orwell-rendszere ugyanis a legszegényebbeknek nyújtandó segítséget ahhoz köti, hogy ne csak lakjanak valahol, de ahol laknak, ott az ingatlan gazdája azt is adja meg nekik, hogy hozzá bejelentkezhessenek!

 

Aki azt kérdezi, miért akarja Orbán ennyire begyűjteni, ki, hol lakik - hiszen a munkaügyi központba jelentkezők nem lakomára hívták Orbán Viktor milliárdos családját, hanem egyszerűen csak munkához szeretnének jutni -, tehát mi köze van a milliárdos tébolyultnak ahhoz, ki, hol lakik, a válasz nem csak az, hogy orwelli és fölösleges túlbuzgósággal regisztrálni akarja a lakosságot, hanem az is, amiről e cikk szól, hogy a cél az, hogy akár milliók szoruljanak ki még abból is, hogy munkát ajánlhassanak nekik és milliók abból, hogy egyáltalán bármilyen statisztikában feltüntetésre kerüljenek! A munkanélküliek regisztrálása ugyanis nem tesz jót a nép által "birkamenetnek" és "békamenetnek" nevezett, putyini minőségű "békemenet" pártszavazói lelkivilágának! Azon jogfosztottak pedig, akik a munkaügyi központba nem regisztrálhatnak, azoktól Orbán még azt is megvonta, hogy bármiféle munkaajánlatot tegyenek nekik! Értjük?! Akit nem enged az orbáni rezsim regisztrálni, azt a munkaügyi központból elhajtják azzal, hogy e nélkül nem ajánlhatnak nekik semmilyen munkát, sőt, a munkaajánlatok előttük teljes titkot képeznek!


Orbánék célja halmozottan és látványosan az, hogy tömegek akkor se juthassanak sem szociális segélyhez, sem közmunkához, de még állásajánlathoz sem, ha sok éve munkanélküliek és szó szerint az öngyilkosság szélén állnak azért, hogy pl. diplomásokként legalább utcaseprőnek felvegyék őket!

További probléma, amikkel ugyancsak személyesen találkozunk, a túliskolázottság. Akik az elképesztően burzsuj és fasiszta orbán-pintéri munkaügyi terrorrendszerbe mégis sikeresen tudnak regisztrálni, a munkahelyekről sorozatosan azzal utasítják el őket, hogy mivel érettségijük vagy egyéb iskolai végzettségük van, ezért nem alkalmazzák őket, mert a kormány ebből is adót szed a munkáltatóktól! Ezért sokan össze-vissza hazudoznak, amikor munkát keresnek, mert mindenhol rá kell érezniük, ki kell találniuk, mi a jó: ha az ember beismeri, hogy érettségije, főiskolája vagy egyetemi végzettsége van vagy az a jobb, ha mindezt letagadja és azt hazudja, hogy neki a legmagasabb iskolai végzettsége nyolc általános. Orbán óta az iskolai végzettség már nem dicsőség, sokak számára pedig közvetlenül az öngyilkossághoz vezető ok.

Orbán Viktor mindenre kiterjedő fékevesztett tébolylását látva Joszif Viszarionovics Dzsugasvili, azaz Sztálin feleségének szavai juthatnak eszünkbe, akit aztán Sztálin szintén meggyilkolt. Sztálin felesége valahogyan így fogalmazta meg:

- A saját népedet is gyűlölöd és üldözöd. A saját néped ellen viselsz háborút.

Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó életben van. De vajon van félni valója a tébolyult, hatalmi megszállott és az egész világon undorral és megvetéssel emlegetett, mentálisan súlyosan sérült szociopata és paranoid jegyekkel túlhalmozott skizoid pszichopata férjétől, Orbán Viktortól? Vajon csak a nép ellen emeli fel a kezét minden nap, sosem jóllakva a halálba kergetett magyarok tömegeinek vérével vagy a felesége ellen is ilyen gyilkos és skizofréniás, tudathasadásos tébollyal és gyűlölettel fog vadászni?

 

Vajon melyik diktátorfeleséghez hasonlít jobban Lévai Anikó? Nicolae Ceausescu felesége, Elena szerepe kellő védelmet ad számára a tomboló diktátor pogromjai és tébolyult gyűlölete elől vagy megenged magának annyi kritikát, amennyit Sztálin felesége tett férje és gyilkosa ellen?

 

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Utoljára frissítve: 2013-10-31 10:19:11

További híreink
Madárnyelven
Tanmese a barázdabillegetőről,. aki most a csizmát...
2014-10-04 21:58:46, Hírek, Vélemény Bővebben
A gyömrői polgármester kálváriája
A népszerű blogger Rózsa Mihály írása Gyömrő polgármesteréről. Valahogy így fest Gyenes Levente megítélése a város határain túlról, és valószínűség szerint ezen még az se...
2014-10-02 00:51:06, Hírek, Vélemény Bővebben
Elkezdődött: nácik pózolnak a Szabadság téri szoborral
Nagy az öröm, csak az a sok zsidó ne ajvékolna a dicsőséges emlékmű körül! Nem is hagyták szó nélkül a hazafias fiatalok ezt a héber szívű vircsaftot. Egy idős hölgy, a v...
2014-08-11 21:22:19, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>