. Ma Ervin napja van.
Szálljanak le az agyamról! - mondta Németh Sándor a szélsőjobboldalról
2013-04-07 15:45:14
Szálljanak le az agyamról! - mondta Németh Sándor a szélsőjobboldalról

Szálljanak le az agyamról! - mondta Németh Sándor a szélsőjobboldalról

A Nemzeti Érzelmű Motorosok felvonulása kapcsán szólt az Istenről és nemzetről Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos vezetője az ATV által közvetített legújabb vasárnapi prédikációjában.
 
Az "Élet Menete" egy minden évben megrendezésre kerülő felvonulás, amely a II. Világháború során, a Holocaust által meggyilkolt, főleg zsidó áldozatoknak állít emléket. Ez évben is megrendezésre kerül, mégpedig 2013. április 21-én, 16 órakor. Találkozó a budapesti Margit híd pesti hídfőjénél lesz; onnan indul a menet.
 
Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos vezetője olvasta fel az ATV által ma - 2013. április 7-én - közvetített prédikációjában a nézői levelek közül azt, amely a következő kérdést szegezte neki:
 
  - Mit szól hozzá, hogy az Élet Menetével egy időben a Nemzeti Érzelmű Motorosok nevű szervezet felvonulást tervez a zsinagóga elé, "Adj gázt!" címmel?
 
Németh Sándor azonnali válasza:
 
 - Gyalázat. Gyalázat, csak azt nem tudom, hogy ez meddig fog tartani. Mert itt az ideje, hogy Krisztust Szerető Motorosok is alakuljanak. És ne csak Goj motorosok motorozzanak a városban, hanem Krisztust Szerető Motorosok is. Úgy tudom, hogy Amerikában is voltak ilyen motoros gang-ek, úgyhogy... én nem vagyok híve a motorozásnak, és kell ehhez bölcsesség...
 
Ekkor tisztázta, hogy a Nemzeti Érzelmű Motorosok, ugye, nem azonosak a Goj motorosokkal, majd így folytatta:
 
 - A nemzeti érzelmet kikérem magamnak, és ti is kérjétek ki. A mi érzelmünkkel ne éljenek vissza. Annyira arcátlan. Arcátlan, aljas dolog. Ebben az országban van vagy 10 millió ember. És néhány tucat ember a nemzet nevében beszél, a helyettünk nevében, és egyáltalán nem értünk ezekkel az emberekkel egyet, és éppen ezért nagyon fontos, hogy ne engedjétek, hogy visszaéljenek a nemzeti identitásotokkal; nem orozhatják el, lophatják el; nem kérdezem meg sem a Jobbikosoktól, senkitől sem, hogy én magyar vagyok vagy nem, mert az vagyok, ennek születtem, elfogadtam és igyekszem, hogy ebben a magyar identitásomban minél több örökkévaló szellemi érték tudjon megtestesülni. (...) Nem engedhető meg, hogy egy ilyen kisebbség ilyen kizárólagos jogot szerezzen meg. (...) Számomra az, hogy ki a magyar, ki a nem magyar, ezt nem engedem meg, hogy ilyen szélsőséges pártoknak a képviselői mondják meg (...).
 
Majd - mint amikor a tájékozottak és a titkos szolgák elmeprogramozói behatásról, incepcióról, ziphalmazról beszélnek (akár tudják abban a pillanatban, hogy éppen annak hatása alatt vannak, akár nem) - így sommázta:
 
 - Az a kérésem, húzzák el a csíkot, szálljanak le az agyamról!
 
 
A Nemzeti Érzelmű Motorosok honlapja főoldalának zömét a Nagy Magyarország térkép tölti ki; az ország területét piros-fehér-piros színezetű Árpád-sávval fedve le. A jobb felső sarokban Trianon 90. évfordulójára emlékeznek.
 
Elöljáróban érdemes tisztázni - mert sok ösztönprogramozott személy nem képes értelmezni az alábbiakat -, hogy a következőkben nem Németh Sándor tökéletességéről, hanem többek között a szélsőjobboldali mozgalmak állapotáról lesz szó.
 
Valóban kimagyarázhatatlan, amikor Emberiség elleni elévülhetetlen bűnök és bűntettek megemlékezésének idején bármilyen ürüggyel ellentüntetést tartanak. Az ilyen idő nem az az idő, amikor ilyet meg lehet magyarázni. A tüntetés elnevezése - az "Adj gázt" - pedig a mai magyar szélsőjobboldal gyakorlatával ellentétben sokkal nyíltabban látszik felfedni a valódi háttérgondolatokat; itt nevezetesen azt, hogy a meggyilkolt zsidó milliókat - kicsinyeket és nagyokat, fiatalokat és aggastyánokat, nőket és férfiakat, igazakat és hamisakat - származásuk miatt inkább elgázosítani kellene, semmint megemlékezni róluk és azon igyekezni, hogy a jövőben ne a származás, hanem - ha már vannak tömeggyilkosságok, voltak és lesznek is, akkor - minél inkább a tettek alapján kerüljenek kivitelezésre. Ugyanis tömeggyilkosságok vannak és lesznek is. Nem sok primitívebb formája létezik a gyilkolásnak, mint a származás szerinti megítélés. Amikor nem a tettek, hanem a származás a döntő. Nem véletlen, hogy ez az irdatlan butaság és sötétség Adolf Hitler Európájában is ahhoz vezetett, hogy az értelmesek és a zsenik elhagyták Európát, és az Amerikai Egyesült Államokba távozva megnyerték a II., majd a titkos III. Világháborút, a szélsőségesen ellenséges környezetben megalapították Izraelt, az USA pedig a világ legnagyobb politikai, gazdasági, tudományos, technológiai és katonai világhatalma lett.
 
A fasiszta ideológia a minta, hogyan kell megbukni, és a fasiszták ellenségeit - tehát mindenkit, aki nem fasiszta - egyetlen erővé kovácsolni, egy helyre kergetni, aztán onnan, közösen, együtt elfoglalni akár az egész bolygót is, jobbára egyetlen puskalövés nélkül. Onnantól kezdve a mesterségesen létrehozott, programozott náci mozgalmak is úgy gyűlölködnek, ahogyan a győztes fütyül az agyukba, mert a győztesek sosem szállnak le a vesztesek agyáról (sem), de bármikor - ahogyan az Isten engedi - el is söpörhetik őket. Erre mind a politikai, mind a gazdasági, mind a tudományos és technológiai, mind a kemikáliás, elektromágneses és kvantummechanikai, mind a konvencionális, ezért jelentős részben nyilvános katonai hatalmuk megvan. Tehát amikor magyarországi szélsőségeseket és nácikat látunk hőbörögni, az Isten és a háttérhatalom után az oroszok és az amerikaiak programozott droidjait látjuk mocskolódni. Ez pedig - lássuk be - igen szánalmas. Nagyon szánalmas a Jelenések Könyvében Megprófétált legszerencsétlenebb és legvakabb, homlokra pecsétet sütött nagy babiloni bábnak, végzetes szellemi, kulturális és erkölcsi fertőbe zárt tudatlan - ahogyan a KGB hajdani titkosszolgálati dokumentumai is említik - "bennszülöttnek" lenni.
 
Érdekes momentum az is, hogy miközben a mai magyarországi szélsőségesek a II. Világháborús elgázosítások tényét rendszeresen görcsösen tagadják, közben békeidőben is "Adj gázt!" kifejezéssel rendeznek tüntetést. Ilyenek láttán kétségbe vonni, hogy tömeggyilkos háborúk során, különösen Adolf Hitler és társai nem pusztították a lakosságot mindenféle módon, hanem miközben városokat bombáztak, utcákon és csatatereken gázosítottak, vagy pl. - amiről dokumentumfilmet is készítettünk - az Aktion T4 keretében már a háború előtt hozzáláttak a párt által szellemi vagy testi fogyatékosoknak ítélt felnőttek, gyermekek és csecsemők tömeges elaltatásához, agyonveréséhez, agyonlövéséhez, kórházi és intézeti tömeges megmérgezéséhez, szénmonoxiddal stb. történő kórházi és intézeti elgázosításához, akkor a háború poklában Hitler már mellőzte volna a már jól begyakorolt és nyugati "demokráciákban" is bejáratott olyan állami módszereket, amilyen az elgázosítás.
 
Magyar György ügyvéd említette a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű szélsőjobboldali párt fasizmusa kapcsán - az ATV "Havas a pályán" című legutóbbi műsorában -, hogy 'aki úgy néz ki [értsd: úgy öltözik - a szerk.], mint egy kacsa, úgy beszél, mint egy kacsa, úgy masírozik, mint egy kacsa, az kacsa'. Ugyanis a mai magyar neonáci tömörülések előszeretettel próbálják tagadni náci mivoltukat. Még a nácik is szégyellik, hogy csak nácik és semmivel nem képesek ennél többek lenni. Ezúttal azonban most nem láthattuk ezt a szégyenlősséget, hiszen a Nemzeti Érzelmű Motorosok "Adj gázt!" névvel hirdettek felvonulást, mivel egy másik nevű rendezvény, az "Élet Menete" az ártatlanul halomra gyilkolt civilek irdatlan tömegeire emlékezne. A fölöttébb öncsonkító és önpusztító, önlejárató nemzetieskedés ama hivalkodása ez, ami ha azt hallja, "élet", azt vágja rá, "halál", ha azt hallja, "Holocaust", azt vágja rá: "Gázt!". Utána viszont - mint egy vakságra vagy skizofréniára programozott játékdroid - akár minden további nélkül tagadja az elgázosítások megtörténtét egy olyan háború kapcsán, amiben egyébként 50 millió a halálos áldozat, akiknek messze a döntő többsége civil.
 
A magyar társadalom és a Jézus Krisztust az utóbbi időben sűrűn emlegető nácik hozzáállását demonstrálja az is, hogy valóban: miért nincsenek a Jézus Krisztus Motorosai, Az Istent Szerető Motorosok. Miért fontosabb a származás - lásd a "Goj Motorosok" elnevezést -, miért fontosabb a születési hely - lásd a "Nemzeti Érzelmű Motorosok" kifejezést -, amikor ez a réteg állandóan a kereszténységet és Istent emlegeti, Aki - A Teremtő - az egész Emberiségből valókhoz küldte Követét, a Jézus Krisztust és apostolait is. Azokhoz, akik - ahogyan Kijelenti a Biblia - méltókká tétetnek arra, hogy örök életet kaphassanak, és - ahogyan Mondja a Jézus Krisztus a Jelenések Könyvén keresztül is - akik nem származás, hanem tettek szerint részesülnek az Istentől örök boldogságban vagy örökkévaló kárhozatban. Ahogyan mindenki a tettei szerint - Tanítja a Jézus Krisztus.
 
A válasz arra, miért nincsenek Krisztust Szerető Motorosok, az, hogy azért, mert a kereszténység a szélsőséges mozgalmakban és pártokban gyakorlatilag kizárólag álarc, máz, az Istentől és/vagy a Sátán és a globális elmeprogramozás által újraélesztett "kordivat", amit programjaik szerint hagyománynak neveznek, de semmi köze - ahogyan az apostol mondja - a valódi ájtatossághoz és szentséghez.
 
Senki ember nem tökéletes, de a Világtörténelem nácijainál kevés tökéletlenebb és önpusztítóbb van. Mind nemzeti, mind faji, tehát az Emberiség szempontjából.


Cikk: Molnár F. Árpád (ELI), 2013.04.07.

Utoljára frissítve: 2013-04-08 14:37:08

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>