ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Háború a nemzet ellen - Orbán-Pintér Alkotmánya

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.07.13.
 Szombat
Ma Jenő napja van.
Holnap &Őrs napja lesz.
   EUR árfolyam
   392,92 Ft
   CHF árfolyam
   402,89 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 20. 12:36     


Háború a nemzet ellen - Orbán-Pintér Alkotmánya
- A 2008-ban elfogadott Alkotmány kötelezi a kormányt arra, hogy a jó életet biztosítsa a lakosai számára - nyilatkozta ma Ecuador nagykövete. Magyarországon viszont Orbán ennek ellenkezőjét követte el...

- A 2008-ban elfogadott Alkotmány kötelezi a kormányt arra, hogy a jó életet biztosítsa a lakosai számára - nyilatkozta ma Ecuador nagykövete. Magyarországon viszont Orbán ennek ellenkezőjét követte el...


- A 2008-ban elfogadott Alkotmány kötelezi a kormányt arra, hogy a jó életet biztosítsa a lakosai számára - nyilatkozta ma Jaime Barberis, a dél-amerikai Ecuador magyarországi nagykövete. Az interjúra az "ATV Start" című műsorban került sor; a riporter Mészáros Antónia volt.

Lehet, hogy Ecuadorban így történt, ahogyan Jaime Barberis, Ecuador nagykövete elmondta, Európában viszont ennek ellenkezője került szisztematikus, tudatosan romboló elkövetésre: Magyarországon Orbán Viktor elnök diktátor - amint 2010-ben ismét kormányra került -, Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter oldalán háborút hirdetett a nemzet ellen és hozzáfogott a demokratikus és szabadságjogok, valamint a szociális törvények és intézményrendszerek teljes szétveréséhez és lerombolásához.

1989-ben a magyar Alkotmány ekként rögzítette: "A Magyar Köztársaság állampolgárainak joguk van a szociális biztonsághoz: öregség, betegség, rokkantság, özvegység, árvaság és önhibájukon kívül bekövetkezett munkanélküliség esetén a megélhetésükhöz szükséges ellátásra jogosultak."

Aztán jött Európa demokratikus sereghajtója, a világszerte csak fasisztaként, elmebetegként, máskor fasiszta elmebetegként emlegetett Orbán Viktor miniszterelnök. Egy személyben újraíratta az Alkotmányt, mely során az elnök diktátor egyszerűen törölte az Alaptörvényből a fenti paragrafust és átírta úgy, hogy az állam "törekszik" arra, hogy biztonságot nyújtson.

Ez jogilag, de jure és de facto azt jelenti, hogy az állam nem kérhető számon semmiért, amit csinál, mert bármilyen intézkedés és következmény esetén mondhatja azt, hogy de törekedett arra, hogy a lakosság pénzéből - amelyből élősködik - a népet valamelyest biztonságban tartsa.

Az orbáni törlés végtelen rosszindulatú elnök diktátort deklarál, aki tudatosan semmisítette meg azt, hogy az állampolgárainak joga legyen szociális biztonsághoz, joga legyen öregség, betegség, özvegység, árvaság és munkanélküliség esetén a megélhetésükhöz szükséges ellátáshoz.

S amint azt láthatjuk: a nemzetközi szervek és a világsajtó össztüzet is zúdítottak Orbánra és oligarcha, bűnöző és terrorista kormányára, számon kérve a kilakoltatások tömegét, a rothadó, üresen álló, államilag bedeszkázott házak napról napra gyarapodó tengerét, a hajléktalanok közterületekről kitiltását és bebörtönzését, a média lepusztítását és az újságírók üldözését, a rokkantaktól és a betegektől minden jövedelmük abszolút tetten érten rosszindulatú megvonását, a nyugdíjpénztárak vagyonának elrablását és napi céljaikra végrehajtott elkótyavetyélését stb.

A magyar lakosság tagjai pedig - amikor majdani nyugdíjuk kerül szóba - nem véletlenül nevetnek fel, ugyanis akik nincsenek tisztában Orbán Viktor Alkotmányával, ők is látják, tudják, érzik: Orbán óta nyugdíjra a legjobb, ha egyáltalán nem számítanak. A jóléti Európában, Orbán Viktor alatt, aki - születési rendellenességei és élete során szerzett súlyos mentális defektusai miatt - putrivá tette a Kárpát-medencét, megtanulták Magyarország lakosai, hogy az általuk eltartott állam többé nem köteles arra sem, hogy számukra és gyermekeik, valamint unokáik számára bármiféle jövedelmet, nyugdíjat vagy járadékot biztosítson.

A magyar nép mostantól saját földesurai és multimilliárdos oligarcha arisztokratái jóindulatára szorul, mert ezen multimilliárdos, kizsákmányoló és vadkapitalista nagyurak Alaptörvényt hoztak arra, hogy ők bármekkorára hízhatnak, akármekkora jövedelmekre szert tehetnek, de a lakosság egyetlen tagjának sem tartoznak egyetlen árva fillérrel sem!

Akiknek munkahelyük tönkre megy, nem jár azoknak semmi járadék! Éljenek meg, ahogy akarnak! Éljenek helyettük pártunk és kormányunk multimilliárdosai!

Akik megöregszenek, éljenek, ahogyan bírnak! Nem jár azoknak semmi! Majd ha akarunk, adunk, ha nem akarunk, nem adunk! Éljen pártunk és kormányunk, éljen kedves Vezetőnk, Orbán multimilliárdos Viktor és Ceausescu klánja!

A betegek csalók, akik ellopják politikusaink jól megérdemelt multimillióit - de tényleg, ki is vezette be ezt az őrületet és azt, hogy akinek munkahelye tönkre megy, az hitvány munkakerülő, aki lelopja a nép és a havi milliós fizetéseket kapó politikusok jól megérdemelt javait? Hát Vona Gábor személyesen, a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű szélsőjobboldali párt elnöke, ahol a szociopátia a szociopátiával gyorsan összhangra talált, hiszen a szegényüldöző fasiszta törvények egész hada nem a Fidesz, hanem a Jobbik nevű párt népirtó kampányának engedve került ratifikálásra!

Közben Orbán Viktor sereghajtó államára jellemző, hogy eztán pedig a kilakoltatások ellen, a kilakoltatások helyszínén a legtöbbször megjelent személy a Jobbik országgyűlési képviselője, Z. Kárpát Dániel volt, az országgyűlési pártok közül pedig a második legfőbb otthonvédő a Schiffer András vezette LMP nevű párt lett. Tehát aki a jövőben az erdőkön, a börtönökön és a tetves-rühes orbáni börtönputri-szállókon kívül valahol lakni akar, annak nem is nagyon maradt pártválaszthatósága, mert a többi párt még ennyit sem tett!

Sőt! A civil otthonvédők ellen kiszabott pénzbüntetések ellen (pl. a Búza utca Super 8-as kilakoltatás orbáni pénzbírságaira) ugyancsak kizárólag két párt jelentkezett, mondván: kifizeti minden civil teljes bírságát: az egyik a Jobbik Magyarországért Mozgalom volt, a másik Schiffer András személyesen, a Lehet Más a Politika (LMP) vezetője. Az összes többi párt nem tartotta erre érdemesnek sem az otthonvédőket, sem az otthonvédelem ügyét. S bár az önreklám fillérekbe került volna nekik (hiszen egy-egy képviselő havi fizetése is nettó 1 millió Ft, plusz az egyebek, az össztartozás pedig ennek töredéke volt), egy sem akadt, aki ne sajnálta volna saját karrierjétől és pártja - kommunikáció esetén - elsöprő sikerétől a csekély pénzt. Az otthonvédők nem sajnálják a sajátjukat. Országunk leggazdagabbjai viszont az utolsó fillért is! Meg is fizetik az árát!

Jegyezzük meg azt is a tisztesség és a becsület, a morális és erkölcsi tartás szakadékaihoz, hogy az otthonvédők egyik esetben sem fogadták el a pénzt, de volt - így pl. Domján Tibor, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője -, aki inkább börtönbe vonult! Van mit tanulniuk tehát országunk multimilliárdosainak!

Orbán Viktor
személyesen hozott Alkotmánya rögzíti, hogy a kormány multimilliárdosai bárki utcára dobását és szó szerinti éhhalálát törvényesen és legálisan, bármikor elkövethetik. És ha megnézzük, hogy ennek a sokak szerint súlyos elmebeteg miniszterelnöknek, Orbán Viktornak ki a legfőbb csatlósa ebben, akkor egy olyan súlyos pszichopatát látunk, aki (Pintér Sándor) már a '90-es években is tömeggyilkos keresztapaként volt hírhedt a lakosság körében, aki Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusaként van számon tartva és akiről köztudott, hogy ő a legfőbb szervezője és eltussolója a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos merényletnek, valamint ő a magyar alvilág ura és koronázatlan királya, akit a keresztapák is az "a Nagy"-ként és "az Isten"-ként emlegetnek.

S ahogyan ez az elbutult lakosságú államok esetében Európában lenni szokott: a szellemileg tömegesen leépülő, vezetője által tönkre tett és unokáival együtt kifosztásra ítélt magyar nép jelentős része elkezdte éljenezni az egész világ előtt megbukott diktátorát és mocskolni a világsajtót, valamint a magyar nép érdekeiért felszólalt Európai Uniós és nemzetközi emberjogi szervezeteket, hogy aki az elnököt kritizálja, aki a magyar nép demokratikus és szabadságjogait védi, aki a magyar nép tömeges bebörtönzése ellen felszólal, az a népre támadó bitang összeesküvő és mindenki, aki a nép jogaiért aggódik, az gaz, kommunista-kapitalista hazaáruló.

Mert ahogyan Széchenyi István gróf, akit a legnagyobb magyarnak tartanak, mondta: az a nép, amely huzamosabb ideig megtűri romlott vezetőit, az a nép maga is műveletlen, hitvány és alávaló.

Műveletlen, tudatlan, gyáva, hitvány és alávaló.

 

Molnár F. Árpád villámcikke


További hírek

  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Egy lapra feltenni mindent
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Az álló vonat nem szolgáltatás
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  9 év alatt 9 milliárd csúszott NER-közeli művészekhez
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu
  Júliustól nem lesz szülészet a Keszthelyi Kórházban
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Máris áremelkedés várható a kötelező akciózás eltörlése után
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  Itt mindenkinek elment a józan esze...?
2024. 06. 29. 11:57 hirhatar.hu
  A választás legnagyobb vesztesei
2024. 06. 26. 14:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport