ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Orbán lányok a szomszédból nézve

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.06.20.
 Csütörtök
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.
   EUR árfolyam
   395,57 Ft
   CHF árfolyam
   416,5& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 07. 16. 20:09     


Orbán lányok a szomszédból nézve
Ráchel, Sára, ezt dobta a gép, you have to live with this. Szégyen, hogy Csehországban még a faszfejek is európaiabbak, mint Magyarországon. - egy full copy Prágából, President csemeték a cseheknél és nálunk. Kommentár nélkül.

Ráchel, Sára, ezt dobta a gép, you have to live with this. Szégyen, hogy Csehországban még a faszfejek is európaiabbak, mint Magyarországon. - egy full copy Prágából, President csemeték a cseheknél és nálunk. Kommentár nélkül, teljesen instant. (DT)


forrás: kedvenc prágai blogounk a do toho


Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazipolitikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból.


Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a spanglid, nem kerülsz börtönbe, de letartóztatják politikusaikat, ha korrupció miatt fülön csípik őket, egyneműként szabadon csókolózhatsz a buszon vagy a metrón, nem fognak homofóbok szélsőségesek megverni, és ha háziállatodban kárt tesznek, azt köteles a károkozó megfizetni.

 

Csehország nem menő! Elnökük egy részeges, láncdohányos svejki, azaz a suttyó cseheket pompázatosan megtestesítő figura, aki miközben orbáni módszerekkel építi le a fékek és ellensúlyok rendszerét, a cseh demokráciát, aláírja a kettős állampolgárság engedélyezését, beszól az osztrákoknak és a meleg katolikus professzornak, és simán kinevezi az embereiből álló szakértői kormányt.

 

A liberális Prága és bezárkózó cseh vidék izgalmas kettőse, főhőseink ez utóbbi világból érkeztek.

 


Közel ülnek egymáshoz

 

 

Milos Zeman, mert róla van szó, elnökké választásának napján első nyilatkozatait egy csinos, fiatal szőke nő társaságában adta. Sokan nem ismerték fel a 68 éves elnök 19 éves lányát, Katerina Zemanovát, aki azért került apu mellé és a kamerák kereszttüzébe, mert anyu kikötötte: nem kíván az elnökválasztási kampányban aktívan szerepelni és a First Lady kötelező szerepét is csak minimalista lendülettel formázná meg: ez egyébként azt jelenti, hogy nincs Áldott húsvét, boldog föltámadás! Album sem a fácsén vagy karácsonykor konyhában tüsténekedés sem.

 

Képzeljük el: Orbán eldugja a lányát?


Kivel alszik az elnök lánya? Romantikus randin kaptuk el egy sráccal, egy órán keresztül titokban hallgatóztunk! – írja az extra.cz, a cikkből megtudjuk, hogy a Vencel-téri Colosseum pizzeriában épp a bulvárlap főszerkesztője mellé ültek le, aki kihasználva a váratlan sztorit, maradt és fülelt. Megtudhatjuk, hogy a srác nem egy Belmondo, aki bárhol és bármikor megfektetné az elnök lányát, és azt is, hogy a Katerina testőrei meglehetősen távol csilleztek az őrzött személytől.

 

Főleg a srác beszélt, az elnök lánya gyakran hangosan nevetett részletezi a lap főszerkesztője a váratlan eseményt, majd a cikk végén a biztonság kedvéért még egy kérdést is feltesz: Felismerik Katerina egykori osztálytársát? Tudnak róla valami érdekességet? Írjanak szerkesztőségünknek, e-mailcím.

 

 

Katerina és a titokzatos volt iskolai osztálytárs

 

A cseh bulvársajtó az elhíresült szájrapuszis kép után szexológusokat, pszihológusokat kérdezett meg, akik inkább színháznak és racionális számítsának jellemezték a jelenetet, mintsem perverz, pedofil mozdulatnak. Az elnök lányával foglalkozó cikkeiből megtudjuk hogy maga az Elnök lánya jelentette be: már nem szűz, sőt nemrég HIV-teszten is járt.


Egy másik cikkből pedig szerencsére azt is megtudjuk, hogy Katerina már megtanult csábítóan pózolni, idézem a lapot, "egy ilyen szőkét ön is szívesen elképzelne kanapéján", de egy másik bulvárlapban ígéretes modellkarrierről beszélt fotói alapján egy modellstúdió fotósa. A cseh bulvárban is képesek olyan képtelen állításokat leírni, miszerint Katerina tulajdonképpen apja titkos szeretője, vagy az elnök lánya barátnőjével és annak barátjával él szerelmi háromszögben.A neten nagy sikert aratott a 16 éves Katerina apja stílusát parodizáló felvétel


Földművesék arisztokráciája


Eközben Magyarországon, ha jól értem, adva van egy tipikusan kelet-európai, rongyrázó fesztivál, VIP-sátorral, ahol a celebteljesítményük és celebszületésük miatt érdemesek jelennek meg rendszeresen. Hajdú Péteről az Orbán-lányokig. Minő fájdalom, az egyébként formás, fugázható popsival rendelkező Orbán lányok nem villantottak mellbimbót, de még csak olyan bravúrt sem követtek el, hogy egymás köldökéből szürcsülték a tequilát, esetleg egy felcsúszott szoknyás-bugyivillantós seggrészeg beájulást sem produkáltak Fiala János mellett a VIP-sátor sarkában, szóval semmi, csak egy kis kuki-puni dörgölés, szendvicsben, ájvé. Ezeknek az embereknek egyetlen érdeme, hogy az apjuk a miniszterelnök, aki rendszeresen szerepelteti őket PR-kampányában. És ezen az alapon kerültek be a 444.hu beszámolójába is Palvin Barbara és Hajdú Péter közé.

 

Orbán Ráhel barátjáról Orbán Viktornak például ez jutott eszébe: “Kedves fiú, kedvelem, mert szereti a lányomat. De szögezzük le: mégiscsak olyasmi van nála, ami az enyém”. Katerina a cseh bulvár egy hasonló tartalmú kérdésére azt mondta, hogy a lányok gyakran olyan partnert választanak, mint az apjuk, az ő barátjának is erős karizmája lesz, ami azonban ellen fog tudni apja akaratának állni. És apámnak onnantól kezdve nincs beleszólási lehetősége dolgaimba.


De miért elviselhetőbb nagyságrendekkel a cseh matrix, mint a magyar, milyen minőségbeli különbség van a két hasonló, a liberális demokrácia intézményei ellen fellépő politikus világa között?

 

Zeman világa, minden retardáltságával együtt, valóságosabb, a mindennapok talaján álló többször házasodott férfi és egymást alig ismerő, más városokban lakó gyerekeinek, vallási bullshittektől mentes története. A Zeman-lány szabad akaratából vállalt szerepet apja köztársaság-elnöki kampányában és láthatóan nincs baja az egyébként elképesztő ökörségeket író bulvársajtóval, sőt egyenesen használja, kihasználja azt karrierépítés szempontjából. Melegfelvonulásra jár, HIV-fertőzötteket látogat meg, mint minden egészséges fiatal tinédzserlány csinos képeket készít magáról, pasizik, bulizik. Egyszóval a valóságban él, valóságos mozdulatai vannak, és ha erről a cseh bulvármédia beszámol, nem hisztizik, használja.

 

Az Orbán PR által teremtett (ál)vallásos-tradícionális utánlövésekkel létrehozott bódulat, a valóságtól teljesen elrugaszkodott, nagycsaládos mesevilág. Az Orbán-lányok láthatóan szenvednek e nem kívánt szereptől, hiszen a cseh Katerinához hasonlóan ők is napjaink fiatal lányai, akik szeretnek bulizni és pasizni. Az Orbán lányok tragédiája, hogy végre egyszer, amikor valóságos mozdulatokat tettek, a valóságban éltek, gyakorlatilag kiestek, apjuk konstruált, mesterséges világából, elemi erővel tört fel a kognitív disszonancia és frusztráció: bizonyíték erre nemcsak a minapi videófelvétel ideges lereagálása, de maga Orbán apuka 2006-os elszólása is: "A gyerekeim kritikus megjegyzései elől azonban nehezebb elbújnom. (...) Ha valamelyik gyereket megemlítem, akkor megkérdezi: Én mikor engedtem meg neked, hogy rólam beszélj?Az Orbán lányok tragédiája akkor következett be, amikor életükben először látszottak valóságosnak a médiában


Ha már a papa belerángatta lányait és fiát brutális politikai játszmáiba, nem kéne úgy csinálni, mintha ezért a gonosz mindent megmutató bulvárkamera lenne felelős. Ez ugyanaz a média, amely megmutatja az ájtatoskodó Orbán-család tojásfestését és koszorúkészítését, de mutatja azt is, ha az Orbán-punci egy kukihoz dörzsölődik. Igaza van TGM-nek, ne keverjük bele a családot, kezdhetné mondjuk ezt  a Kedves Vezér! Mert végül is: milyen alapon háborodnak fel ezek a polcelebgyerekek, amikor a tudósítás nem róluk, hanem a Balaton Sound VIP sátrában mulató ún. érinthetetlenekről szólt?

 

Ráchel, Sára, ezt dobta a gép, you have to live with this. Szégyen, hogy Csehországban még a faszfejek is európaiabbak, mint Magyarországon.

 

Yolo!!!!

 


További hírek

  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Várkonyi Andrea a Mészáros Alapítvány kuratóriumának új elnöke
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport