ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Ferenczi Gábor sírt a Music Fm reggeli műsorában

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.05.29.
 Szerda
Ma Magdolna napja van.
Holnap Zsanett, Janka napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,95 Ft
   CHF árfolyam
   389,20 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 11. 25. 21:18     


Ferenczi Gábor sírt a Music Fm reggeli műsorában
Szombaton, a délelőtti órákban, egy blaha lujza téri szálloda ablakából az úttestre zuhant egy férfi. Csak egy ember volt, aki segített: Ferenczi Gábor. (Szerkesztőségi kommentárral.)

Szombaton, a délelőtti órákban, egy blaha lujza téri szálloda ablakából az úttestre zuhant egy férfi. Csak egy ember volt, aki segített: Ferenczi Gábor. (Szerkesztőségi kommentárral.)

 

Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta

 

 

Szombaton délelőtt, egy szálloda ablakából a Rákóczi útra zuhant egy férfi. Csak egy ember volt, aki segített. A többi ember, aki látta az esetet, vagy fényképezett, vagy csak álldogált, de olyan is előfordult, aki nevetett. A Music Fm rádió reggeli műsorának nyilatkozott az az ember, aki egyetlen volt az embertömegből, aki segített.

Ferenczi Gábor többször elcsukló hangon beszélt a történtekről, majd úgy hallatszott, sír, ahogyan meséli az esetet. Megrázó volt azt hallani: csak ő volt, aki segített. Egy ember ott hal meg a város közepén, vérbe fagyva és egyetlenegy ember van az ott lévők közül, aki segíteni próbál! Mi történt veletek, emberek? Nem mondhatjátok, hogy ennyire érdektelenek lettetek! Miért nem segítettetek? Szomorú ez az emberiségre nézve. Az emberi közönyt mutatja, a nemtörődömséget, a magányt, a rosszindulatot, a félelmet.

A férfinak a halála kellett ahhoz, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon az a közöny, ahogyan az emberek viseltetnek egymás ellen és hogy egy ország végre beszélni kezdjen erről. Most láthatjátok mindannyian, ha baj van, kire számíthattok!

Ferenczi Gábor emlékei között szerepelt, ahogyan odament a férfihoz, nem értette, mi történt, ki ez, világossá kellett válnia, hogy egy igazi ember. Segítségért kiabált, takarót kért és a többi emberhez szólt.

Nem sietett senki segíteni. Ennyire sokkhatás alatt álltak volna az emberek? Mélységesen megdöbbentő ez az eset. Ferenci Gábor azt mondta, volt, aki nevetett. Akinek vannak érzései bármi iránt is, annak elszorult a torka a reggeli műsort hallgatva. Volt azonban, aki felháborodott és betelefonált az interjú után, hogy miért kellett ezt reggeli műsorban bejátszani?

Valóban, az emberek olyanok, hogy jobb nekik mindentől elfordítani a fejüket és befogni a fülüket. Inkább ne tudjanak semmiről; az nem fáj, azzal nem kell foglalkozni, azon nem kell változtatni. De belül talán nagyon jól tudják, hogy már régóta nagyon nincs rendben semmi és nem mehet így sokáig. Én csak remélem, hogy tudják valamennyien és talán elkezdünk egyszer úgy figyelni egymásra, ahogyan mindig is kellett volna tennünk. Mert ha még mindig nem tudják, ha többen vannak azok, kik nem érzik, hogy változtatnunk kell az egymáshoz fűződő viszonyulásunkon, a világhoz való hozzáállásunkon, akkor csak azt mondhatom: Isten irgalmazzon mindenkinek.

A jövő megíratott.

2013. november 25.
Kovács Adrienn Nikoletta


Szerkesztőségi kommentárral: Kovács Adrienn Nikoletta, a politikai üldözött újságíró a cikk megírása után kapta kézhez az Orbán-Pintér szociopata közpénzmaffia újabb hivatalos levelét arról, hogy az állam helyesnek találja, hogy az újságírónőt hamis vádakkal elmarasztalták, mert tudósítani merészelt a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) és családja Fidesz utasításra (Kovács Róbert fideszes polgármester parancsára) történő utcára dobásáról. A hamis vádakat egyetlen nagy maffiává olvadva a 2006-os, a lakosság elleni sortüzekről hírhedté vált Készenléti Rendőrség (korábbi nevén REBISZ) állománya, továbbá a Gyetvai Tibor által vezetett X. kerületi Rendőrkapitányság közpénzen eltartott állománya és Polt Péter, Orbán Viktor legfőbb ügyésze által frissen kinevezett ügyészvezető, Ott István és annak ügyészi bűnszervezete követte el. Az általunk rögzített és a magyar állam fenyegetései ellenére nyilvánosságra hozott filmfelvételek az első naptól kezdve, folyamatosan bizonyították, hogy a rendőri és az ügyészmaffia az összes lakásban lévő újságírót és a civilek szinte összesét egy sor hamis váddal illette, amit aztán az összes rendőrbűnöző és ügyészbűnöző, a magyar állam teljes állománya, akinek csak a kezébe jutott az ügy, tudatosan és szervezetten jóváhagyta és megerősítette. (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.)

A számos civil és több újságíró ellen elkövetett moslék, rosszindulatú, szociopata bűnügy - ahogyan előre bejelentettük, ismervén ezt a rosszindulatú, halmozottan beteg és súlyosan bűnöző alkatú pszichopata közpénz-állományt - a Strasbourgi Emberjogi Bíróság elé kerül, ahol fejenként is legalább több százezer vagy millió forintos kártérítést fognak megítélni.

A moslék orbáni és pintéri bűnszervezeti bűnügy-sorozat garantálja továbbá, hogy a börtönbe kerülő újságírók és civilek miatt már vannak, akik a börtönben éhségsztrájkot fognak folytatni, és már van jelentkező a 100 %-os, azaz zéró szilárd táplálék és zéró folyadék éhségsztrájkra is.

Mint azt Gyetvai Tibornak, a BRFK X. kerületi, az összes rendőri bűncselekményt és minden rendőrbűnözőt görcsösen védelmező rendőrkapitánynak több média főszerkesztője jelenlétében közöltük: határozottan tervezzük, hogy a következő 5-10 emeletes házas kilakoltatáskor, a tűzoltóság által kifeszített ponyvára legalább egy-két ember ki fog ugrani az emeletről, tiltakozásul a féktelen kormány-, rendőrségi és ügyészségi maffiabűnözés és totálisan kritikátlan és kiterjedt civilek és újságírók elleni politikai üldözések ellen.

Az undorító maffia végeérhetetlen üldözéseire jellemző, hogy ugyaneme 10 gyermekes család kilakoltatásáról való tudósítás miatt holnap is folyik tovább az ügy, amikor is az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője és a Multimédia Hírháttér alapító-főszerkesztője, Molnár F. Árpád bírósági tárgyalása lesz arról, őt is be kell-e ugyanezen ügyben börtönözni a rendőrség és az ügyészség összekapaszkodott maffiája hamis vádjai megerősítésére. A tárgyalás délelőtt 10 órakor, a II. kerületi Varsányi Irén utca 40-44. szám alatti Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) kerül végrehajtásra. Molnár F. Árpád - a többi újságíró és civil elleni üldözés, valamint az öngyilkosságok hallatán - zéró toleranciát és élethosszig tartó igazságügyi hajtóvadászatot hirdetett a kormányfő, annak belügyi és titkosszolgálati minisztere, valamint az ügyben asszisztenciát végzett és eztán végző összes rendőr, ügyész és bíró ellen.

 

ratifik w s a b


További hírek

  Kizárták az RMDSZ-t a román kormánykoalícióból Orbán tusványosi beszéde miatt
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Több villamos lesz Budapesten
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Tíz éve szellemtanya a battonyai szellemfalu
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Hozd magad a Szigeten!
2024. 05. 20. 10:38 hirhatar.hu
  Összművészeti programkavalkád a Dunakanyarban: jön a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
2024. 05. 17. 15:12 hirhatar.hu
  Legendás szupersztárt, a „pop örökös királynőjét”, valamint megannyi fejlesztést, újítást jelentett be a Sziget
2024. 05. 16. 18:26 hirhatar.hu
  Cserhalmi György is nekiment Vidnyánszkynak Kulka miatt
2024. 05. 12. 10:09 hirhatar.hu
  Kalandozás a Börzsöny nyugati felén
2024. 05. 12. 10:09 hirhatar.hu
  Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
2024. 05. 12. 10:08 hirhatar.hu
  Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
2024. 05. 04. 09:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport