ALSÓÖRSI HÍRHATÁR - Molnár F. Árpádot is elítélték ártatlanul!

ALSÓÖRSI HÍRHATÁR
   
 2024.06.20.
 Csütörtök
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.
   EUR árfolyam
   395,57 Ft
   CHF árfolyam
   416,5& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 12. 02. 10:50     


Molnár F. Árpádot is elítélték ártatlanul!
A 10 gyermekes család kilakoltatásában megszületett az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője bírósági ítélete. Az egyértelmű, Molnár F. Árpádot teljes mértékben tisztázó filmfelvételek ellenére Orbániáda helyt adott minden hamis vádnak.

A 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) (Klikk 1., 2.!) és családja pártutasításra (közvetlenül Kovács Róbert fideszes polgármester utasítására) kilakoltatásában megszületett az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője ügyében a bírósági ítélet. Az egyértelmű, Molnár F. Árpádot teljes mértékben tisztázó filmfelvételek ellenére (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.) Orbániáda helyt adott minden bizonyítottan hamis vádnak, amit a különböző rendőri és Polt Péterről leválaszthatatlan ügyészi szervek, egymással köztörvényesen összekapaszkodva elkövettek. A mindent bizonyító filmfelvételeket Orbán közpénzesei egyszerűen figyelmen kívül hagyták, hogy Molnár F. Árpádot is ártatlanul ítélhessék el. Ugyanakkor a bíró - aki két tűz közé került - nem mert megrovásnál súlyosabbat ítélni.


A tárgyaláson - hallgatóként - megjelent Póka László, aki a "Nem adom a házamat" nevű otthonvédő szervezet vezetője, Póka László felesége (Póka Anita), továbbá Balog István és felesége (Balog István a Koppány Csoport most leköszönt alelnöke, aki önálló szervezetet alakít), Ruszkai Barnabásné (Györgyi), az otthonvédelem egyik legfontosabb alakja, valamint Domján Tibor és Emma Paradigma újságírók.

Molnár F. Árpádot, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztőjét, a Multimédia Hírháttér alapító-főszerkesztőjét, dokumentumfilmest, keresztény emberjogvédőt Domján Tibor, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője kérdezte, közvetlenül a bíróság épületének elhagyása után.

Domján Tibor:
- Kérdezem Molnár F. Árpádot, hogyan értékeli ezt a felemásnak tűnő ítéletet?

Molnár F. Árpád:
- Valóban felemás ítélet született. Ugyanis a médiában hatalmas mennyiségben lett publikussá, hogy ebben az ügyben Orbán Viktor érdekelt, Pintér Sándor érdekelt, illetve hogy a Büntető Törvénykönyv szerinti Hamis vád vétségét elkövette a Gyetvai Tibor által vezetett X. kerületi Rendőrkapitányságnak az összes rendőre, aki ebbe az ügybe bármilyen módon belekerült, a Készenléti Rendőrség teljes olyan állománya, akik az ellenünk elkövetett hamis vádas, köztörvényes cselekményekkel kapcsolatba kerültek - mert egy sem volt, aki ott is megtagadta volna, hogy utolsó bűnöző legyen és kutyából nem lesz szalonna, tehát ez az a REBISZ, amely a 2006-os lakosság elleni sortüzekről hírhedt -, aztán benne maradt Polt Péter frissen kinevezett, hírhedten rendőrbűnöző-védő ügyésze, Ott István (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.), aki főügyészségi ügyész és vezető ügyész, tehát a bírónak az egész rendszerrel kellett volna szembeszállnia ahhoz, hogy felmentést adjon, és én úgy is építkeztem, hogy nem meri ezt megtenni és ugye, most várható, hogy a perköltséget is a nyakamba zúdítják; természetesen a tanúmeghallgatásokra sem került sor és mivel fellebbezni nem lehet a határozat ellen, ezért a Strasbourgi Emberjogi Bíróságra fog kerülni az ügy (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.). Ugye, a bíró azt mondta az indoklásában - ahol meglehetősen össze-vissza beszélt -, hogy voltak felszólítások és az általunk készített filmfelvételeken látható volt, hogy a lakásból kimentünk, meg bementünk, ezért elhagyhattuk volna a lakást. Tehát a bíró abszolút tudatosan nem vette figyelembe, hogy mivel nem volt rendőrségi felszólítás az ingatlan elhagyására, ezért mindenki úgy járhatott-kelhetett a lakásba be és onnan ki, ahogyan akar. Hanem tudatosan egy jövőben bekövetkező felszólítás alapján, aminek eleget is tettünk, annak alapján ítélt el, tehát hogy a múltban nem engedelmeskedtem egy a jövőben elhangzott felszólításnak. De amikor a rendőrségi felszólítás elhangzott, engedelmeskedtem, ahogyan a szintén az állami, szervezett hamis vádak miatt perben álló munkatársam, Kovács Adrienn Nikoletta újságíró is (Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.). A bíró összes motivációját nem fedtem fel.

Domján Tibor:
- Érdekes, hogy nem került szóba, hogy 10-12 óra alatt zajlott az a filmfelvétel. Tehát hogy a rendőrség azalatt a 12. vagy 13. órában jött meg, tehát...

Molnár F. Árpád:
- Így van, tehát a rendőrségi felszólítástól számítva kell elhagyni a lakást, tehát nem lehet valakit a rendőrségi felszólítás megtagadásáért felelősségre vonni, amíg nem volt rendőrségi felszólítás. Ebben az államban a rendőrök is olyan súlyos elmeállapotban vannak, mint a miniszterelnök és a haverjai, tehát a rendőrök pl. nem akarták felfogni, hogy nem ítélünk el senkit olyan felszólításért, ami még nem történt meg. A rendőrök nagyon súlyos elmeállapotban vannak. Kitűnik, amit a bíróságon is mondtam, hogy az ország vezetőjét, Orbán Viktort egyszer fasisztának hívja a világsajtó, máskor elmebetegnek, megint máskor fasiszta elmebetegnek. Orbán Viktor tébolya és súlyosan bűnöző alkatú pszichopátiája - amiképpen ezt a bíróságon is érintettem - az egész rendszert degradálja. Tehát egy jövőben bekövetkező rendőri felszólítás miatt nem lehet civileket és újságírókat elítélni illetve bebörtönözni. Ezt tudta nagyon jól a bíró is, csak arra, amire számítottunk illetve ami a döntésem következtében kiépítésre került, a bíró nem mert ellentmondani Orbán Viktornak, Pintér Sándornak, Polt Péternek, az ügyészbűnözésnek - amelynek emblematikus alakja Ott István lett, Polt Péter embere -, illetve a teljes X. kerületi Rendőrkapitányságnak, Gyetvai Tibor rendőrkapitánynak - akivel mi is személyesen találkoztunk a bűncselekményeik miatt és amelyben Gyetvai Tibor az összes rendőrbűnöző mellett teljes pártfogását és védelmét fejezte ki -, valamint a Készenléti Rendőrség teljes állománya is halmozottan bűncselekményeket követett el. Persze, tudtam, mi történik, ha megjelenünk a kilakoltatáson, el is döntöttem, többek között ezért is készültünk így, hogy az orbáni közpénzbűnözőket, mindenféle rissz-rossz bűnöző, megbízhatatlan rendőrt és ügyészbűnözőt, valamint az egész rezsimet - kihasználva annak feltétlen bűnöző és pszichopata jellemét - tőrbe csaljuk. Az orbáni és pintéri bűnöző alkatú pszichopátia egyik fontos sajátja, hogy a bűncselekményeket akkor is elköveti, ha alantassága és bűnözése feltétlenül bizonyított. Azért, mert a bűnözésre való irracionális, ösztönös és automatikus hajlam sokkal erősebb ezekben a bűnözőkben, mint a jellem mérlegelési képessége és szociális, valamint civilizációs döntési és viselkedési mechanizmusai. Orbáninak lenni annyit jelent, hogy az alacsonyrendű, állati késztetéseknek engedni, akkor is, ha ez önpusztítással jár. Ebbe a gödörbe löktük Orbánt, Pintért, valamint ennek a felcsúti disznóólnak a teljes rendőrségi és ügyészségi bűnöző állományát is és sok tekintetben azt csinálunk velük, amit akarunk. Sokan már a 10 gyermekes Faragóné és családja kilakoltatása előtt tudták a filmjeinkből, a klipjeinkből, legalább mi fog történni, s mivel már döntöttünk, ezért sokan vélték, hogy ami kijelentésre került, minden valószínűség szerint elkerülhetetlen, mint a Júdásanya halála.

Domján Tibor, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője interjút készített az ítélet véleményezésére Póka Lászlóval és feleségével, Balog Istvánnal és feleségével, Ruszkai Barnabásnéval és interjú készült a családjával együtt kilakoltatott, 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihálynéval (Emőkével) is.

 

Sz. L.

 

Faragó Ferenc Mihályné és családja kilakoltatása előtt több, mint egy hónappal készült Molnár F. Árpád alábbi videoklipje. Szenzációsak benne a beteljesedett próféciák! Aki egy kicsit is érti, abban is biztos lehet: hogy amik eddig történtek, semmik azokhoz, amik az ügyből eztán megvalósításra kerülnek...


További hírek

  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Várkonyi Andrea a Mészáros Alapítvány kuratóriumának új elnöke
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport